Ben operasyonu erteledim.korktum esimde ertele dedi.
Fiyat bilgisi yazar mısınız? Bayanlar bu fiyat bilgisi gizliliği tamamen doktorların keyfii ricası.. Hastalar olarak en muzdarip olduğumuz konuda nedense fiyat.. O yüzden lütfen bunu gizli tutmayalım. Ben açık konuşma taraftarıyım burda kimse süper zengin değil doktorlarn bu durumu kullanma ihtimaline karşı tepkimizi ortaya koymalıyız. Bence bu konuda bir şeyler yapalım artık. Para yüzünden tedavi olamıyoruz.
Peki bu doktora amelyat olan başka hastalar var mı? Onlar ne diyor?Ben operasyonu erteledim.korktum esimde ertele dedi.
efsunnlu ayrıntılı bilgi verir misin lütfen? Ne kadar fiyat istemişti senden ve daha önce lipödem ameliyatı yapmış mı hiç? Neden korktun neden erteledin? arkadaşlar ağzınızdan cımbızla laf almayalım lütfen adam akıllı anlatın zaten çok az bilgi var lipödemle ilgili
Katılıyorum size, hele yener bey o kadar yüksek fiyatlar istiyor ki bide hastalarından gizlemelerini istiyor, bu ameliyatı yapan tek kişi olduğu için bu kadar yüksek fiyat istiyor belki de
Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler... Eminim bi açıklama getirirler, pahallı olmasına kim "evet ben fazla para alıyorm" der ki? Ben zaten üyeyim o gruba evet lipödem konusunda faydalı ama fiyat konusunda getirdiği açıklama beni tatmin etmedi. Kaba bir hesap yapınca bile sunduğu nedenlerin üstünde bir para çıkıyorFacebook'taki lipödem grubuna üye misiniz? Bu tarz bi paylaşım yapabiliriz belki, evet bende yener bey'in bi açıklamasında makine yüzündne pahalı dediğini okumuştum.
Ben denedm korseyi ama çok zor oluyor dışarıdayken. Zaten çok sıkıyor. Ama diğer yöntemleri duymuştum işe yarıyorsa deneyebilirim. Teşekkürler paylaştığın için. Allah hepimize yardm etsin. Zor bir hastalık. Daha bugün manto almak için çıktım kaç mağaza gezdim üzerime olan üç model ancak buldum.Ayrıca bizim bacakların daha fazla dağılmaması için korse kullanmalıyız gün boyu.Allah düşmanıma vermesin bu derdi
yener bey miydi doktoruHanımlar lipödem operasyonu geçirmiş biri olarak en belirgin deneyimim,
bacaklardan bir defada 14-15 kğ yağ alınacağı şeklinde düşüncemin ne kadar yanlış olduğu idi . İlk seferde acaba dedim doktorlar bizi kandırıp paramızı mı almaya çalışıyorlar ancak son günlerde yakın bir arkadaşım da lipödem operasyonu ile yüksek miktarda yağ aldırıp komaya girdi ve şu an yaşam mücadelesi veriyor kendisine acil şifalar diliyorum. Lütfen arkadaşlar lipödem yaptırırken doktorunuzu dinleyin her ne olursa olsun yüksek yağ oranı alımlarında ciddi sıkıntılar çıkabileceği riskini göz ardı etmeyin. Ben bunu yaptım 2 defada 6 - 6 kğ aldırıp iyileştim. Daha sonra aklıma bir şeyler geldikçe yazacağım herkese sevgiler.
Hanımlar lipödem operasyonu geçirmiş biri olarak en belirgin deneyimim,
bacaklardan bir defada 14-15 kğ yağ alınacağı şeklinde düşüncemin ne kadar yanlış olduğu idi . İlk seferde acaba dedim doktorlar bizi kandırıp paramızı mı almaya çalışıyorlar ancak son günlerde yakın bir arkadaşım da lipödem operasyonu ile yüksek miktarda yağ aldırıp komaya girdi ve şu an yaşam mücadelesi veriyor kendisine acil şifalar diliyorum. Lütfen arkadaşlar lipödem yaptırırken doktorunuzu dinleyin her ne olursa olsun yüksek yağ oranı alımlarında ciddi sıkıntılar çıkabileceği riskini göz ardı etmeyin. Ben bunu yaptım 2 defada 6 - 6 kğ aldırıp iyileştim. Daha sonra aklıma bir şeyler geldikçe yazacağım herkese sevgiler.
Merhaba , bende de lipödem var.Üc hafta lenfdranaj yapildi ve bandjlandi bacaklarim simdi bana özel yapilan külotlu corap giyiyorum ve haftada iki defa lenfdranaj yaptiriyorum.Ömür boyu tedavi edilmesi gereken bir hastalikmis Ameliyat konusunda cok degisik seyler duyuyorum meliyat olup iyi sonuc aalmis var mi aranizda?
Doktorunuzun ismini söyler misiniz acaba??Merhaba , bende de lipödem var.Üc hafta lenfdranaj yapildi ve bandjlandi bacaklarim simdi bana özel yapilan külotlu corap giyiyorum ve haftada iki defa lenfdranaj yaptiriyorum.Ömür boyu tedavi edilmesi gereken bir hastalikmis Ameliyat konusunda cok degisik seyler duyuyorum meliyat olup iyi sonuc aalmis var mi aranizda?
Hangi doktor, isim verir misiniz?Merhaba, ben de bahsi geçen doktorla ilgili yukardaki arkadaşın yazdığı hayatını kaybeden kişinin akrabasiyim. Ne yazık ki olay gerçek, geçen hafta yaşandı. Kimsenin moralini bozmak istemem ama doktoru araştırırken burada ismini görünce yazmak zorunda hissettim. Olay zaten yargıda çok çok dikkatli olun, iyice araştırmadan kesinlikle böyle bir işe kalkışmayın. Sorusu olana detaylı açıklama yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?