kızlar böyle bir psikoloji içinde oluyormusunuz ben bazen oluyorum görmesin diye çok ortalıkta olmuyorum resmen evde bile zaman zaman hareketlerimi kısıtladığım oluyor bendemi gariplik var acaba bazen bacaklarım daha güzel görünebiliyor yaylanma hareketinden sonra ama yapmıyorsam inanın sanki saklamak için çaba sarfediyorum bu nasıl bir durumdur ya nasıl kurtulacaz bu durumdan sizlerde de buna benzer durumlar oluyormu acaba?
sarıböcek kendime güvensem o konuda bende şekilden şekile girerdim emin ol ama herkesin senin gibi bacakları yok işte; ank06 duvara yaslanıyorsun bacaklarını birleştirip ayaklarını v şeklinde açıyorsun topuklar birleşik ayağın ön kısmı parmaklar sağa sola bakacak şekilde duruyorsun ondan sonra parmak uçların üzerinde kalkıyorsun iniyorsun kaldırdığın zaman biraz bekliyorsun acımasını hisset bu hareketi bol bol yap ben çok yaptım ama yaptığım sürece kaslar şişti görüntü fena değildi ama yapmadığım zaman eski haline döndü ben inceliğinden şikayetçiyim hiçbirşey fayda etmiyor.!!!
sarıböcek kendime güvensem o konuda bende şekilden şekile girerdim emin ol ama herkesin senin gibi bacakları yok işte; ank06 duvara yaslanıyorsun bacaklarını birleştirip ayaklarını v şeklinde açıyorsun topuklar birleşik ayağın ön kısmı parmaklar sağa sola bakacak şekilde duruyorsun ondan sonra parmak uçların üzerinde kalkıyorsun iniyorsun kaldırdığın zaman biraz bekliyorsun acımasını hisset bu hareketi bol bol yap ben çok yaptım ama yaptığım sürece kaslar şişti görüntü fena değildi ama yapmadığım zaman eski haline döndü ben inceliğinden şikayetçiyim hiçbirşey fayda etmiyor.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?