Zaten sorunda orda yanı insanın kendı kendıne takıntı yapması, valla arkadaslar elınızden geldıgınce oranızı buranızı takıntı halıne getırmemeye calısın,bu bence özgüven eksıklıgıdır.Evet cırkın bacaklı ınsana hıc rastlamadım dedım ama bunu kendı aılemden bahsederek soyledım,bellı bıre yerden kalın sonra baya ıncelen bacakda,yanı bu kadar sorun halıne getıren gormedım...yanı ısım gucum yok ınsanların bacaklarına bakacak halım yok :) Herkesın begenıp sadece kendınızın begenmemesıyse durum bence sorun yapmayın bosuna,cok ıstersenız dolgu enjekte ettırırsınız,bu da zor bır sey degıl.ama bacak benım ıcın onemlı her bayan ıcınde onemlı emınım,o yuzden en ıyısı doğal yoldan hafıf kılo almak sonucta kılo alınca bacaklarda ıster ıstemez kalınlasıyor.Kendınız bılır.
benim bacaklarım güzel değil hafif çarpık zayıf olmama rağmen kalın basenlerim geniş ama çok şükür memnunum Rabbim böyle yaratmış böyle uygun görmüş ince olsaydı dediğim oldu ama yapacak yok herkesin kusur var vücudumuzla barışık olmalıyız diye düşünüyorum
Seni almış alan bacım evlisin boşver kocan düşünsün onu da
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?