Bacaklarn einden ya da Erkek arkadandan saklayan var m kzlar?

maniac canım çok güzel yazmışsın moral verici teşekkür ederim hepsine okey ama o dediğin hareketi ben beş ay yaptım ama bıraktıktan sonra eski haline geldi birde diz arkasında kılcal damarlar belirginleşti birde yap yap sıkıldım inan kalıcı bişeyler olacağını bilsem iki senede yaparım vücuduma zarar vermeden tabi ama kalıcı olmuyor eve bisiklet alsam ağır ağır çevirsem acaba kas yaparmı bilmiyorum(

tekstilci boyun kaç senin birde kas yapma olayı bence çok zor ben dört beş ay uğraştım yaparken iyi oluyor yapmayınca eski haline dönüyor kalıcılık yok !!!

Boyum 175 cm canım kilom da 61-62 , bileğim kalınlaşsa az da olsa mükemmel olur...
Ama benim umudum yok, inanın bu yüzden ben etek giymiyorum...
Pantolonla herkes bacaklarımın harika olduğunu söylüyorlar, çıplak görseler... ayak bileklerimi... :bbo: o zaman kesin gülerler... Ben bile bakmak istemiyorum ayak bileklerime.
kafamçokkarıştı

tekstilci bileklerin çok ince peki yukarı doğru bacakların birden kalınlaşıyormu yoksa incemi dize kadar?

Yok yukarı doğru kalınlaşıyor, dizden sonra da çok güzel.
Ama ayak bileklerim hiç güzel değil...
Onun için bişey yapılabilir mi... (Estetik dışında bilmiyorum?)

ya ben kisileri karistirdim yaa , neden bi baskasinin topiginin iicnde baskalari soru sorarki , pardon crazy bian bu topigi tekstilci acmis zatnnettim kafam karisti

bisikletle bacaklarin guzellesir canim..

sende zorunlu hissetme kendini istediginde canin yaparsin,
sporla mesgul olunca zaten bacaklarin ister istemez guzellesir.
ya dans kursunada yazilabilirsin
tango salsa gibi bicok guzel bacaklara sahip olan dansicari gormedin mi..'

madem sporu yaptim bacagima ozel ve birakinca gecti,
birde sikildim filan diyorsan
ozaman sporu sadece bacagin iicn yogun olarak yapma.
gun iicnde nekadar hareket edersen zaten iyidir. birde anlattigim gibi bakimini, masajini, kremlerini eksik etmezsen..ha saglikli beslen ve bol bol su ic..
bunlari yaptiginda insan bi muddet sonra guvenin yerine geldiginde, kendinden az da olsa memnun kaldiginda bacagin icin extradan bi spor yapma gereginde hissetmiyeceksin kendini :)

Son düzenleme:
Hiç saklama gereği duymuyorum...
Zaten gözüme kalın yada ince göründüğü zamanlar bacaklarıma bak ne biçim olmuş dediğimde saçmalama kendinde kusur arıyorsun diyor bana..

benimde ayak bileklerim kalın. bacağımın üst tarafıda kalın ama gel görki ince belim ve küçük göğüslerim var. tam bi armudum

crazy kesinlikle doğru söylüyorsun .ben seni çok iyi anlayabilirim çünkü aynı sorun bende de var.keşke alt bacaklarımı yaptırabilsem .ama malesef.eşimden çok ama çok çekiniyorum.mini etek giyip güzel bacaklı bayan gördüğümde inan çok kıskanıyorum .helede eşim yanımdaysa bu sefer eşimi mi kıskanayım ona bakıyor diye yoksa sütun gibi bacaklı hatunumu.çok zor çok ancak insanın başında olan anlar

haklısın ermin insan kendinde olunca anlar,bende bacaklarımı hiç beğenmiyorum güzel değil zaten.yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyo....kısa etek giyenleri gördükçe özeniyo insan.....

şuan 20 yaşımdayım 18 yaşımdayken 40 kiloydum. sonra öss nedeniyle hooop 20 kilo kadar aldım ve o incecik bacaklar et doldu ve kemikler kalın kalın oldu. çizmesiz asla etek giyemiyorum o yzden.. belki bide babetle. ama converse falan direk dolgn yer gözüküo asla giyemiyorum.

elsam demekki yapı meselesi ben doğumda 14 kğ aldım sanki dizleirmden aşası kapalı gibi idi bir gram et koymadı üzerine

Saklamıyorum neden saklayım ki bacaklarımı adam 23 yıldır hergün görüyor zaten -tatlicadiarzu-

bende öyle bi durum yok....üniversitesde hep etek tayt yada ince çorap giyerim arkadaşlarım süper bacaklarım olduğunu söylediler erkek arkadaşımda aynı fikirde :icecream: bende farkındayım bacaklarımın çok güzel olduğundan heleki bronzlaştıysam ufffff Bronzlaşmadığım zamanlarda avonun bronz kremini sürüyorum pürüzsüz ve çok güzel duruyo
not:: erkek arkadaşım etek giymemi yasakladı bu arada :a015:

elsam demekki yapı meselesi ben doğumda 14 kğ aldım sanki dizleirmden aşası kapalı gibi idi bir gram et koymadı üzerine

ah ahh ben evlensem ne olurum acaba.. perşembe günü elbise giydim eski arkadaşlarım kaç kat çorap giydin dediler çok kalın gözüküo dediler. çnk öle dedim e geçen yıl değildi dediler iyice bi üzüldüm bide geçen yıl biraz kilo vermek için koştum birazı kas oldu offf napacağuk yaawww-tatlicadiarzu-

Hayir ben saklamam guzel bacaklarimi aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…