bağırdım çağırdım hatta yalvardım

Sen daha kaç yaşındasın ne yaşadın da böyle konuşabiliyorsun.

Duyun da hastalıklardan savaşlardan sağ kurtulmayı başarmışsın sanacak.

Adamın birinin peşinden koşup duruyorsun marifet mi bu yaptığın aman ne büyük bir olay ne büyük bir tecrübe hemen sana devlet üstün hizmet madalyası takalım.

peşinden koşmuyorum ki
oku sonra yorum yap
ben yaptığım bir hatadan sonra zamanında çark edip
dönüşümü anlatıyorum.

ve de ben aldatmak çok normal hadi aldatalım demiyorum sadece yaşamadan bilemeyiz diyorum ve de aldatma kavramının da keskin çizgileri olduğunu düşünmüyorum aldatmanın içine ne giriyor bu da var. Ve de bizim amacımız destek olup yardımcı olmakken neden karekter kişilik ahlak boyutun getirip insanları rencide ediyoruz ki

insanları rencide etmek adet olmuş bu durumda defalarca karşılaşıyoruz.bazı insanlar geçtiği köşelerden çok kolay yargılayabiliyorlar.bugün başkalarının yaptığı bir hatayı ben yapmıyor olabilirim.bu beni ne iyi yapar ne de kötü.gerçekten dışardan bakınca aaa aldattı demek kolay ama dediğin gibi sınır ne burada...kimse oh yaptım canıma değdi diyerek yaşamaz bir şeyi...

bahane değil
BEN ONA FAZLAYIM.

Buna eminsen herşey değişir. Bazen aşık olduğunla değilde mutlu olduğunla yaşamak bile değiştirir hayatını.
Sevgilinle ileriyi düşünüyosan karşılaştır ikisini.Aslında bence kaçarak kurtarmış gerçekten seni yani öyle görünüyor.
Pişmanlığın varmı şuanda.

Buna eminsen herşey değişir. Bazen aşık olduğunla değilde mutlu olduğunla yaşamak bile değiştirir hayatını.
Sevgilinle ileriyi düşünüyosan karşılaştır ikisini.Aslında bence kaçarak kurtarmış gerçekten seni yani öyle görünüyor.
Pişmanlığın varmı şuanda.

sevgilimle 3 yıldır ayrı ülkelerde olduğum için görüşemiyorum.aslında bitik bi ilişki yaşanan herhangi birşey yok ama taraflardan kimse bitti demedi.
bu kişi ise eğitim olarak benden aşağı olduğu için ve geleneksel bir aileden geldiği için bunu kabullenemiyor.
pişman mıyım değilim.hayatta hiç bi şey tesadüf değil çünkü.

sevgilimle 3 yıldır ayrı ülkelerde olduğum için görüşemiyorum.aslında bitik bi ilişki yaşanan herhangi birşey yok ama taraflardan kimse bitti demedi.
bu kişi ise eğitim olarak benden aşağı olduğu için ve geleneksel bir aileden geldiği için bunu kabullenemiyor.
pişman mıyım değilim.hayatta hiç bi şey tesadüf değil çünkü.

Evet ve yaşanmışlıklar ancak kabul edilir. Yargılamakta başkasına düşmez.
Önemli olan senin hissettiklerin tabii ki. Seni sevdiği için bitti dememiştir bir gün bir araya gelirsiniz heralde.

Evet ve yaşanmışlıklar ancak kabul edilir. Yargılamakta başkasına düşmez.
Önemli olan senin hissettiklerin tabii ki. Seni sevdiği için bitti dememiştir bir gün bir araya gelirsiniz heralde.

bakalım belki birgün elimden geldiğince sürdürmeye çalıştım ama görmeyince paylaşım alanı azaldıkça sevgi de azalıyor. o başka bi yerde düzen kurdu kendine ben burda. ortak hiç bi yanımız kalmadı.yani sohbet etmeye kalkışsak konuşacak tek kelime bulamayız. o denli.

Back
X