bağırdım çağırdım hatta yalvardım

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
bir yıl önce biriyle tanıştım. başta çok iyi arkadaştık. arada sırada buluşup bir şeyler içip bol bol sohbet ediyorduk. ama ikimizin de hayatında başkaları vardı. uzun süredir devam eden heyecanı olmayan alışkanlıklar diyelim. sonra zaman geçtikçe birbirimize daha fazla vakit ayırmaya ve birbirimizi özlediğimizi fark ettik. hatta bir gün elimi tuttuğunda ne yapıyorsun demeden bende sıkıca tuttum elini. kendimi fena kaptırıyodum. birgün düşüncelerini açtı bana beni beğendiğini felan söyledi.kısmen flört ediyorduk ama sıkı bir dostlukla beraber. zamanla onu tanımaya başladım. hiç bi zaman ilişkilerini başkalarıyla birlikteliklerini sorgulamadım. giderse ruhum acıyacaktı biliyorum. zaman geçtikçe birgün görüşmeme kararı aldık. çünkü başka sorumluluklarımız vardı. görüşmeme talebi ondan geldi beni sevmediğini ondan bi şey beklememi biz diye bir şey olmadığını söyledi.çok kızdım,kırıldım...bir daha asla aramayacağımı söyledim...aramadım da...bu süre de ne mi yaptım? masterimin ders aşamasını tamamladım, özledim mi? çok hem de çok...ama aramadım... o da aramadı...5 ay sonra aradı...hiç beklemediğim bi anda...özlediğini söyledi...iki kere çalıştığımın yerden geçmiş...felan filan işte...sonra 3 ay kadar daha görüştük. ama bende müthiş bi korku yine gidecek diye...bu yüzden çok da manyakça kontrol hareketleri geliştirdim. en sonunda dün müthiş konuşmayı yaptı...beni sevmediğini,bana bi aile veremeyeceğini,serserinin teki olduğunu,emeğimi başkasına vermem gerektiğini söyledi...bana değer verdiğini,akıllı bi insan olduğumu benmle konuşmaktan sohbet etmekten çok keyif aldığını ama benim için benimle görüşmeyeceğini söyledi. o kadar planımız vardı ki oysa neyse...ama ben ne yaptım bağırdım çağırdım hatta yalvardım gitme ne olur bu sefer yine gitme diye...mal daha önce aradın mı aramadın..öldün mü hayır. kimse hasretten ölmez...

“Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım.

Ve ekler; onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.

Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,

canından saydığın yar bile bir gün el olur.

Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur.

Öyle garip bir Dünya…

Olmaz dediğin ne varsa olur.

Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın.” (Hz. Mevlana)

Hem sevmiyor hem yanımda ol muhabbeti yapıyor vs vs..

Gönlü sizde değil sadece cepte dur istiyor.

“Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım.

Ve ekler; onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.

Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,

canından saydığın yar bile bir gün el olur.

Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur.

Öyle garip bir Dünya…

Olmaz dediğin ne varsa olur.

Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın.” (Hz. Mevlana)
evet bu sözü severim...
Hem sevmiyor hem yanımda ol muhabbeti yapıyor vs vs..

Gönlü sizde değil sadece cepte dur istiyor.

evet farkındayım. ama eşşeğe laf geçiren dil gönlüne geçiremiyor.

kızmıyorum ona da insanlara kızmaktan çoktan vazgeçtim. şu an sadece kendime kızıyorum niye yalvarıyorsun ne bekliyorsun?

yedek olmamayı hep ümit ettim
o hayatında kimseyi asıl kız yapacak biri değil
hani diorum beddua etsem
hangi güzel yaşamı için?
kendi pisliğinde kendini tüketmiş biri
ben film sanıyordum ama gerçekte de ıssız herifler varmış

evet bu sözü severim...

evet farkındayım. ama eşşeğe laf geçiren dil gönlüne geçiremiyor.

Kimse vazgeçilmez değildir.Sanma ki havadan atıp tutuyorum.Çok iyi biliyorum.

Ama aklını fikrini uzak tutunca özellikle de gözden uzak tutunca kendini başka yönlere verince bir bakıyorsun herşey geçmiş gitmiş.Aklına geldiğin bir burukluk oluşuyor sadece.

Böyle bir insanla olmak hiç olmamaktan daha üzer seni.Kolay olanı seç ve vazgeç.

İçeriği aynı, başlığı farklı bir konun daha var ..

seni pek ciddiye almıyormuş sanırım
bir nevi erkek arkadaşını bu arkadaşla aldatmışsın .
sevgilileriniz olduğu halde flört etmişsiniz

şimdi...
siz bir araya gelmiş olsaydınız , kim kime güvenecekti? ikinizde aldattınız,eğlendiniz
yeri geldi el ele tutuştunuz. çocuk baktı ki
sende bu durumdan rahatsız değilsin ve tepki vermemişsin
o da senınle görüşmeye devam etti.

burada zararlı çıkan sen oldun ,aşık olan da sen.

belki hoşlandığını belli etmeseydın,elini tuttuğu zaman tepki gösterseydin
her şey daha farklı da olabilirdi.

kadın olsun ,erkek olsun
kimse kolay kolay bu tarz ilişkilere güvenmez.

kısa süreli güzel vakit geçirmek istemiş orası belli zaten.

bence bu tarz erkeklere güvenmesen iyi edersin
sende bir başkasıyla aldatılabilirsin.

işin aldatma boyutuna gelirsek eğer;
10 yıl önce verieln bir karar 10 yıl sonra doğru olmayabiliyor
aradığın insanın o olmadığını yeniden kalbin çarpınca anlayabiliyorsun
bu olayın aynısını yaşayan bir arkadaşımı deli gibi eliştirtikten 1 yıl sonra aynı olay başıma geldi
ve anladım ki kınadığın şey başına gelmeden bu dünyadan gitmiyorsun
yaşadım tecrübe ettim
iyi şeyler de yaşamadım mı evet yaşadım
oalay bu kadar işte

belki biraz kırılabilirsin ama kolay olan hiçbişeyin tadı olmaz..her seferinde kapılarını açmışsın, senle ilgili hiçbişeyde zorlanmamış..sen bunu sevginden yapmışsın ama malesef insanlar böyle düşünebilecek kadar iyi niyetli değiller..

sanırım başıma ne geldiyse hissettiğimi yaşamaktan geldi
duygusal olarak boşlukta olduğun anda
öyle bi vuruyorlar ki

buda onun son şansıydı değerlendiremedi gitti.... de ve geççççç:31:

geçtim zaten
hayır anlamadığım bu benden bişey olmaz tripleri
ben kimseye yuva veremem
hayır arkadaş ne yaşadın da bu hale geldin
ama ara sıra allah kimseye başka dert vermesin derdi
derdi neydi işte onu anlamadım

canım belki kızacaksın üzüleceksin ama söylememe gerekenler var.
sahsi kanaatimce bu arkadasımız gezmıs tozmus kızlarla takılmış. yine boşta kalıp hoop sana dönmüş. senin ona çok değer verdiğini anlamış. hem öyle her gidişte seni sevmiyorum demek ne. üzgünüm ama bu cocuk sana hiç değer vermemiş canım unut gitsin bir dah da sedni üzmesine izin verme.

kızlar kesinlikle kızmıyorum size açık yüreklilikle yorum yapabilirsin...
çünkü başka şekilde bu durumu atlatamayacağım....

Böyle bencil, sadece anı yaşayan ve düşünen, karşısındakini zerre düşünmeyen egoist insanlardan ölesiye nefret ediyorum...
Hata sende de var mı? Evet var...
Seni sevseydi zaten tercihi sen olurdun...Yapman gereken şey, aradığında "Benden uzak dur" demekti...Diyebilmekti....Pembe dizi mi senin hayatın? İstediği zaman girip istediği zaman çıabileceği?
Ama ben aşık olduğun için seni suçlayabilir miyim? Hayır...En azından bu hatayı sana aşk yaptırmış..Egoistlik ve düşüncesizlik değil..

Mantığınız vazgeç diyor ama gönlünüze söz geçiremiyorsunuz.
Karşı taraf çok dengesiz ve tutarsız hem de açık söylemiş artık yapacak bir şey yok,
Hep boşlukta size gelecektir çünkü sizin hep orda beklediğinizi hissettirmişsiniz, döndüğünde hazırsınız ona göre.
Ne kadar içiniz yansa da bu rahatlığı vermeyin ona. Onunla bir geleceğiniz olmadığını siz de biliyorsunuz.

Mantığınız vazgeç diyor ama gönlünüze söz geçiremiyorsunuz.
Karşı taraf çok dengesiz ve tutarsız hem de açık söylemiş artık yapacak bir şey yok,
Hep boşlukta size gelecektir çünkü sizin hep orda beklediğinizi hissettirmişsiniz, döndüğünde hazırsınız ona göre.
Ne kadar içiniz yansa da bu rahatlığı vermeyin ona. Onunla bir geleceğiniz olmadığını siz de biliyorsunuz.

evet bir geleceğim yok...
yani onu beklediğim felan yok zaten
ama içimi dökecek kimse olmadığı için yazdım buraya
teşekkürler yorum için

Back
X