bagkur borç sorgulama hangi siteden yapılıyor?

Ama böyle yapma tamam çok sinirlisin öfkelisin ama kendine zarar veriyosun sonra pişman olrsun sinirden söylüyosun böyle yoksa öyle borç yüzünden yuva yıkmak hiç yapılcak iş değil hem 7 bin çok büyük bi meblağ değil eve gitme yüzünüde görme annen fln yakınsa git onda kal daha iyi yangına körükle gitmemiş olursun kafanı toplarsın sonra sakince konuşursunuz...

En kötü konuşmanız olure eğer bu öfkeyle konuşursanız.
Sonuna kadar haklısınız.
Kim olsa öfkelenir.
Ama bu iş bu şekilde çözülmez.
Biraz sakinleşin ve ondan sonra verin kararınızı.

ilk yalanını yakaladığımda afalladı ne diyeceğini bilemedi sonra bana diklenmeye çalıştı, herşeyimi iblmek zorundamısın diye
ben böyle şeylere gelemem!
ben ona zarar veririm karşım çıkarsa o yüzden iyiliği için çıkmasın! görmiyimmm duymiyimm

benim sorunum para dğeil
benim sorunum bana yalan söylemesi
benden habersiz birşey yapması
ve sonrada bana horozlanması!

En kötü konuşmanız olure eğer bu öfkeyle konuşursanız.
Sonuna kadar haklısınız.
Kim olsa öfkelenir.
Ama bu iş bu şekilde çözülmez.
Biraz sakinleşin ve ondan sonra verin kararınızı.

niye bana telefonda söylemedi?

carrie otur konuş işin aslını astarını öğren eve gelmesin kafasını yararım gibi imaları suratına şimdilik söyleme..7 bin lira yüklü bir meblağ evet kocanın attığı her adımı bilmek zorundasın kocan o aşamada kaş yapayım derken göz çıkarıp saçmalamış

işin aslını öğren bi güzel sinirlenmeden ama sinirlenirsen ikinizde diklenebilirsiniz birbirinize ve olumsuz bir durum peyda olur şiddete kadar varır bu iş önce SAKİN ol kesinlikle !!

Anlatmasını dinle sözünü kesmeden anlatsın bi güzel (tabii anlatacağı varsa ) baktın kem küm ediyor çok fazla köpürmeden sana doğruyu söylemesi için diretebilirsin

Ya tamam sen haklısın ama bu kadar büyütme yani boşanacak kadar adam gibi yalansız bi açıklama bekle eğer o zaman yalan söylerse bakarsın icabına şimdi bu kadar fevri olmaya gerek yok..

benim bu aşamada eşimin benden sakladığı bir olay varsa direk soruyorum baktım yalan söylüyor emin olmak için doğruyu bulma yolunda emin adımlarımı atıyorum.. yalanını bulursam ne mi yapıyorum ? direk valizini eline topla eşyanı eve 1 hafta girmeyeceksin !!! (bu aşamada beni dinleyen bir kocam var nabza göre şerbet misali )

ama diyelim ki bana açıklayamadığı ve çok kızacağımı düşündüğü bir olay var ve bu çok muhim bir mesele değilse psikolojisi üzerine oynamayı 1-2 saat sonra yavaş yavaş bırakıyorum, sarılıyorum işin aslı astarı teeeek teeeek önüme döküyor

ama bu yol yordan sadece benim gibi eşi olanlar işin geçerli tabii, aksi durumda sanırım başka yollar bulacaktım

benim sorunum bu işte
ben sakin olamıyorummm
eğer bana demiş olsaydıki carrie ben 7 milyarı yiyecem, şunu şöyle yapacam bunu böyle yapacam tamam derdim belki
ben anlayışsız biri dğeilim
ama beni resmen enayi yerine koyması deli etti beni
annesinide baya sıkıştırmış parayı ver diye annesi öyle söyledi bana

nedir bu??
ben kimin?
neyim?
neden en son benim haberim oldu?

bu ne sinir arkadaşım ya bir dur sakinleş eğer sakinleşemiyorsan bu akşam eve gitme arkadaşına git ama sakinleşmeden konuşmaya kalma.
Belki aldı o 7 milyarı borsada falan oynadı amacı parayı büyütüp sana süpriz yapmaktı ama batırdı söyleyemedi.
Belki dolandırıldı yada başka bişey ama bunları bilmeden bukadar sinirlenme lütfen. Hiç dolandırılmamıştır falan deme olmaz dediğimiz herşey oluyor.
Teyzemin başına yeni geldi emniyet müdürlüğü tarafından hepinizin telefonlarına uyarı smsleri geliyordur birsürü dolandırıcı var ortada.
Teyzemin ev parası gitti öyle polisiz biz hesabınıza el koyucaz diye tehtit etmişler. Bütün aile şoktayız üstelik teyzem cahil değildir.
Kendisi oyuncu o bile dolandırıldı. İnsanların başına neler geliyor. Erkek milleti kafasında bi hesap yapıp parayı büyütmeyi düşünürken batırmışsa gururuna yedirememiştir. O nedenle sana yalan söylemiş olabilir. Tamam onun için haklı demiyorum ama yinede bir dinle derim.
Tabi başka yaşanmışlıklar yüzünden birikimleriniz varsa onu bilemem ama yinede sakin olup olaya dışardan bakmak lazım.
Belkide kardeşine borç verdi sanada ailesinede söyleyemedi aklıma düşündükçe bir sürü şey geliyor.
Lütfen bide farklı açılardan bakmayı dene canım sinir sana zarardan başka bişey vermez

bende doğruyu öğrenmek istedim işte
güzellikle sordum ilk başta, yalan söyledi bagkur yatırdım diye
yalanı ortaya çıkınca bana başka yalan attı
onunda yalan olduğu anlaşılınca başka yalan attı
ora yalan çıktı şimdide eve gelince sölicem diyo
daha niye sabredecem?? daha niye konuşmaya çalışacam?

kardeşine borç vermemiştir, zaten kardeşinin bize borcu var daha onu geri vermedi
borsa oynamaz o, hiç bi zaman oynamadı

öyle birşey olsa bile bana söylemesi lazımdı

ama bnm takıldığım şey neden akşamı bekliyor? acaba yalan ortağımı arıyo kendine? sağlam yalan mı hazırlıyor?

Önce arkana yaslan gözlerini kapat 10 kere derin nefes lıp ver.
sonra ne yapacağını düşün.tamam yalan söyledi belkide bir anda çekinmiştir sende kızınca toparlyamamıştır dahada batmıştır. bak hata hatayı doğurur.bir yalan başka bir yalanı peşinden getirir.o yüzden sakin ol ve eşine dürüstçe heşeyi anlatmasını söyle .Eğer hala yalan olduğunu düşünüyorsan bence hiç yüz göz olma ve sakince kapıyı göster eşine.Unutma öfkeyle oturan zarala kalkar.

Canım ne desek havada kalır şuan.önce kendinden dinle sonra bize yaz hep beraber değerlendirelim.her ihtimal kuvvetme muhtemel çünkü şu aşamada

eğer senin kızıcağın önemli bir şey varsa ortada eve gelmessin diye korkup ondan akşam olmasını bekliyodur??

10 defa yalan söyliyen 1 defa daha söyler
inanmıyorum bana ne derse desin
boşanacam ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…