bagkur borç sorgulama hangi siteden yapılıyor?

evet öyleyim, zor tutuyorum kendimi ona telefon açıp bağırmamak için, hıncımı dökmek için ama tutacam kendimi
yemin ettim ona dedim ki eğer yanına gelirde senden açıklama beklersem babamı görmek bi daha nasip olmasın , ki babam yurtdışında, senede 1 defa görüyorum o kadar sinirlendim ve bu sözümü tutacam
gitmicem yanına, konuşmayacam, hiçbirşey sormayacam, kendisi gelsede dinlemicem

bu sefer annem beni merak eder, annem geç kalsam arıyor beni, annem bizde kalıyor bu dönem yani o evde
ben eve gidince zaten direkt annemin odasına gidicem, eşim annemin odasına girmez hiç, gelip konuşmayada çlışmaz annemin yanında, fıttırsın, ben hiççççç yüzüne bile bakmıycam yemeğimi bile annemin odasında yiyecem

böyle zmaanlarda bende kendime çok sözler verdiğim oldu ama tutamadım. kendi kendime eğer ararsam adiyim şöyleyim böyleyim dedim ama yine aradım. senin yaptığın gibi büyük yeminler ettiğim zaman sadece durdurabildim kendimi. sana klay gelsin, rahatlamaya çalış.. olayları tekrar düşünmemeye çalış ne demişti demek böyleymiş gibi tekrarlama olanları.. gerçekten sadece kendimize yapıyoruz

tutacam işte kendimi.....görecek o
tek başına kaldığı zaman! bensiz kalsın inşallah

hiç bir geçerli sebebi yok benim gözümde
bütün ihtimalleri düşündüm ve yokk

Ya o salak bi arkadaşına falan verdi bence, ya da eş dost akraba sen daha iyi bilirsin, sana söylemeye korktu... Sen üstüne gidince de saçmaladı.

Sakin ol sen yine de tmm mı. Bak annen de evdeymiş. Üzme onu

cnm Allah aşkına bu ne sinir tamam sinirlisinde soracağın bu kadar kesinken ne diye bunun üzerine yemin ediyorsun...bir sakinleş git bağır içini dök ayrıca diğer konuna bakınca sorumsuz bir eşin olduğunu düşünüyorum...tabikide arkasına bakacaksın ne işler çevirmiş diye

Ya o salak bi arkadaşına falan verdi bence, ya da eş dost akraba sen daha iyi bilirsin, sana söylemeye korktu... Sen üstüne gidince de saçmaladı.

Sakin ol sen yine de tmm mı. Bak annen de evdeymiş. Üzme onu

eşim kimseye borç vermez
merhametsizdir bu konuda, şimdiye kadar hiç kimseye borç verdiğini duymadım ben
kardeşine verdik bi tek, onuda ben biliyorum yani çeknimiyor bu konuda biliyor benim hiçbirşey söylemiyeceğimi

sormıycammm
sormıycamm işte sormıycamm
vallahi sormıycam
ben sordum cevapları aldım, yani yalanları
artık sormayacam

bu konuda hala durmamım sebebide sizlerle konuşup sakinleşmek

Ben de düşünüyorum başka ne yapmış olabilr. Belki birşey yapacaktı ve sana yakalandı. Yani para hala ondadır.

Ben de düşünüyorum başka ne yapmış olabilr. Belki birşey yapacaktı ve sana yakalandı. Yani para hala ondadır.

ne yaptıysa yaptı bence
parayı 1 ay önce almış

ve annesini çok sıkıştırmış anne bugün gönder diye
anneside demişki 10 gün sonra gönderim yok olmaz hemen gönder demiş

Son düzenleme:
ne yaptıysa yaptı bence
parayı 1 ay önce almış

Hahaha carrie karşımda olsan saçını başını yolcam haaa

Bi eve git, bi ıhlamur iç. Bi sakinleş tatlım

ne yaptıysa yaptı bence
parayı 1 ay önce almış

İNŞALLAH çok geçerli bir sebebi vardır canım
ben en çok senin adını da kullanarak parayı istemesine taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…