aynı ben gibisin, anında öfkelenip yerinde duramıyorsun, sen dayanamaz birazdan onu tekrar ararsın, eve gelmesin görmek istemyorum dersin ama gelsin istersin, gelsin ki yüzleşebilesin.. senin için şu an dakikalar saat gibi geçer.. o ise eminim umursuzca oturuyordur ve anlatacağı şey ne olursa olsun ne var bunda niye büyütüyorsun der, biliyorum çünkü oda benim eşim gibi.. bende yalana asla tahammül edemiyorum, ne olursa olsun doğruyu söylese konu hiç bi zaman bu kadar büyümez.. sadece yazmak istedim, akıl veremeyecem kusura bakma, kelin ilacı olsa başına sürermiş çünkü.
istanbuldasn,avrupa yakasındasın.. ben de y.dışındasın zannettimdi kimsem yok deyince...
o zaman oyalan biraz, gezin, sahilde otur sakinleş..tlf kapat öylece denize bak...
sonra git... hem biraz geç gidince iyice sinir olur, hem senin sinirin yatışır denize karşı belki....
sonra da bir dinle bakalım,derdi neymişş...
sakin olmak zorundasın
bu halde bu adam sana bısey anlatmaz
bu saatten sonra anlatsada birşey değişmez
kırdı beni bi kere
evet öyleyim, zor tutuyorum kendimi ona telefon açıp bağırmamak için, hıncımı dökmek için ama tutacam kendimi
yemin ettim ona dedim ki eğer yanına gelirde senden açıklama beklersem babamı görmek bi daha nasip olmasın , ki babam yurtdışında, senede 1 defa görüyorum o kadar sinirlendim ve bu sözümü tutacam
gitmicem yanına, konuşmayacam, hiçbirşey sormayacam, kendisi gelsede dinlemicem
Eğer bir sebebi varsa yaralarını sarar merak etme. Sen bi sakin ol. Sinirlenme, bırak....
böyle zmaanlarda bende kendime çok sözler verdiğim oldu ama tutamadım. kendi kendime eğer ararsam adiyim şöyleyim böyleyim dedim ama yine aradım. senin yaptığın gibi büyük yeminler ettiğim zaman sadece durdurabildim kendimi. sana klay gelsin, rahatlamaya çalış.. olayları tekrar düşünmemeye çalış ne demişti demek böyleymiş gibi tekrarlama olanları.. gerçekten sadece kendimize yapıyoruz
hiç bir geçerli sebebi yok benim gözümde
bütün ihtimalleri düşündüm ve yokk
Ya o salak bi arkadaşına falan verdi bence, ya da eş dost akraba sen daha iyi bilirsin, sana söylemeye korktu... Sen üstüne gidince de saçmaladı.
Sakin ol sen yine de tmm mı. Bak annen de evdeymiş. Üzme onu
cnm Allah aşkına bu ne sinir tamam sinirlisinde soracağın bu kadar kesinken ne diye bunun üzerine yemin ediyorsun...bir sakinleş git bağır içini dök ayrıca diğer konuna bakınca sorumsuz bir eşin olduğunu düşünüyorum...tabikide arkasına bakacaksın ne işler çevirmiş diye
eşim kimseye borç vermez
merhametsizdir bu konuda, şimdiye kadar hiç kimseye borç verdiğini duymadım ben
kardeşine verdik bi tek, onuda ben biliyorum yani çeknimiyor bu konuda biliyor benim hiçbirşey söylemiyeceğimi
Ben de düşünüyorum başka ne yapmış olabilr. Belki birşey yapacaktı ve sana yakalandı. Yani para hala ondadır.
ne yaptıysa yaptı bence
parayı 1 ay önce almış
ve annesini çok sıkıştırmış anne bugün gönder diye
anneside demişki 10 gün sonra gönderim yok olmaz hemen gönder demiş
Hahaha carrie karşımda olsan saçını başını yolcam haaa
Bi eve git, bi ıhlamur iç. Bi sakinleş tatlım
ben onun saçını başını yolacam
zaten bi tutam saçı kaldı kafasında
kel herif
ne yaptıysa yaptı bence
parayı 1 ay önce almış
ve annesini çok sıkıştırmış anne bugün gönder diye
anneside demişki 10 gün sonra gönderim yok olmaz hemen gönder demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?