Canım ne desek havada kalır şuan.önce kendinden dinle sonra bize yaz hep beraber değerlendirelim.her ihtimal kuvvetme muhtemel çünkü şu aşamada
eğer senin kızıcağın önemli bir şey varsa ortada eve gelmessin diye korkup ondan akşam olmasını bekliyodur??
kardeşine borç vermemiştir, zaten kardeşinin bize borcu var daha onu geri vermedi
borsa oynamaz o, hiç bi zaman oynamadı
öyle birşey olsa bile bana söylemesi lazımdı
ama bnm takıldığım şey neden akşamı bekliyor? acaba yalan ortağımı arıyo kendine? sağlam yalan mı hazırlıyor?
Haklısın arkadaşım, ben de hiç sevmem yalanı.Madem bişey yapıyosun arkasında dur değil mi ? Harcadıysan söyle.İşi uzatmanın ne anlamı var.Uzadıkça insan daha da sinirleniyo tabi ki. Belki sana sürpriz yapıcaktır ,hediye almıştır diycem ama insan önce bağkurunu yatırır.Onu da yatırmadığına göre demek ki para uçmuş.
10 defa yalan söyliyen 1 defa daha söyler
inanmıyorum bana ne derse desin
boşanacam ondan..
benim anladığım kadarıyla yalan söyleme konusunda başarılı bir kocan yok bir saat için eline yüzüne bulaştırmış. Bana akşama söylemek istemesinin nedeni grurunu kıracak bir halt yedi sana karşı ezik o nedenle telefon yerine akşam yüz yüze söylemek istemiş olabilir. Ama senin dediğin gibi sağlam yalan için akşamı bekliyorsa bile sen nekadar sağlam olursa olsun anlarsın yalanını. Karısını tanımıştır herhalde yemiyeceğini bilir. Bu sefer seni kaybedeceğini bilir cesaret edemez bence.
biliyo eve gideceğimi çünkü kimsem yok burda
ne arkadaşım ne akrabam
ben seni çok iyi anlıyorum benim etrafımda öyle kişiler var kaısına yalap söyleyip parasını başka şeylere harcayan kişiler ama belkide adam bu sefer gerçekten masumdur.ben sana boşanma demiyorum sadece pişman olacağın bir şeyi yapmadan önce iyice düşün
ama bunu sakin bir kafayla yap
canım benim umarım herşey senin için iyi olur
kaçta çıkıyosun işten?
eve git madem bi arkadaş da demiş valizini yatağın üzerine koy onu öyle bekle. sonra gelince görür zaten doğruları duymak istiyorum de. o valizi görünce zaten direk anlatır diye düşünüyorum. Çok büyük bir yalan varsa da ortada kaldıramıycan kadar eşinin eşyalarını doldurur boşanıyorum dersin.
Ama daha dinlemeden etmeden öfkeyle kalkma. dur sakinleş bi bakalım.
Gerekirse büyükleride çağır eve. belkide büyütülücek bir sorun yoktur..
belki sana araba falan aldı peşinat yaptı yaaa adam söylemiyor bak 8 e kadar bekle gel söylicem demiş biraz rahat ol azıcıkta farklı şeyler düşün ... ucunda bir sürpriz varsa sonra ne kadar pişman olursun !
bir işler çevirdiği kesinde ne acaba
mutlaka burayada er yada geç yazın birşey diyemiyorum evli değilim ayrca harcamalar ne kadar olur diye düşünüyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?