bagkur borç sorgulama hangi siteden yapılıyor?

Haklısın arkadaşım, ben de hiç sevmem yalanı.Madem bişey yapıyosun arkasında dur değil mi ? Harcadıysan söyle.İşi uzatmanın ne anlamı var.Uzadıkça insan daha da sinirleniyo tabi ki. Belki sana sürpriz yapıcaktır ,hediye almıştır diycem ama insan önce bağkurunu yatırır.Onu da yatırmadığına göre demek ki para uçmuş.

benim anladığım kadarıyla yalan söyleme konusunda başarılı bir kocan yok bir saat için eline yüzüne bulaştırmış. Bana akşama söylemek istemesinin nedeni grurunu kıracak bir halt yedi sana karşı ezik o nedenle telefon yerine akşam yüz yüze söylemek istemiş olabilir. Ama senin dediğin gibi sağlam yalan için akşamı bekliyorsa bile sen nekadar sağlam olursa olsun anlarsın yalanını. Karısını tanımıştır herhalde yemiyeceğini bilir. Bu sefer seni kaybedeceğini bilir cesaret edemez bence.

onu merak ediyorum işte
bağkurdan daha önemli şey ne??
sürpriz falan yapmaz o
yapsa bile o kadar pahalı sürpriz yapmaz

10 defa yalan söyliyen 1 defa daha söyler
inanmıyorum bana ne derse desin
boşanacam ondan..

ben seni çok iyi anlıyorum benim etrafımda öyle kişiler var kaısına yalap söyleyip parasını başka şeylere harcayan kişiler ama belkide adam bu sefer gerçekten masumdur.ben sana boşanma demiyorum sadece pişman olacağın bir şeyi yapmadan önce iyice düşün
ama bunu sakin bir kafayla yap
canım benim umarım herşey senin için iyi olur

bilmiyorummmm
ama bence bir halt yedi benden korkuyor ve sakinleşmemi bekliyor
biliyorki ben çabuk sinirlenirim ve çabuk geçer sinirim
ama bu sefer geçmicekkk

biliyo eve gideceğimi çünkü kimsem yok burda
ne arkadaşım ne akrabam

kaçta çıkıyosun işten?
eve git madem bi arkadaş da demiş valizini yatağın üzerine koy onu öyle bekle. sonra gelince görür zaten doğruları duymak istiyorum de. o valizi görünce zaten direk anlatır diye düşünüyorum. Çok büyük bir yalan varsa da ortada kaldıramıycan kadar eşinin eşyalarını doldurur boşanıyorum dersin.
Ama daha dinlemeden etmeden öfkeyle kalkma. dur sakinleş bi bakalım.
Gerekirse büyükleride çağır eve. belkide büyütülücek bir sorun yoktur..

düşünüyorumda ne gibi bir geçerli sebebi olabilir
ve bulamıyorummmmmm

o bana her ne derse desin inanmam onaa çünkü bi sebebi yok o parayı harcamayaa
hiç bi sıkıntımız olmadı maddi açıdan

bn 6.30 da çıkıyorum ama 8 de yetişiyorum eve
bana netten diyorki saat 8 e kadar bekle canım, sabret söylicem

kapattım sayfasını yoksa kopyalıycaktım buraya yazdıklarını bana nasıl sakin duruyo anlamıyorum beni böyle delirdiğimi göre göre aklı sıra beni sakinleştiricek , hani beni iblmese tanımasa tamam dicemde adam biliyo beni dikenler üstünde durduğumu ama ısrarla akşama sölicem diyo inatlaşıyor benle

görümcem söylememiş olsaydı bana bilmicektim bak

sakinleşemiyorsunuz belli ki...
bu olay başka olayların da taşması gibi geldi bana... boşanmaya kadar düşşündüğünüze göre...
umarım eşinizin sizi kırmayacak bir açıklaması vardır, sinirlernize hakim olarak onu dinleyin bakalım ne diyecek...
gidecek kimsem yok demişsiniz, bilemiyorum bu durumda o gider o zaman... ama eminim ki bu sefer de sizin içiniz rahat etmeyecektir..
en iyisi konuşmanız,sonra sinirlenecekseniz sinirlenmeniz...

o gitsin
defolsun

ben nefret ederim böyle şeylerden
çünkü benim yaram var
annemle babamın evlilikleri bu yüzden bitti, yalanlardan ve dolanlardan
o yüzden baştan söyledim ona bana asla yalan sölemiceksin diye
ve oda çok iyi biliyor bu konuda çok hassas olduğumu

akrabalarımın hepsi istanbul dışında veya anadolu yakasında
anadolu yakasına geçsem işe gelemicem yarın
şimdide bayramüstü bi sürü işimiz var izin alamam

belki sana araba falan aldı peşinat yaptı yaaa adam söylemiyor bak 8 e kadar bekle gel söylicem demiş biraz rahat ol azıcıkta farklı şeyler düşün ... ucunda bir sürpriz varsa sonra ne kadar pişman olursun !

ne arabası
ben araba kullanmam ki, ehliyetim var ama hiç kullanmadım
bi keresinde dayısının arabasını kullandım ve otobana ters yöne girdim kaza yapacaktık o zamanda tövbe ettiler bi daha direksyonu bana vermemek için

hem öyle bişey olsa direkt bana söylerdi telefonda uzatmazdı bu kadar

Son düzenleme:
bu arada sakinleştim sayılır ama hala yüzünü görmek istemiyorum

bir işler çevirdiği kesinde ne acaba

mutlaka burayada er yada geç yazın birşey diyemiyorum evli değilim ayrca harcamalar ne kadar olur diye düşünüyorum:26:

aynı ben gibisin, anında öfkelenip yerinde duramıyorsun, sen dayanamaz birazdan onu tekrar ararsın, eve gelmesin görmek istemyorum dersin ama gelsin istersin, gelsin ki yüzleşebilesin.. senin için şu an dakikalar saat gibi geçer.. o ise eminim umursuzca oturuyordur ve anlatacağı şey ne olursa olsun ne var bunda niye büyütüyorsun der, biliyorum çünkü oda benim eşim gibi.. bende yalana asla tahammül edemiyorum, ne olursa olsun doğruyu söylese konu hiç bi zaman bu kadar büyümez.. sadece yazmak istedim, akıl veremeyecem kusura bakma, kelin ilacı olsa başına sürermiş çünkü.

istanbuldasn,avrupa yakasındasın.. ben de y.dışındasın zannettimdi kimsem yok deyince...
o zaman oyalan biraz, gezin, sahilde otur sakinleş..tlf kapat öylece denize bak...
sonra git... hem biraz geç gidince iyice sinir olur, hem senin sinirin yatışır denize karşı belki....
sonra da bir dinle bakalım,derdi neymişş...

bir işler çevirdiği kesinde ne acaba

mutlaka burayada er yada geç yazın birşey diyemiyorum evli değilim ayrca harcamalar ne kadar olur diye düşünüyorum:26:

bi işler çevirdiyor veya çevirdi ve ben bun işlerin ne olduğunu bilmiyorum
beni bu deli ediyorrrrrrrrrr
kendimi aptal, enayi yerine konmuş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…