bağlanamıyorum artık..

• Konu Sahibi Konu Sahibi SounD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SounD

akrebin evi!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
322
3
118
İstanbul
merhaba bayanlar,

ben ünideyken aşık olmuştum ve o kişiyiunutmam üç seneyi buldu ve şuan hiçkimseyi sevip güvenemiyorum birbucuk senrdir seviyim diyorum sıkılıyorum vazgeciyorum baskalarından hoşlanıyorum aynı anda üç kişi işe yazışıorum kıyamıyorum hiçbirineama sevmiyorum ki , üniversitede aşık olduğum kişi ile aramda cinsellik olmadı.. ama aldattı beni biryıl çıkmıştık onu sevmiyorum artık ki geri dönmrk istedi kabul etmedim ne yapabilirim önerisi olan beri gelsin

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

Paylaşasım geldi :)

Bağlanma zaten ama sevmiyosan da millete mavi boncuk dağıtma
3 kişiyle birden yazışmak ama hiç birine kıyamıyorum ne demek
Sevgilin seni aldattı diye sen niye milletin duygularıyla oynuyosun

3 kişi ile yazışıp nasıl bağlanacaksın zaten?
Yani klişe bir sosyal medya lafı yazacağım
Aynı anda konuşmadığın bir kız kulesi kalmış ama hala bağlanamıyorum diyorsun

Ohhh ne güzel vallahi bağlanma bak kardeş cidden ya bağlanmak iğrenç bişey ya iğrenç şuan zaten sinirliyim bağlılık pişmanlıktır.

bağlanacağın kişi senin karşına çıkar elbet senin aramana gerek yok. demek ki doğru zaman değil. hem eskisini unutmuşsun da ne güzel.. hakkında hayırlısı olsun..

cekirgee ve summer nikli arkadaslar bende ondan bahsediyorum işte ben üç beş değil bir kişi istiyorum niye kıskandınız sizde birtane bile yok diye

şiir yazan arkadas tesekkür ederim galiba özetlemiş herşeyi :)) sağolasın

cekirgee ve summer nikli arkadaslar bende ondan bahsediyorum işte ben üç beş değil bir kişi istiyorum niye kıskandınız sizde birtane bile yok diye

şiir yazan arkadas tesekkür ederim galiba özetlemiş herşeyi :)) sağolasın
Kız onların ikisi de evli, kimin neyi yok tekrar gözden geçir :) _Summer_ _Summer_ Cekirgee Cekirgee

Puhaha hiç güleceğim yoktu, Samsonn Samsonn alıntılamasa haberim bile olmazdı

Evliyim ben 3-5 kişiyi değil tek kişiyi sevdiğimden
Hoş o da şu an için yani gün olur sevgimi hak etmez ayrılırım hayat bu belli mi olur
Bir ya da birkaç erkek tercih senin, ben erkeklere senin kadar anlam yüklemiyorum ki kıskanma unsuru gibi göreyim
Sonra aldatıldım diye niye ağlıyosun sende çoklu birliktelikten yanasın madem

Bağlanmak zamanla olur ellerin ellerinin sıcaklığını el ele tutuştukça anlar kalbin onu gördükçe ona ısınır sevgi emek ister kıyamıyorum ne demek sen ihanet etmediğin dürüst olduğun sürece kıymak değil bir ödül olursun canım ama evleneceğin kişi gelir bulur seni hemde hiç sevemem dediğin ve umudunun bitmek üzere olduğu bir zamanda

merhaba bayanlar,

ben ünideyken aşık olmuştum ve o kişiyiunutmam üç seneyi buldu ve şuan hiçkimseyi sevip güvenemiyorum birbucuk senrdir seviyim diyorum sıkılıyorum vazgeciyorum baskalarından hoşlanıyorum aynı anda üç kişi işe yazışıorum kıyamıyorum hiçbirineama sevmiyorum ki , üniversitede aşık olduğum kişi ile aramda cinsellik olmadı.. ama aldattı beni biryıl çıkmıştık onu sevmiyorum artık ki geri dönmrk istedi kabul etmedim ne yapabilirim önerisi olan beri gelsin

Ne yazık ki hemcinslerimin çoook düştüğü hata, belki alışkanlık belki de başka bir şey: Yedekçilik.

Sen bağlanamıyorsun; çünkü o sevilme hissi sana hoş geliyor, ilgi görmek, beğenilmek. Ama oturayım emek harcayayım, bağlanayım, artısıyla eskisisyle kabulleneyim yok. Biraz güveninin kırılmasından ileri geliyor muhtemelen. Sana tavsiyem bir süre hiçbir erkekle iletişim kurma. Kendini kapat böyle şeylere. Doğru kişi seni gelip bulduğunda anlaacaskın zaten kasma.

Samsonn Samsonn öncelikle teşekkür ederim canım etiketlediğin için.

Konu sahibi nasıl kıskandım bilemezsin ay böyle bir haller bende kızamık attım resmen :KK53::KK53:
Öncelikle 8 yıldır evli olduğumu belirtmek isterim. Bak 8 kişi dil 8 YIL.
Yani bağlanma bu şekilde olur. O saftirik tiki ağzını da topla.

Baglanma zaten

Kendini zorlama , zaten baglanacagin insan karsina ciktiginda istemeden baglanirsin..

Ben hayatımda kimseye bağlandığımı, onsuz yaşayamayacağımı düşünmedim.
Sevgilimi yakınen 6 senedir tanıyorum ve bu 6 senede ayrılmalar, tekrar ilişkiye başlamalar oldu (toplamda 3.5 yıllık bir ilişki). O ayrılık dönemlerinde bile "ben ne yapacağım?" demedim. Fakat şunu fark ettim; kiminle tanıştıysam onunla mutlu, rahat olduğum kadar kendimi güvende hissedemediğimi, onun telefondaki sesine dahi yumuşarken bir başkasının jestlerine bile karşılık veremediğimi ve en önemlisi sadece onunla aynı evde yaşayabileceğimi düşündüğümü yeni fark ettim. Belkide ondan başka birileriyle daha görüşerek onun kıymetini anlamam gerekiyordu, bilemiyorum. Ha aşık mıyım? Hayır değilim. Çok seviyorum orası kesin :)) Yani ben istesemde kör kütük aşık olamıyorum. Mantığıma yatmayan bir şeyler varsa ve sonrasında sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorsam o ilişkiye devam edemiyorum. Bu birazda yapı meselesi. Belkide sizin hayatınıza henüz hayatınızı önce ve sonra diye 2'ye ayıracağınız biri çıkmamıştır. Ne dersiniz? :KK14:

Dipnot: Eğer çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra olarak ayırabilecek biriyle tanışacaksınızdır. :KK37:

evli veya bekar olmak gerekmiyor zaten.. yapıcı değil daha çok çamur atmak çok saçma bide üstelik bunlar evli. eğer bu kadar yaptığımı ayıplıyorsanız topiğime girmeyin başka bir sürü topik var oralarda salça olun.

ağzımı toplu zaten saldıran ben değilim hadi akşama kocana canım hallenme bana!!

Back
X