- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Dolandırılmışsınız. Geçmiş olsun. Ya mahkemeye vereceksiniz ya da sağlam güvenilir bir babayiğit abiniz varsa, bir paket çay alıp bir ziyaret etsin şu fakir zavallı garibanı. Sevaptır :)
cekerken düşünme zamanı bile bırakmıyor ki pislik insan çünkü ya yolda oluyor kendisine telefon gelmiş oluyor onu ödemeye gidiyor bende o yoldayken para göndermek zorundayim, dur düşüneyim deyince de iyi o zaman bende boşuna sana güvenmişim arkamda duruyorsun sanmistim beni seviyor sanmistim diye beni zorda birakiyorduDaha mesleginden suphe ettiginiz bir adami ne kadar tanidiniz da kredi cektiniz?
Cekerken dusunmussunuzdur odememe ihtimalini. Ellerinizden öper
benim elimdekiler delil sayilmiyorsa onun elinde ne delil varda bana dava acıyor borcunu bana ödemiyor diye?????Mahkeme açsanız her dava atar 4 ay sonraya.. dava sürer 3 sene borç biter o zmama kdr. Zorla çektirmemiş ses kayıtları delil sayılmıyor bankanın muhatabı sizsiniz çekmemeniz gerekirdi.. aksine o size dava açıp borcunu bana ödetiyor diyeblir o daha haklı bu durumda. Ne yazkki bazen adaletimizi kendimiz sağlayp böyle hatalar yapmamalıyız..
borcunu bana ödetiyor nasil diyebilir yaniMahkeme açsanız her dava atar 4 ay sonraya.. dava sürer 3 sene borç biter o zmama kdr. Zorla çektirmemiş ses kayıtları delil sayılmıyor bankanın muhatabı sizsiniz çekmemeniz gerekirdi.. aksine o size dava açıp borcunu bana ödetiyor diyeblir o daha haklı bu durumda. Ne yazkki bazen adaletimizi kendimiz sağlayp böyle hatalar yapmamalıyız..
Öfkenizi kırgınlığınızı anlıyorum ama tahmin edilebilir bir sonuç bu laflar. Borcu verirken senden iyisi yoktur ama geri isteyince de senden kötüsü... Sayfalarda göremedim ama çok ciddi bir miktar mı ?işini yapana kadar iyi sonrası kötü oldu.. hatta en son ödediği borcunda bile eksik ödemişti bende eksik bu deyince geri kalanını ödeyip al sana aç köpek diye hakaret etmişti
cekerken düşünme zamanı bile bırakmıyor ki pislik insan çünkü ya yolda oluyor kendisine telefon gelmiş oluyor onu ödemeye gidiyor bende o yoldayken para göndermek zorundayim, dur düşüneyim deyince de iyi o zaman bende boşuna sana güvenmişim arkamda duruyorsun sanmistim beni seviyor sanmistim diye beni zorda birakiyordu
11 bin liraÖfkenizi kırgınlığınızı anlıyorum ama tahmin edilebilir bir sonuç bu laflar. Borcu verirken senden iyisi yoktur ama geri isteyince de senden kötüsü... Sayfalarda göremedim ama çok ciddi bir miktar mı ?
benim elimdekiler delil sayilmiyorsa onun elinde ne delil varda bana dava acıyor borcunu bana ödemiyor diye?????
benim elimdekiler delil sayilmiyorsa onun elinde ne delil varda bana dava acıyor borcunu bana ödemiyor diye?????
zaten ayrılma sebebi de yine borç isteyince kredi çek diyince çekmemem diAyrılma sebebiniz neydi? Ayrılırken borcu konuştunuz mu?
bankadan hesabina yolladım, kredileri cekerken ben bankaya bile gitmedim, mobil uygulamadan cekmistim hesaptan hesaba gönderdimSes kaydi basiniza bela acabilir.
Parayi ona bankadan mi yolladiniz elden mi verdiniz?
Bankadan yolladiysaniz belki bir ihtimal...
bankadan hesabina yolladım, kredileri cekerken ben bankaya bile gitmedim, mobil uygulamadan cekmistim hesaptan hesaba gönderdim
Çok yüksek değil ama az buzda değil. Ne iyiliği ? Sen kurtarıcı mısın ? Hiçbirini geri alamadım diyorsun o zaman hangi cesaretle hangi sebeple kredi çektin? Hayat seni ufak ufak uyarmış sen anlamamışsın ki. Para kolay kazanılmıyor sonuçta. Hani aç olana yemek söylersin,bir sorununa akıl verirsin ama bu devirde fazlasına lüzum yok...11 bin lira
insanı iyilik yaptığına pişman ediyorlar...yeminle... bundan sonra susadim diyen birine bir damla su vermem... simdiki yaşıma kadar az biraz yine borç versim insanlara ama ufak rakamlar, daha hiç birini geri alamadim... yeminle kimseye 5 kuruş iyiliğim dokunmaz artik.. su zamanda ne yaşadığımı bi allah bir ben bilirim.. haram zehir zıkkım olsun ne diyeyim
kendisi ailesi ile görüşmüyordu, bana hep tek ailem sensin arkamda sen varsin diye duygu sömürüsü yapiyormus, insan sonra sonra düşününce anlıyor, araştırmadigim sey kalmadi yani dolandırıcılar icin taktikler isin içine düşmeyince bilmiyoruz ki neler soyleyip hanhi planlari izliyorlar.. iş konusu da ben onla beraberken konuşması düzgündü, sonralari boyle kahvehana ağzına benzedi sanki zaten normalde öyle konusuyormus gibi, karşında kadin mi var baska birsey mi iğrenç iğrenç hitaplar ile saygisiz küfürlü konusuyor, hep ilgi alakami kesince başladı bunlarYahu mesleginden bile suphe ediyorsunuz. Ne kadarlik bir iliskiniz vardi da maddi olarak bile arkasinda durdugunuzu dusunuyor?
O yoldayken para gondermek falan zorunda degilsiniz. Adam pislikmis kizmayin ama siz de enayisiniz. Anam babam acil para yolla dese noluyoruz derim. Bakin anam, babam diyorum.
Insallah cok degildir borc
Çok yüksek değil ama az buzda değil. Ne iyiliği ? Sen kurtarıcı mısın ? Hiçbirini geri alamadım diyorsun o zaman hangi cesaretle hangi sebeple kredi çektin? Hayat seni ufak ufak uyarmış sen anlamamışsın ki. Para kolay kazanılmıyor sonuçta. Hani aç olana yemek söylersin,bir sorununa akıl verirsin ama
lisede üniversitede 5 lira 10 lira verdim hep arkadaslarima hic geri vermediler ama bu kadar yüksek mebla kimseye vermemiştim....Çok yüksek değil ama az buzda değil. Ne iyiliği ? Sen kurtarıcı mısın ? Hiçbirini geri alamadım diyorsun o zaman hangi cesaretle hangi sebeple kredi çektin? Hayat seni ufak ufak uyarmış sen anlamamışsın ki. Para kolay kazanılmıyor sonuçta. Hani aç olana yemek söylersin,bir sorununa akıl verirsin ama bu devirde fazlasına lüzum yok..
bu konuda ben buraya derdimi yazmışım siz hırsızı savunuyorsunuz... pes yaniBu devirde de bunca saflik. Pes yani.
Adamin meslegini bile bilmeden kredi cek dedi diye kosa kosa kredi niye cekiyorsunuz ki? Bu kadar mi erkek arkadas lazimdi,bu kadar mi yokluktaydiniz? Size ders olsun. Paraniz coksa ana babaniza destek olun da bari bir hayir duasi alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?