Evet çok kötü bir psikolog deneyimim oldu.. psikolog bana karşı duygusu olduğunu söyledi.. artık psikoloğlara malesef önyargılıyım..Önceki konunu hatırlıyorum. Böyle olmanın sebebi ya kocan ya da senin bu olumsuz hallerin.
Kocanla iletisimin iyiyken de bu halde miydin?
Gizli depresyon olabilir mi hiç göründün mu doktora
Oy dağlar.Evet çok kötü bir psikolog deneyimim oldu.. psikolog bana karşı duygusu olduğunu söyledi.. artık psikoloğlara malesef önyargılıyım..
Kocamdan önce nasıldım onu da hatırlamıyorum bile
Eşimin beni duygusal olarak manipüle ettiğini söylemiştiOy dağlar.
Peki doktor aşkından önce psikolojik bı teshis koydu mu
Çok fazla arkadaşım yok,buraya yeni taşındık sadece stajda tanıştıklarım var onlarla da yeni tanıştım çok yüzeysel arkadaşlığımızKocandan bisey beklemeyi birakirsan isler yoluna girer.
E konusma onunla. Hic arkadasin yok mu ? Kahvaltiya git caya git kahveye git. Kitap oku. Yuruyus yap aksam uzeri. Tak kulakligini.
Beklentini azalt.
" ben bana kendim icin lazimim " favori cümlemdir.
HatırlamıyorumBence siz depresyona kapilmissiniz ve olumsuzluklar birbirini tetikliyor. Tek sorun esiniz olsaydi tüm diger insanlarla bu kadar az konusmazdiniz. Ama evliliginiz de sorumlu. Calismayi düsünmüyirmusunuz? Ama acikcasi benimde suratima bakmayan bir esim olsa bende cinsellik felan istemezdim. En son ne zaman kendini icin birsey yaptiniz.
O halde kocani doktora yollamak lazım.Eşimin beni duygusal olarak manipüle ettiğini söylemişti
Asla ğitmez,psikolojiyi bilim olarak görmüyor. Kendisi hatrı sayılır bir mevkide ve o kabul etmese de o kadar zor ki mesleki deformasyonla uğraşmakO halde kocani doktora yollamak lazım.
Hatırlamıyorum
Hormonlarıma baktırdım burdan aldığım gazla,çok şükür bişe çıkmadı. Kadın psikoloğa da gittim inanın bana liseli tavsiyeleri verdi,seviyorsan git konUş tarzında.. çalışmıyorum şuanda ve yok halimle bi sürü param gitti..Psikolog ile kötü deneyim yasamissiniz. Size önce tavsiye edecegim önce bir doktora gidip iyice kontrol olmaniz. Hormonlara felanda baksinlar. Ondan sonra bir kadin olan psikologa gidin. Daha rahat ederseniz. Iyice kendinizi salip yipranmissiniz biraz. Önce yeniden kendinize iyi davranmaya ögrenmeniz lazim. Kendinize gelmeden evliliginize el atmaniz zor. Su anki durumunuzla mutsuz iseniz simdiye kadar yaptiklarinizdan vazgecmeniz veya degistirmeniz lazim
2,5Ben de şuan da kabuğuma çekilmiş kimseyle konuşmak istemiyorum bi yere gitmek alışveriş yapmak istemiyorum mesela. Ama oğlum bana huzur veriyor. Çocuğunla vakit geçir kaç yaşında
Burdan da gideceğim galibaCanim arkadasim, konularin hep birbirine benziyo. Ya profesyonel bi yardim al ya da kendini toparla. Dedigim kitaplari okudun mu? Adam sana "sende istek yok" diyor, sence bu dogru mu? Onunla cinsellik yasamiyorsan bile kendi kendini tatmin ediyor musun? (Bu istekli olup olmadigini gösterir). Hep negatif seylerden bahsediyorsun diyormuş, bu dogru mu sence? Forumcak bunun dogru olabilecegini düşünüyoruz sanırım. Aksamlari hep yorgun oldugunu soylerken sana haksizlik mi ediyor yoksa gercekten yorgun mu oluyorsun?
Bak kesinlikle eşinin de bi milyon tane hatasi vardir. Ama sen oncelikle, esin icin degil, kendin icin su depresif halden kurtulmalısın. Sana üzülüyorum gercekten, her konundan depresif ruh hali akıyor. Acilen toparlanmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?