tatlım bende markasını sorcaktım mobilyaların ama benden once sormuşlar şu anda modes sitesinde geziniyorum bayıldım mobilyalara bu arada sen pebbiş oturma grubuna bayıldım bana daha erken ama kızmazsan aynısında almayı düşünüyorum :) muckk öptüm cnm.
canım güzel yorumun için yorumun için çok teşekkürlerkonsolun arkasından giyinme odasına geçiliyor gardolaplar var oradada ütü masamı elektrik süpürgemi falan koyuyorum oraya her eve lazım bence böyle bir oda fazlalıkları çok güzel toparlıyor çünkü giyinme odasından da evebeyn banyosuna geçiliyor kuzum
Iyi günlerde sağlıkla oturun inş. Bende yakında kendi evime geçicemde sorum var size salonunuz benimkine benziyor bende yerleşim için düşünüyordum acaba salonunuz kaça kaç mt ben konsol,masa birde 3+3+1+1 koltuk takımı koyucamda ondan sordum cvbın için tşekkürler şimdiden
canım benim ağzın bal yesin, ne güzel şeyler yazmışsın böylesağol canım cevabın için ,ben evlerdeki böyle kuytu yerlere bayılırım ,
benim evimde de var yatak odamdan başka küçük bir odaya bağlanılıyor ,
ben önce orayı giyinme odası yapacaktım sonra vazgeçtim ,
kızım;anne orayı bana oda yap dedi ,pembiş duvar kağıdı yaptım bir duvarına ,
bir yatak koydum birde şifonyer o kadar ,
işte kızın oyuncaklarını benim ütü masamı elektrik süpürgemi filan toparlıyor ,
fazla halılarımı filan hep o odaya koydum ..
tekrar belirteyim inşallah kendi evin olur burası ben çooooookkkk beğendim ..
ayrıca taşınacak filan olursan lütfen yine evin büyük olsun ,canım mobilya küçük bir eve tıkışmasın olurmu ..
oyhhşşş bi kedi gördüm sankii
evin çok hoş eşyaların çok şık cnm güle güle kullan mutluluklar..
Bibloları görünce "biraz kediciyiz galiba" diye düşündüm. Sonra kedinin fotoğrafını gördüm. Ne güzel şey o öyle
Balkonu da dekore ettin mi tamamdır. Çok beğendim evini. O pembe koltuklara ise, tarzım olmamasına rağmen, ba yıl dımmm.
Güle güle otur, mutlu mesut günler yaşa arkadaşım.
canım beğendiğine çok sevindim, bu koltukları ilk mağazanın vitrininde görmüştüm ben direk gittim küçük çocukların oyuncaklara yapıştığı gibi yapıştım ben bunları istiyorum dieiçine gönlüne hangisi siniyorsa onu al kuzum, herşey gönlünce olsun canım benim
canım yorumun için teşekkürler koltuklarımı modes mobilyadan almıştım
güzel yorumun için teşekkürler canıminşallah seninde her şey gönlüne göre olur
Eviniz çok güzelmiş, güle güle oturmanızı dilerim:)
Banyoda'ki çamaşır makinesinin üzerindeki örtüyü beğendim tam benlik:) Üzerindeki kutu da çok kullanışlı.:)
Bibloları çok sevdiğini anlamış olduk:)
Salon'un benim tarzıma tamamiyle ters olmuş olsa da, sonuçta o tarzı seven biri olarak ele aldığımda, çok başarılı. Masalsı bir havası var ve renklerden dolayı oldukça sade yormayan bir havası var. Yalnız umarım çok misafirin gelmiyordur çocuklu çocuklu:)
Mutfağın da çok güzeldi, rahat edilebilecek bir dizaynı var.
Kedinin rengine de bayıldım:)
Güle güle oturun diyorum:)
o dolabın içindekini de onun kuzucuklarını da yerim ben,çok tatlılar maşallah
evin çok güzel,çok ferah,güle güle,ağız tadıyla otur canım
pisilerini de benim için mıncıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?