kankam spor olayını ben de önermiştim sana daha önceden kesinlikle gitmelisin
hem kilo vermek istiyorsan gayet güzel verirsin hem de mutlu hissedersin kendini
günde bir saat spor yapsan bile süper faydalı olur
zihnini de boşaltmış olursun
pilates tavsiye ederim
boyun kaçtı kankam senin, uzundun sen yanlış hatırlamıosam
ders konusunda bence hedef belirle kendine şu kadar çalışıcam diye
onu bitirmeden kalkma başından
illa her cümleyi anlayacam diye kasma benim gibi
oku geç nasılsa daha 352893 tekrar yapacaksın
sonra da gel burda bana rapor ver:)
spor salonunu düşündüm ama ekstradan ona gitmek zor gelicek bana 1-2 gidip bırakıcam eminim
evde bisiklet ve şu kol bacak ileri geri sallama aleti var ya işte ondan fln var lastiğim de var aslında üşenmeyip günde 10 dk spor yapmam okula yürüyerek gidip gelmem o 3 kilo için oldukça yeterli.
yarından itibaren başlıyorum spora :)
evet kankam ya mesela mikrobun son 20 sayfası kaldı ama bitiremiyorum sonra da offline a gidip biokimyaya başlıyım diyorum ama işte :)
evet sen de rapor ver burdan bakiim
ben bi kahve koyayım
selam arkadaşım
gerçekten yaş dediğin şey akıyor bende 27 yaşındayım mesela ama 20 li yaşlarım bitecek diye çok korkuyorumm zaman geçmesn dursun istiyorum bazen yaşlanmaktan korkar gibi.. ama yaşlarımız geçecek 30 olacak 40 olacak 50 olacak maalesef çare yok bunaa
motonluk bi süre sonra herşeyde oluyor evliniyosun bi süre şonra herşey an işe giriyosun felan filan hayatımıza hep yenilik katmak lazım bazen bi kursa gitmek bazen bi spora yazmak bazen belki bi el işine güzel sanatlara kendimizi vermekk ara ara içine girdiğimiz monotonluktan kurtarabilir bizi ben geçen sene 4 ay plates egittim mesela iyi geldi daha sonrasında uzun bi müddet bi el işine yöneldimm şuan bende ders çalışıyorum
mesela sende ehliyetin yoksa sürücü kursuna yazılıbilirisn
bi enstürüman çalmaktan hoşlanıyorsan saz gitar yan flüt bu tarz bi şeye yönelebilirsin mesela yada dans kursu bana hep harika bi fikir gibi gelmiştir yazda geldi tam zamanıı
3 kilo fazlan için hemen yemek kontroli ve sabahları yürüyüş öneririm mesela istanbulda parklarda spor aletleir var eğer oradada varsa tak kulağına müziğini giy eşofmanları git 1 saat spor yap diyebiliirm 1 ay sonra üniversitelerde bahar şenlikleri başlar zaten piknik konser hiçç kaçırmaderim 23 yaş bunlarım tam da zamanııı birde mesela dans olayını eğer erkek arkadaşında kabul ederse onunla beraber yapabilirsiniz ilişkinize renk getirbeilirr
şimdilik bu kadar sevgilerimle
oku bak kas biraz, 20 sayfa nedir ki hemen biter
ben de nöbetten çıktım eve geldim dinlenme modundayım, bugün başlıcam inşallah
dersaneye yazılırım belki
piyano çalmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum...
1 kere başlasan bırakamazsın...
topiğin güzel olmuş genel itibariyle aynı şeyleri yaşadığımızı farkettim...
yani yalnız değilsin
kızlar bende burdayımbende 23 yaşındayım geçen yıl bitirdim üni.yi
bir kaç yere iş başvurusu yaptım dönmelerini bekliyorum
yaşamaktan keyif alan gezmeyi eğlenmeyi kendimi geliştirmeyi çok seviyorum
malesef üni.yi bitirip ailemin yanına döndüğüm için çoğu şey sınırlı kalıyor
mesela 3 aylık bir ingilizce kursuna gittim bitirdim bu aralar evdeyim yeni şeyler yapmak istiyorum iş başvurularım sonuçlanana kadar..
sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz yoksa oda benim kafadan gezmeyi eğlenmeyi çok sever ama ayrıyız işte..
mesela kaçamak yapıp güzel bir tatil yapmayı planlıyoruz
neler yapabilirim banada fikir verin kızlar
eee ben ne yapayım nasıl yapayım. 10 senelik çalışma hayatından sonra bebeğim oldu ve 1.5 senedir evde kapalıyım( yaş 32 ne kadar büyümüşüm...
iş hayatından sıkılmıştım. şimdi de ev hayatından sıkıldım. bebekle hiç bir şey yapılmıyor kiiii
hangi ildesin canım? bodrum kuşadası çok güzel tatil yerleri var sitelerden ayırtıp çok uygun fiyata gidebilirsiniz bence
ingilizceni ilerletmek için alt yazılı hatta alt yazısız film izleyebilirsin ben dizilerin alt yazılarının çıkmasını bekleyemeyip izliyordum farkında olmadan biraz kulağım daha da gelişti
ingilizce kitap alıp okuyabilirsin
onun dışında boş vaktin varsa güzellik kursları var onlara katılabilirsin
hani salonlara eleman olarak alıncak kişileri eğittikleri var ya
kendine yarar en azından
arkadaşlar da dans-enstrüman çalma-sporu önerdiler bana sana da öneririrm :)
Tek hobim ders yapmak bu aralar mağara insanına döndüm.
Gel o kadar üni. oku bitir yok tus yok kpss
Reva mı bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?