en azından çalışıyormuşsun sen cnm yaa
keşke bende de olsa o hobiden
Sıkıysa çalışmayalım kim verecek ekmeğimizi, inş 4 ay sonra hayat banada güzel olcak
Artık türlü türlü çalışma yöntemi geliştiriyorum. Yaz boyu da çalış dur öfff
aynen ama ben yazın çalışmayı daha çok seviyorum açarsın klimayı ohh
benim de çalışmam gereken o 20 sf hala duruyor
elimi kolumu kaldırcak gücüm yok yemin ediyorum yatağa yapıştım
bu nası bi uyuzluk psikolojisidir ya
o kadar topic fln bana mısın demiyor oooof
ben bi frape yapiim bari
size de tarifi veriyiim çok basit
yarım litre süt- 1 yemek kaşığı kahve- 1 yemek kaşığı şeker koyuyorsun sonra mikserla iyice karıştırıp dolaba atıyorsun
buz gibi kahven hazır ooooh mis :)))
offffff eminim güzel oluyordur. Ben şeker kullanamıyorum ama
Bendede uyku problemi var geç yatıp geç kalkıyorum gece ders çalışmak daha keyifli geliyor.
bende de uyku problemi vardı biraz atlattım artık çok şükür
ama ben geceleri ders çalışamıorum en geç 1e kadar sonra iptalim
frapem güzel oldu ama hala çalışmaya oturamadım :S
kendimden nefret ettim artık yaa
bugün de ders mers yalan oldu
neti mi kapattırsam artık nedir
oyyyy oyyyy.....gençlik var, aşk var, üstüne üstlük şehir güzel daha ne olsun...
her akşam Karşıyaka sahilde uzun uzun yürünür ve son durak Bostanlı Yasemin cafede çay, kahve yudumlanır...1 mayıs bahar bayramında çiçekliköy e gidilir, KİRAZLIBAHÇE de kirazağaçlarının altında mis gibi kahvaltı keyfi yapılır vee hayatın tadına varılır....bir haftasonu izbanla Foça ya gidilip sahilde balık yenilir ve sevgiliyle günbatımı izlenir...
Gençlerin ve Genç kalanların şehri İZMİR de hayat başkadır.....
galiba seni anlıyorum aslında bende senin gibiyim sayılır kafamdan geçirdiğim çok şey var yapmak istediğim hatta yapmam gereken ama nedense ben hep evde saçma saçma hallerde oturuyo oluyorum hatta oturmakta değil genelde uyuyorum yani anlıcağın teoride harikayım ama pratikte sıfır
ama bence sende beim gibi biliyosun evet kilo vermek için spor yapmak lazım sınavlar için çalışmak lazım ilişki için biraz çabalamak lazım da işte tüm bunlar için de bize yeni bir ben lazım galiba :)
ben birazcık kendi yayın akışına bıraktım bünyemi napalım baktım olmuyo zorlamanın alemi yok bi süre daha böyle gitsin elbet fizik kanununları bizdede işler ve dibe vuran her cisim gibi hızla yukarı fırlarız o yüzden sende rak şu sıralar böyleyim de geç
pek güzel filmler çıkmıyor bu ara sinemada ondan gidemiyorum çok severim normaldeTopiğin oldukça başarılı takip etmeye başladım...
10 kilo Fazlalım var gecenlerde 3 kilo verdim 2sini geri aldım kilolar bir şekilde gider ben takmıyorumm
21 yaşındayım Özel şirkette tasarımcıyım Aöf yazmayı düşünüyorum bu sene
Roman okumayı deneyebilrsin ben vakit buldukça okurum
Sinema da iyi gelebilir Genciz sonucta 50 yaşına geldiğinde bu zamanı arayabiliriz her anı dolu dolu yasa üstelik ünilisin faydalanman gereken bi çok şey var spor, bahar şenlikleri , Gençlik ortamları ben hep orta yaşlıların içindeyim kasvet doluyor içim gün boyu cıvıl cıvıl insanlarla birşeyler paylaşmak kadar güzel birşey yok .
Lunaparka gitsadece çocuklukl olarak algılama herseyden öncesi stresini yenmelisin bende aynı şekilde bunalımdayım spora başladım aksamları parka çıkıyorym 6 km felan yürüyüş sonra kondisyon aletlerine biniyorum bi faydası olucaktır elbette ama zaaman zaman nese seninleyim bir sıkıntın olursa paylaşmaya dewam et çözüm bulduklarınıda bizlerle paylaş lütfen :))
ben de gelmek istedim bu topiğe
genel yapı olarak hoşnutsuz,mutsuz bi insan oldum çıktım
böyle neşeli kıpır kıpır hep pozitif bi hatun olmak istiyorum öncelikle
sonracığıma ben de basem bölgesinden biraz incelmek istiyorum..pilatese gitmiştim bi dönem evde onu devam ettircektim sözde ama hep üşendim
videolarımd a var gerçi evde bu akşam üşenmeyip başlayayım ona
saçlarıma bakım yapıyorum uzamasını istiyorum turplu kürü deniyorum biraz toparlandılar sanki..boyadan dolayı yıpranmışlardı
bi de renk konusunda mutsuzum..kızıl saçlarım vardı sıkıldım koyu kumral yaptım...sonra koyu kumralı da beğenmedim tekrar kızıla döneyim dedim
ara ara siyahlıklar var şimdi
şu saçları tam olarak napmak istediğime karar verip kuaföre gidip boyatıp kurtulayım
işlerle ilgili mutsuzum..çok iyi gitmiyo..tam herşey düzeliyo gibi oluyo ama heveslendiğimle kalıyorum
bu konuyu da kafama takmamaya çalışayım..zamanla herşey yoluna girecektir..şimdilik kendi kendimi çevirebiliyorum en azından
haziranda nişan yapçaz kısmetsebu aralar o oyalıyo beni işte kıyafet falan bakıyoruz sevdiceğimle
para hususunda da birazcık rahatlasam herşey daha güzel olcak
hmm..başka..26 yaşındayım bundan bi 3 ay öncesine kadar hiç bi zaman sivilce problemim olmadı,ergenlik de dahil ama yanaklarımda kızarıklıklar oluştu
stres,sıkıntı nedeni muhtemelen
doktor 2 krem verdi onları düzenli kullanayım bol bol su içeyim
bikini giyme mevsimi geliyo..hafif hafif selülit problemim var onlara da yağ falan okumuştum burda o işlere de bi yöneleyim
baya dertliymişim
kanka hayatımı güzelleştirmek için dersaneye yazılmaya karar verdim
kankacım iyi fikir bence, dersanenin çok faydası oluyor ben de offlinedan dinliyorum şimdi planlarıma tam uyamıyorum ama çabalıyorum azbuçuk da olsa bişeyler yapıyorum ne yapıyorum ben de bilmiyorum ama, bugün offline a gitmemek için ağlıcaktım nerdeyse bu kadar mı zor gelir neyse bi şekilde gittim ettim, 1 seneden az kalmış olması sınavıma resmen beni strese soktu artık çok kalmadığını fark ettim, işin kötüsü haftaya dahiliye stajım başlıyor ve çok çok kötü bi yere düşücem büyük ihtimal yetersizlik verme niyetlisi her gün yok tırnak hastalıkları yok ıbık cıbık soran bir hoca tus fln çalışamıyormuşsun ona denk gelince bu hafta cumaya kadar biokimyayı bitirmem lazım ama nasıl olucak bilmiyorum, göğüse gidip astımım mı var acaba diye provakasyon testi yaptırcaktım vaktim yok diye yapmıcam sanırım 1 senede ölmem, mezuniyet ayakkabısı alıcam ona bile vakit yok, offf nöbetlerim de çok artıcak haftada 1 tane fln olucak kesin çok mutsuzum ya. acaba antidepresana mı başlasam diye düşünmeye başladım,of çok kötüyüm çok kızlar valla. 2 gün önce ne kadar uyuzum hiç bişeyi umursamıyorum derken şimdi halime bak.
pek güzel filmler çıkmıyor bu ara sinemada ondan gidemiyorum çok severim normalde
roman okumak yerine dersimi çalışsam daha iyi olur sanki sürekli bişiler okuyorum zaten sanırım 4-5 yıldır roman okumadım bıkmışım bişeyler okumaktan
lunaparkı severim ama erkek arkadaşım pek benim kafadan değil, ya gelir kusar ya da uyuzluk eder çocuk muyuz bilmem ne diye, ben de arkadaşlarımla giderim :))
o halde Sevgiline yol ver gitsin seni anlıcak kişilere yer ver hayatında haklısın derslerin öncelikli olmalı amma velakin kitap okumalısın bu sadece roman için değil tabi ki de kendini geliştirip tanıman için günümüzde kolayca temin ediceğin kitaplar var değerlendirmelisin :)
kankam senn sınava 1 sene kaldıysa ben öliim yahu
bi senede neler olmaz ki ya
hem kötü yere düşecem diye üzülme ben ne zaman kötü yer desem valla hep diğerlerinden daha güzel çıkıyordu benim staj yerlerim
belli olmuyo bu işler
ben de mezun olmadan provakasyon testi yaptıracaktım alet bozuktu kaldı öyle bişi olmadı hala
ayakkabıyı bi alışverişte hallediverirsin ya
takma kafana bunları basit şeyler bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?