- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
ben nisan ayında başladım 22 nisanda yimurtam toplanmıştı 10 ağustos da da transferin oldu genetik sonuç bekleme 3 hafta falan sürmüştü rahim duvarindan dolayı transfer iptal oldu histereskopi tekrar transfer için ilaç kullanmaya başladım her bir yeni seye başlarken adet dönemini falan bekliyosun derken 4 ay surdu
Evet canım tek embiryo teşekkür ederim herkesin ki pozitif olsun inş.Gözünaydın canım tebrikler inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini. Tek embriyo transferimiydi bence gününe göre iyi sonucun
İnşallah canım ..Arkadaşlar merhaba bende eylül ayında kısmet oluraa cem hocama gitmeyi düşünüyorum... benim 5. Tedavim olacak o yüzden baya korkuyorum..
Benim için güzel bir konu olmuş umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bir daha kan testi yaptirdiniz mi benimde 9. Günüm iki gündür idrar testinde çift çizgi görüyorum kan da baktirmadim daha kaldım cem beyle gorusucem yaptır derse kanda baktiricamKızlar 8.günüm kan testim 46 çıktı düşük mü değerim
İnş degeriniz yükselir ya benim de 5. Gün embriyosu genetik incelemeden sağlikli gelmişti bugün 9. Günüm bende yarin yaptirayim diyorum kan testiniCanım ben 10. gün yaptırdım 62 çıktı sonucum Cem Bey düşük buldu yarın tekrar yaptıracağım 100 ile 120 arası bi değer çıkması lazım dedi Cem Bey in hemşiresi bana da dua eder misiniz çok korkuyorum yükselmemiştir diye. Bence sizin de idrarda çıkmışsa kanda da çıkar ama gününüzü beklerseniz net sonuç alırsınız. Sizin kaçıncı gün embiryosu?
5. Gün embriyosunu zaten 10. Günde testini istiyorlar. İnş güzel bi değeriniz çıkar. Benimde genetikten gelen embiryomu transfer ettiler.İnş degeriniz yükselir ya benim de 5. Gün embriyosu genetik incelemeden sağlikli gelmişti bugün 9. Günüm bende yarin yaptirayim diyorum kan testini
Selam kızlar bende bahceci de tedaviye başlıycam eylül ayında opu olanlara rahim dinlendirme yapıldı mı acaba. Bide fiyat olarak ne dediler tedavide ilaçlar dışında ekstra para alındığı durumlar oldu mu. Ilk kez gidicem maddi yönden hazırlıklı olma adına soruyorum. INŞALLAH hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız Rabbim hepimizin göbüşlerinı doldursun hayırlısı ile
Merhaba bende Cem beyin hastasıyım cumartesi günü OPU işlemim gerçekleşecek ve embriyo dondurup eylül ortası transferim olacak inşallah
Teşekkür ederimMini_mini inş katlanır ben hamileyim diyemiyorum kendime desteğin için teşekkür ederim inş yarın gibi hayırlı bi günde hayırlı haberler alabilirim.
Balık yağı falan verdi canım . Doktorla görüşmedin mi sen? Ben tahlillerimi falan gösterdim muayene olmadım ama süreci konuştuk biz . Bana omepa q10 ve previt positive verdi. Eşime de neofortil yazdı.
Canım senin değerin iyiymiş inş yarın daha da artar ikimizde güzel haberler alırız.Cnm benim en son 219 oldu yarın test günüm bende merakla bekliyorum ins düşme yoktur güzel artmıştır ama stres yapma bende diyemiyorum ne zaman keseyi görürüm kalp atışını duyarım o zaman derimRabbim yardimcimiz olsun
Tekrarların mi bugün testini bende kan verdim 2 saate çıkacak inş Rabbim cabalatimizi karşılıksız bırakmazCanım senin değerin iyiymiş inş yarın daha da artar ikimizde güzel haberler alırız.
İns yukselmeye devam eder beminde 10. Günün kan verdim ama 21.7 çıktı bütün morelim bozuldu cem bey 2 gün sonra tekrarla dedi ama sayıyı bu kadar düşük beklemiyordu inş yükselirCanım tekarladım 170 çıktı Cem Bey iki gün sonra tekrarlamamı istedi
Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdi den canım. Bayram hediyeni almış oldun. Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eylesin sağlıcaklaCanım tekarladım 170 çıktı Cem Bey iki gün sonra tekrarlamamı istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?