Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

Benimde ozman tahmini histereskopi de bi sıkıntı çıkmaz ise aralık , ocak ayını bulur gibi çok saol canm teşekkür ederim cevabın için . İnş emeklerinin karşılığını pozitif sonuçla alırsın

Arkadaşlar merhaba bende eylül ayında kısmet oluraa cem hocama gitmeyi düşünüyorum... benim 5. Tedavim olacak o yüzden baya korkuyorum..

Benim için güzel bir konu olmuş umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Canım ben 10. gün yaptırdım 62 çıktı sonucum Cem Bey düşük buldu yarın tekrar yaptıracağım 100 ile 120 arası bi değer çıkması lazım dedi Cem Bey in hemşiresi bana da dua eder misiniz çok korkuyorum yükselmemiştir diye. Bence sizin de idrarda çıkmışsa kanda da çıkar ama gününüzü beklerseniz net sonuç alırsınız. Sizin kaçıncı gün embiryosu?

İnş degeriniz yükselir ya benim de 5. Gün embriyosu genetik incelemeden sağlikli gelmişti bugün 9. Günüm bende yarin yaptirayim diyorum kan testini

D DEROS1986

Sakın stres yapma bak aynı gidiyoruz benimde 8. Gün 54
10 gün 93 çıktı üzülme inşallah değerlerimiz katlanacak

İnş degeriniz yükselir ya benim de 5. Gün embriyosu genetik incelemeden sağlikli gelmişti bugün 9. Günüm bende yarin yaptirayim diyorum kan testini
5. Gün embriyosunu zaten 10. Günde testini istiyorlar. İnş güzel bi değeriniz çıkar. Benimde genetikten gelen embiryomu transfer ettiler.

Merhaba bende cem hocanin hastasiyim.benim cem hocada 2.denemem.bu yuzden 7.200 sadece tup bebek 3 bin lira civarinda ilaclar tutuyo.bide tedavinin ilk gunu 500 lira muayene ucreti aliniyo.bu kadara

Hanimlar hepinize merhaba.ben cem hocanin hastasiyim onda 2.denemem istediginizi sorabilirsiniz.suan daha yeni tedavim bitti 2 adet embriyom donduruldu ve rahim dinlendirme yapiliyo eylul ortasi ilk regl transfer olacak ins

Teşekkür ederim Mini_mini inş katlanır ben hamileyim diyemiyorum kendime desteğin için teşekkür ederim inş yarın gibi hayırlı bi günde hayırlı haberler alabilirim.

Cnm benim en son 219 oldu yarın test günüm bende merakla bekliyorum ins düşme yoktur güzel artmıştır ama stres yapma bende diyemiyorum ne zaman keseyi görürüm kalp atışını duyarım o zaman derim Rabbim yardimcimiz olsun

Canım senin değerin iyiymiş inş yarın daha da artar ikimizde güzel haberler alırız.

Canım tekarladım 170 çıktı Cem Bey iki gün sonra tekrarlamamı istedi
İns yukselmeye devam eder beminde 10. Günün kan verdim ama 21.7 çıktı bütün morelim bozuldu cem bey 2 gün sonra tekrarla dedi ama sayıyı bu kadar düşük beklemiyordu inş yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…