Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

hayırlı olsun canım.hoşgeldin.
peki kaç yumi toplandı ve kaçı döllenmiş.

Yasim 30 erayi sormadim simdilik. Donmus tedavisi 1100. Simdi ben ilaclara 2500 verdim 5900 tup bebek tedavisi yeniden toplatirsam yine ilaclar 2500 toplama icin 3500 oldu mu bana 6000 negatif gorur de (Allah korusun) dondurulmus uygulanirsa 1100 de o e ozaman 7100 oldu diyorum ki bunun yerine negatif gorursem 8400 e bastn baslarim cunku belki de negatif gormeyecgim hatta belki de en kaliteli embriyo ilk toplama isleminde cikacak bilemeyiz ki

Aslinda yazarak anlatilmiyor sanirim :) ben de bugun adet oldum 16 ekimde kontrolum var insaallah emnriyolar cozundukten sonra da gelismeye devam eder de saglikla transfer ve gebelik gerceklesir

Aslinda yazarak anlatilmiyor sanirim :) ben de bugun adet oldum 16 ekimde kontrolum var insaallah emnriyolar cozundukten sonra da gelismeye devam eder de saglikla transfer ve gebelik gerceklesir

şimdi anladım canım. sen de haklısın..
senin için zaman yaklaşıyor demek..
inşallah güzel haberler alırsın.ben de heyecanlanmaya başladım.
gelişmeleden yine haberdar et olur mu?

şimdi anladım canım. sen de haklısın..
senin için zaman yaklaşıyor demek..
inşallah güzel haberler alırsın.ben de heyecanlanmaya başladım.
gelişmeleden yine haberdar et olur mu?
Haber veririm insaallah mutlu mutlu :) hepimiz teker teker hamile kalalim hepinizin saglikli gebelik haberleri getirmenizi inanin ki kendim kadar istiyorum hepimiz bu ugurda cabaliyoruz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun seneye bebis fotolarini gonderelim birbirimize insaallah

kızlaaar geçmiş bayramınız mubarek olsuuunnn...
benim aşılamam bi dahaki aya kaldı. kistlerimin hepsi gitmemiş ve yumurta kesecikleri kalmış. rahim tamamen temiz olmadığı için bu ay kendimiz denices, bi dahaki ay aşılama için tekrar gidicem, rahim temizse, aşılamam olucak. hepimizin hakkında hayırlısı olsuuunnn...

Acaba kac tane kist vardi.birde doktorunnuz kim.hepimiz icin hayirlisi...

Acaba kac tane kist vardi.birde doktorunnuz kim.hepimiz icin hayirlisi...
şu an bi tane var ve bikaç tane de yumurta keseciği var. geçen ay daha çoktu. klomen sonucu çoklu yumurta olmuştu bende. geçen ay doğum kontrol hapıyla kurtuldum çoğundan. bu ay da kendi haline bbıraktı dr. kendileri gider tahminen dedi. doktorum aytun hnm.

Canim her iste bir hayir var insaallah gerek kalmaz ve bize hamilyim yazarsin en kisa zamanda :)

bu ay kurtulursunda inşallah tedavin kaldığın yerden devam eder.
ben de şimdi doğum kkontrol hapı kullanıyorum.iki tane varı inşallah geçer.şehir dışından gittiğim için çok zor oluyor.

portakallı gofret sen ne yaptın canım
nasıl gidiyor.??
bu arada portakallıgofretide çok severim.

Ha haaa ben de bayilirim Transfer gunumu bekliyorum estrofem e devam ama istah mi aciyor ne Allahm doy,uyorum bu aralar

[QUOTE="Portakalligofret, post:

günaydın kızlar. Portakallıgofret arkadaşım nasılsın? Tedavin nasıl gidiyor? Bana verdiği ilaçları kullanıyorum ama içerken çok zorlanıyorum. Sana da verdi mi ilaç? Ben balık yağı hapı, mantar için bir ilaç, enfeksiyon için bir ilaç, antibiyotik, kan sulandırıcı ve folik asit kullanıyorum. Bu kadar ilaç bünyeme çok fazla geliyo. Bakalım bugün yarın da adet olucam ve gonal f lere başlayacağım. Bi de bayramda çok fena hasta oldum. Faranjit, öksürük derken yataklara düştüm. Şimdi kuru bi öksürük kaldı ama hala doktora gitmedim. Bugün gideyim de transfere kadar halledeyim diyorum. Çok korkuyorum ama biliyorum ki bu korkunun hiçbirşeye faydası yok. İnşallah bu kadar emeğimiz boşa gitmez....

İyiyim canm. Doktora gidersen kullandigin ilaclari soyle de yan etki filan olmasin. O ilaclari aldim ben de ilk basta midemi bulandiriyordu canm bir aey yemek istemiyordu ama simdi pek etkilemiyor artik estrofem de kullaniyorum sanirim o istahimi acti. Acmayaydi iyiydi transfer gunumu bekliyorum simdi cok heyecanliyim Cook gecmis olsun sana ihlamur tarcin limon bal candir bu durumda

estrofem ne için kullanılıyo? Allahımmmmmm..... Bu kadar ilaç nedir yaaa..... Bu arada ben zaten 45 kiloyum mümkünse iştahımı açacak bir ilaç versin de azcık kilo alayım....

2 tane kist nedir ki :) gider gider... hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…