- 9 Kasım 2014
- 89
- 29
- 23
- 38
Hayırlı olsun inşallah bu tedavin pozitif sonuclanirselamlar .ben de bugun aytun hanim ile telefoda gorustum.bana sureci anlattu.sehir disindan gidecegim icin yol gosterdi.ben de potansiyel bir bahceci hastasi oldum hadi hayirlisi... bizde sorun morfoloji ve ileri hareketli. umarim basarisiz 3 asilama sonrasi pozitifi bahceci ile gorebilirim..
Hayırlı olsun inşallah bu tedavin pozitif sonuclanir
Dr aradi simdi tsh degerim yuksek cikmiskac ciktiginida sormadim 50 mg bi ilac almami soyledi normal degerlere dusmeden transfer yapilmayacagini soyledi moralim bozuldu insallah ilacla duser boyle bir srun yasayan oldumu
Insallah benimde duser e...x 50mg yarim icicen dedi sifa olur insallahbenimde oyle olmuştu ilaçla dustu sikinti yapma
Halide25
Spermde Hareket problemli ve morfoloji %1 bizim 4 denememiz oldu 3. Denemeden bir kizim var ben 2. Cocuk icin ugrasiyorum bahceciye ilk defa gidiyorum diger 4 denemeyi baska merkezde yaptim keske bastan beri bahceciye gelseymisim ilk gorusmede bile fark hemen anlasiliyor diger merkezde cocuk sahibi olamama ragmen bunu soyleyebiliyorum cunku cok yiprandim gereksiz cok masraf ettirdi dr aytun hanim hakkinda bende hep iyi yorumlar okudum ben mustafa beyi tercih ettim ama onun hastalariylada kubra hanim ilgileniyormus yumurta toplama ve transfere kendi girecegini soyledi hepimiz icin hayirli olur insallah
Canm benim basin sagolsun mekani cennet olsun tabiki cok zor senin icin Allah yardimcin olsun her sey zamanla azalir ins Rabbim sabrini versin. Tedavin hayirli olsun ins yuzunu guldursun sonu. Adetin ikinci gunu yumurta gelistirici ignelere basliyorsun on on iki gun sonra yumurtalarin toplanir o gin esinden de sprem aliniyor yumurta gelistirme airasinda bir kac gunde bir kontrole gidiyorsun bu arada. Sana kac yunurtan okdugunu doktorun soyler. Toplama narkozlu oluyor on bes yirmi dakikalik bir islem uyandiginda hafif adet sancin okur biraz da kanaman. Bir gun sonra seni arayip kacinin dollendigi bilgisi verilir. Sonra da rahim kalinliginin uygun oldugu zamanda transfer edilir ins bebis olarak donerler sana
Merhaba, dondurulmuş embriyo transferi bekleyen Bahçeci hastasıyım. Bu merkezde de çok fazla ilgi alaka beklemeyin arkadaşlar. Çok kalabalık. Randevu saatinde aldıklarını henüz görmedim. Ama bunlar iyi bir klinik olmadığı anlamına gelmez. Laboratuvarı iyi ve bilgili doktorları var. Yumurta rezervinin kaliteyle pek ilgisi yok maalesef. Benim yaşım 37 olmasına rağmen 22 yumurta toplandı ama 1 tane si 5. Güne gitti. 4 tane de 3. Gün donduruldu. Mutlaka eski tüp tecrübenizi çok iyi anlatın. Iyi şanslar
Esunger53 hic merak etme tsh benimde yuksekti simdi normal seviyede ilaclarini duzenli kullanirsan normal seyirinde gider tiroid insanin vucudunu calistiran motor gibi aman ilacini kullan derimInsallah benimde duser e...x 50mg yarim icicen dedi sifa olur insallah
Ilk tedavin pozitif sonuclansin insallah insanda korku gerginlik bir suru duygu bir aradainsallah canim yaaa.. ben ilk kez deniyicem ve cok korkuyorum yaa
kizina hangi merkezde kavustun . Allahim ona hayırlı uzun ömürler versin insallah
Insallah benimkide duser ilaclari kullaniyorum degerim 5,8 cikmis 2,5 altina dusurcez dedi dr hayirlisiEsunger53 hic merak etme tsh benimde yuksekti simdi normal seviyede ilaclarini duzenli kullanirsan normal seyirinde gider tiroid insanin vucudunu calistiran motor gibi aman ilacini kullan derim
Insallah benim deger bayagi azmis o zaman 60 lara gore iti durumdayim deseneBenimki 10.2 idi ilk ciktiginda doktora gittim doktor dediki biz 60 lari bile gorduk korkmayin dedi cok sukur suan 1.19 bebegin beyin gelisimi icin cok onemli ve hamile olasiligini etkiliyor bebegin olsa bile icin rahat kullan onun icinde cok faydali hepimizin tedavisi pozitif olur ins
İyiyim ben canim cok sukur. Ben hep igneyle devam etmistim. İnsaalah sonu bebisli olsun tedavinin canim. Tedavi sureci biraz zorluyor durdugum yerde agladigim cok olmustu benim de. Senin bir de icinde bulundugun durum tabi ki cok normal boyle olman umutlu olmani tavsiye ederim elinden geldigince canim benim ya cok dikkat et kendine olur mu cok optumÇok teşekkür ederim canım.Allahım sevdiklerinizle uzun ömürlerversin sağlıkla huzurla.
yarın ilk ilacımla başlıyorum ped vermişti Güvenç Bey .Senin doktorun kim acaba?
bir gün ped bir gün iğne adet olunca2.günü gidecekmişim ilk tedavim biraz heyecanlıyım biraz gerginim.
sen nasılsın?
Açıklayıcı bilgilendirmeler için gerçekten tşk ederim.
Tedaviniz hayırlı olsun.
İyiyim ben canim cok sukur. Ben hep igneyle devam etmistim. İnsaalah sonu bebisli olsun tedavinin canim. Tedavi sureci biraz zorluyor durdugum yerde agladigim cok olmustu benim de. Senin bir de icinde bulundugun durum tabi ki cok normal boyle olman umutlu olmani tavsiye ederim elinden geldigince canim benim ya cok dikkat et kendine olur mu cok optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?