Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Dr aradi simdi tsh degerim yuksek cikmiskac ciktiginida sormadim 50 mg bi ilac almami soyledi normal degerlere dusmeden transfer yapilmayacagini soyledi moralim bozuldu insallah ilacla duser boyle bir srun yasayan oldumu

selamlar .ben de bugun aytun hanim ile telefoda gorustum.bana sureci anlattu.sehir disindan gidecegim icin yol gosterdi.ben de potansiyel bir bahceci hastasi oldum hadi hayirlisi... bizde sorun morfoloji ve ileri hareketli. umarim basarisiz 3 asilama sonrasi pozitifi bahceci ile gorebilirim..

Hayırlı olsun inşallah bu tedavin pozitif sonuclanir

Halide25
Spermde Hareket problemli ve morfoloji %1 bizim 4 denememiz oldu 3. Denemeden bir kizim var ben 2. Cocuk icin ugrasiyorum bahceciye ilk defa gidiyorum diger 4 denemeyi baska merkezde yaptim keske bastan beri bahceciye gelseymisim ilk gorusmede bile fark hemen anlasiliyor diger merkezde cocuk sahibi olamama ragmen bunu soyleyebiliyorum cunku cok yiprandim gereksiz cok masraf ettirdi dr aytun hanim hakkinda bende hep iyi yorumlar okudum ben mustafa beyi tercih ettim ama onun hastalariylada kubra hanim ilgileniyormus yumurta toplama ve transfere kendi girecegini soyledi hepimiz icin hayirli olur insallah[/QUOTE]

insallah canim yaaa.. ben ilk kez deniyicem ve cok korkuyorum yaa
kizina hangi merkezde kavustun . Allahim ona hayırlı uzun ömürler versin insallah

Çok teşekkür ederim canım.Allahım sevdiklerinizle uzun ömürlerversin sağlıkla huzurla.
yarın ilk ilacımla başlıyorum ped vermişti Güvenç Bey .Senin doktorun kim acaba?
bir gün ped bir gün iğne adet olunca2.günü gidecekmişim ilk tedavim biraz heyecanlıyım biraz gerginim.
sen nasılsın?

Açıklayıcı bilgilendirmeler için gerçekten tşk ederim.
Tedaviniz hayırlı olsun.

insallah canim yaaa.. ben ilk kez deniyicem ve cok korkuyorum yaa
kizina hangi merkezde kavustun . Allahim ona hayırlı uzun ömürler versin insallah
Ilk tedavin pozitif sonuclansin insallah insanda korku gerginlik bir suru duygu bir arada
Esunger53 hic merak etme tsh benimde yuksekti simdi normal seviyede ilaclarini duzenli kullanirsan normal seyirinde gider tiroid insanin vucudunu calistiran motor gibi aman ilacini kullan derim
Insallah benimkide duser ilaclari kullaniyorum degerim 5,8 cikmis 2,5 altina dusurcez dedi dr hayirlisi

Benimki 10.2 idi ilk ciktiginda doktora gittim doktor dediki biz 60 lari bile gorduk korkmayin dedi cok sukur suan 1.19 bebegin beyin gelisimi icin cok onemli ve hamile olasiligini etkiliyor bebegin olsa bile icin rahat kullan onun icinde cok faydali hepimizin tedavisi pozitif olur ins

Insallah benim deger bayagi azmis o zaman 60 lara gore iti durumdayim desene

İyiyim ben canim cok sukur. Ben hep igneyle devam etmistim. İnsaalah sonu bebisli olsun tedavinin canim. Tedavi sureci biraz zorluyor durdugum yerde agladigim cok olmustu benim de. Senin bir de icinde bulundugun durum tabi ki cok normal boyle olman umutlu olmani tavsiye ederim elinden geldigince canim benim ya cok dikkat et kendine olur mu cok optum

Bisey sorabilirmiyim portakalli gofret bu senin ilk tedavin galiba.bide merak ettim ped dedigin nedir dusuk falan olmasin diyemi acaba? Ilk defa duydumda

sağol canım Allahtan psikiloga gidiyorum.
çok şükür daha pozitifim babamın bugün 40.günü ve ben ilk ilacı bugün kullandım.
Hep babamda olsa beni böyle görmek isterdi diye diye devam ediyorum.
sizlerle paylaştıkça daha güçlüoluyorum.
Kusura bakma az çenem düşük olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…