Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

meltemcim tebrik ederim canım çookkk çokk sevindim.
Rabbim sağlıklar kucağına alabilmeyi nasip etsin.
bende yarın başlıyorum kısmetse aytun hanımla,
çok moral oldun bana canım.
öptm seni.

Ah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah tedavin ve içine gireceğin süreç çok güzel geçer ve güzel haberlerini en kısa zamanda alırız. Dualarım seninle. :)

Hadi hayirlisi bakalim ben bile heyecanlandim simdi doktorunuz nasil bi tedavi onericek acaba gelismeleri merakla bekliyorum ins hersey yolunda gider iyi sanslar

Merhaba benimde galiba 26 yada 27 gibi transfer olucak.hayirlisi olsun insallah hepimiz icin

Herkese mrblar. Sayfayı kullanmayı pek beceremedim oysaki ilk kaydoldugum sene cat pat ögrenmiştim ama unuttum gıttı. Neyse hanmlar bende sizler gibi bahceci fulya da tüp bebek denemesi yapanlardanım. Sizlerinde dediği gibş baska yerlerle aralarında fark var. Verdikleri takviye vitamin ve ilaçlar vs. Ben bugun transferimin ikinci günü doluyor. Ara sıra hafır kasıklarda ince bi sancı oluyor. Crino jel kullanıyırum. Evde dinleniyorum sık idrara cıkıyor oldugumdan yatıyorda olsam ayaga sık kalkıyorum. Sizlere sormak istediğim jelden kaynaklı hafif renkli de olsa nadir aralıklarda jel döküldüğü oldumu deneyen arkadaslarda ?? İnş Rabbim hepimizin çabalarını boş cıkarmaz inşallah bizleride anne yapar. Hepinize bol sanş.

Hayırlı olsun İnşallah pozitif sonuçlanır güzel haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…