- 24 Eylül 2014
- 93
- 120
- 28
- 45
meltemcim tebrik ederim canım çookkk çokk sevindim.
Rabbim sağlıklar kucağına alabilmeyi nasip etsin.
bende yarın başlıyorum kısmetse aytun hanımla,
çok moral oldun bana canım.
öptm seni.
İnş. Teşşekürler yok bu 2.denemem olucak. Bu defa yüzümüz güler inş.PAmukcuk ins yolunda gider tedavin bu ilk denememi senin dualarim seninle ins bebisini saglikli kucagina alirsin alirsin.
Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.Çok teşekkür ederim canım. Dualarım seninle senin için en güzeli olur inşallah. Allah yardımcın olsun.
Bende çok merak ediyorum hala bekliyorumHadi hayirlisi bakalim ben bile heyecanlandim simdi doktorunuz nasil bi tedavi onericek acaba gelismeleri merakla bekliyorum ins hersey yolunda gider iyi sanslar
Hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah emeklerinin karşılığını versin Rabbimİnş. Teşşekürler yok bu 2.denemem olucak. Bu defa yüzümüz güler inş.
Amin seninde bu defa olsun inşallah.Hiç kolay değil patlamaya hazır bomba gibiyim yumoşlar içimde büyüdü de büyüdü..Hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah emeklerinin karşılığını versin Rabbim
Benim doktorum Güvenç bey. Bahçeci nin genel yaklaşımı dondurulmuş transferi. Vücudu dinlendirmekten yanalar. Benim 29 Ekim de toplandı yumurtalar. Kasım'ın 21-22 si gibi transfer edilecek. Normalde opudan sonraki 2. Reglle birlikte baslıyor dondurulmuş tedavisi ama, ben de rahim kalınlığı iyi diye hemen başladılar tedaviye. Aslında Aralık sonu olacaktı transfer.
Ozele bak
Eh birlikte gün sayacağız sayılır:)Merhaba benimde galiba 26 yada 27 gibi transfer olucak.hayirlisi olsun insallah hepimiz icin
Insallah..sonuda guzel olurEh birlikte gün sayacağız sayılır:)
Hayırlı olsun İnşallah pozitif sonuçlanır güzel haberler verirsin bizlereHerkese mrblar. Sayfayı kullanmayı pek beceremedim oysaki ilk kaydoldugum sene cat pat ögrenmiştim ama unuttum gıttı. Neyse hanmlar bende sizler gibi bahceci fulya da tüp bebek denemesi yapanlardanım. Sizlerinde dediği gibş baska yerlerle aralarında fark var. Verdikleri takviye vitamin ve ilaçlar vs. Ben bugun transferimin ikinci günü doluyor. Ara sıra hafır kasıklarda ince bi sancı oluyor. Crino jel kullanıyırum. Evde dinleniyorum sık idrara cıkıyor oldugumdan yatıyorda olsam ayaga sık kalkıyorum. Sizlere sormak istediğim jelden kaynaklı hafif renkli de olsa nadir aralıklarda jel döküldüğü oldumu deneyen arkadaslarda ?? İnş Rabbim hepimizin çabalarını boş cıkarmaz inşallah bizleride anne yapar. Hepinize bol sanş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?