- 9 Kasım 2014
- 89
- 29
- 23
- 38
Ben aytun hanima gitmeyi dusunuyorum benimde yumurta rezervim cok iyi 20 yumurtam toplandi ve 3 tanesi dollenmisti nasil oluyosa bizden dondurma islemi icin onay almadilar karisiklik olmus dediler.cozdurme isleminden sonra 2 embriyomuz kalmisti onuda tranfer ettiler ama ikisidr tutmadi bahcecinin labaratuvar kosullari cok iyiymis diye duydum cok iyi bi merkezde yapildi ama ilgi alaka hic yok gibiydi bizle bilgilendirmediler dogru duzgun calisanlarin birbirinden haberi yoktu benden rahim filmini tedavi bitince istedilerBildigim kadariyla cozumu yok malesef benden rahim filmi istemislerdi yumurta rezervimde gayet iyiydi 30 yumurta toplandi ama bir tane dondurulmusum yok kac tane dolleniyosa hepsini transfer ettiler her defasinda bosu bosuna ekstralarla o kadar para harcadik simdi cok pismanim keske en bastan bahceciye gelseymisim fark hemen anlasiliyor sizkimin hastasisiniz
Ben aytun hanima gitmeyi dusunuyorum benimde yumurta rezervim cok iyi 20 yumurtam toplandi ve 3 tanesi dollenmisti nasil oluyosa bizden dondurma islemi icin onay almadilar karisiklik olmus dediler.cozdurme isleminden sonra 2 embriyomuz kalmisti onuda tranfer ettiler ama ikisidr tutmadi bahcecinin labaratuvar kosullari cok iyiymis diye duydum cok iyi bi merkezde yapildi ama ilgi alaka hic yok gibiydi bizle bilgilendirmediler dogru duzgun calisanlarin birbirinden haberi yoktu benden rahim filmini tedavi bitince istediler
Yok yanlis anlattim dollenen yumurtalarin transfer icin kaliteli olanlarin hepsini bir defada transfer ediyolardi 30 yumurtada 14 tanesi dollenmisti 6 tanesi iyi kaliteydi hepsini birden transfer etmislerdi yarisinii saklayip dondurabilirlerdi demek istedim mudahalede edemedik dr bir bildigi vardir diyodukMerhaba,
Kaç tane dölleniyorsa hepsini transfer ediyor derken, 30 taneden kaçı döllleniyordu ki? 2-3 tane mi kalıyordu?
Merhaba, dondurulmuş embriyo transferi bekleyen Bahçeci hastasıyım. Bu merkezde de çok fazla ilgi alaka beklemeyin arkadaşlar. Çok kalabalık. Randevu saatinde aldıklarını henüz görmedim. Ama bunlar iyi bir klinik olmadığı anlamına gelmez. Laboratuvarı iyi ve bilgili doktorları var. Yumurta rezervinin kaliteyle pek ilgisi yok maalesef. Benim yaşım 37 olmasına rağmen 22 yumurta toplandı ama 1 tane si 5. Güne gitti. 4 tane de 3. Gün donduruldu. Mutlaka eski tüp tecrübenizi çok iyi anlatın. Iyi şanslarBen aytun hanima gitmeyi dusunuyorum benimde yumurta rezervim cok iyi 20 yumurtam toplandi ve 3 tanesi dollenmisti nasil oluyosa bizden dondurma islemi icin onay almadilar karisiklik olmus dediler.cozdurme isleminden sonra 2 embriyomuz kalmisti onuda tranfer ettiler ama ikisidr tutmadi bahcecinin labaratuvar kosullari cok iyiymis diye duydum cok iyi bi merkezde yapildi ama ilgi alaka hic yok gibiydi bizle bilgilendirmediler dogru duzgun calisanlarin birbirinden haberi yoktu benden rahim filmini tedavi bitince istediler
Nasıl 6 yumurta birden koyabildiler ya, yasak o işlem? Hangi hastane bu bahsettiğin?Yok yanlis anlattim dollenen yumurtalarin transfer icin kaliteli olanlarin hepsini bir defada transfer ediyolardi yarisinii saklayip dondurabilirlerdi demek istedim mudahalede etmedik dr bir bildigi vardir diyoduk
14 tanesi dollendi 6 tane iyi kalite transfer edildi dondurulmus 0 siz hangi dr tedavi oldunuz mustafa bey tedavi bitiminde yumurtalari dondurup diger ay transfer edecegini soyledi bana sizde oylemi yaptinizKaç tane transfer etmişlerdi? Kaçı döllenmişti?
Benim doktorum Güvenç bey. Bahçeci nin genel yaklaşımı dondurulmuş transferi. Vücudu dinlendirmekten yanalar. Benim 29 Ekim de toplandı yumurtalar. Kasım'ın 21-22 si gibi transfer edilecek. Normalde opudan sonraki 2. Reglle birlikte baslıyor dondurulmuş tedavisi ama, ben de rahim kalınlığı iyi diye hemen başladılar tedaviye. Aslında Aralık sonu olacaktı transfer.14 tanesi dollendi 6 tane iyi kalite transfer edildi dondurulmus 0 siz hangi dr tedavi oldunuz mustafa bey tedavi bitiminde yumurtalari dondurup diger ay transfer edecegini soyledi bana sizde oylemi yaptiniz
Çider Üyelerine tüp bebek masrafı 5400, değilseniz 5900Arkadaslar burda bahcecide tup bebek fiyati assagi yukari ne kadara geliyo toplam masraf dondurma islemi ilaclar falan butun masraflar dersek?
Tedavi basında 1150 alıyorlar, kalanı opu günü alıyorlar. Ben de fatura istedim. Transferde vereceğiz dediler. Ödemeleri karıştırma olacağını sanmıyorum. En sıkı takip ettikleri şey o:)Bende dondurma ucreti aldilar ama dondurmadilar bide daha onceki gittigim merkezde ilaclari ordan alirsan daha uygun disardan alirsan normal fiyattan aliyormussun biz ilaclari daha uyguna alabilmek icin merkezden aldik bu arada tedavi masraflari icin ne fis kestiler ne fatura yani ne icin ne odedigin belli degil bide stres yasatttilar bize verdigimiz parayi unutmuslar karisiklik olmustu sonra anlasildi olay bahcecide de bu sekilmi odemeler
Tedavi basında 1150 alıyorlar, kalanı opu günü alıyorlar. Ben de fatura istedim. Transferde vereceğiz dediler. Ödemeleri karıştırma olacağını sanmıyorum. En sıkı takip ettikleri şey o:)
Ilaçları klinikten alıyorum. Indirim yapıyorlar ama açıkçası dışarının fiyatlarıyla hiç kıyaslamadım.
Dondurma ücreti alıp dondurmadılarsa iade alabilirsin. Ödeme kartla ise ispatı kolay. Ayrıca fatura vermek zorundalar. Muhasebecileriyle konuşun mutlaka. Gerekirse şikayet ederim deyin.
Ben baska bi klinikte tedavimi yaptirmistim tedavimi fatura istedik ama bizde boyle biz fatura kesmiyoruz dediler parayida pesin vermistik ah ahh ne zorluklarla hemde bidaha oraya gitmem zaten.cok umutluyduk tedaviden malesef olmadi bebegimiz gectigimiz eylul ayi negatifi gorduk icimde umut var bi an once tedaviye baslasammi ama maddiyat ta onemli keske birazdaha indirim yapsalarda herkes bebdk sahibi olsaTedavi basında 1150 alıyorlar, kalanı opu günü alıyorlar. Ben de fatura istedim. Transferde vereceğiz dediler. Ödemeleri karıştırma olacağını sanmıyorum. En sıkı takip ettikleri şey o:)
Ilaçları klinikten alıyorum. Indirim yapıyorlar ama açıkçası dışarının fiyatlarıyla hiç kıyaslamadım.
Dondurma ücreti alıp dondurmadılarsa iade alabilirsin. Ödeme kartla ise ispatı kolay. Ayrıca fatura vermek zorundalar. Muhasebecileriyle konuşun mutlaka. Gerekirse şikayet ederim deyin.
Benim doktorum Güvenç bey. Bahçeci nin genel yaklaşımı dondurulmuş transferi. Vücudu dinlendirmekten yanalar. Benim 29 Ekim de toplandı yumurtalar. Kasım'ın 21-22 si gibi transfer edilecek. Normalde opudan sonraki 2. Reglle birlikte baslıyor dondurulmuş tedavisi ama, ben de rahim kalınlığı iyi diye hemen başladılar tedaviye. Aslında Aralık sonu olacaktı transfer.
Evet ilkaz kalmis transfer gunune hayirli olsun insallah pozitifi gorursun ilk denemenizmi
Çok sevindim. Darısı hepimizin başına inş. Çarşamba opum var şans dileyin bana.Kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiim. Test sonucu pozitif. Allahım şükürler olsun sana. Allah aytun hanımdan ve ekibinden razı olsun. Yıllardır süren hasretimize vesile oldular. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.Şükürler olsun
PAmukcuk ins yolunda gider tedavin bu ilk denememi senin dualarim seninle ins bebisini saglikli kucagina alirsin alirsin.Çok sevindim. Darısı hepimizin başına inş. Çarşamba opum var şans dileyin bana.
Çok sevindim. Darısı hepimizin başına inş. Çarşamba opum var şans dileyin bana.
Bende teşekkür ederim. İnşallah o güzel haberleri en kısa sürede alırız ve bebişlerimize kavuşuruz. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?