Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ya hic oyle dusunme kizarim cidden istedigin zaman yaz tabiki burada birbirimize destek olmak icin variz. İns goruyordur canim ya bilemeyiz ki. Hep pozitif kal insaallah cunku bu tedavi pozitiflik istiyor

Ya hic oyle dusunme kizarim cidden istedigin zaman yaz tabiki burada birbirimize destek olmak icin variz. İns goruyordur canim ya bilemeyiz ki. Hep pozitif kal insaallah cunku bu tedavi pozitiflik istiyor

Canım çok sağol.
Evet kesilikle pozitiflik istiyor.
Aslında herşyede öyle değil güne ne kadar iyi başlarsak öyle geçiyor.
Bazen herşeyi biz zorlaştırıyoruz.inşh ferah günlere...

mrb hnımlar..ben neden bi türlü sizler gibi gelen cevabı yorum pencereme alıp cevaplamaya yapamıyorum acaba..??

canım cevaplamak istediğin kişin alt sağ tarafında çoklu alıntı seçeneği var oraya tılıyorsun.
aşağıda cevap yazacağın kısımda da altınları ekle var sol tarafta yazılar ekleniyor.
yazayıp cevapla yazpıyosun.

Portakalli gofret iyiyim canim bende regl olcam agrim var biraz merak ediyorum neler yapiyosun acaba diye tedavi surecini falan.cok heyecanli yaa sen yazdikca ben o anlari yeniden yasiyo gibi oldum.bol bol dinlen ve kendine dikkat et arkadasim

Bugun kontrole gittim mustafa beye cok sukur hersey yolunda yumurta sayimda gelisimleride gayet iyi gidiyormus 2 gun daha gonal f ve orgalutran verdi carsamba tekrar gidecegim insallah sonununa kadar hersey yolunda gider

merhaba arkadaşlar..3.denememize bahçeci fulyada başladık.doktorumuz Gürkan bey.15 kasım cumartesi günü yumurta toplama yapıldı.5 yumurta toplandı.dün aradılar ve 4 tane olgun yumurta olduğunu ve 3 ünün döllendiğini söylediler.şimdi de heyacanla embriyoların durumunu öğrenmeyi bekliyoruz.doktorumuz,eğer iyi kalite embriyo olmaz ise bir daha yumurta toplayabileceğimizi söyledi.inşallah kaliteli olurlar da bir daha aynı şeyler yapılmaz. gerçekten hem maddi hemde manevi olarak zor bir süreç.. Eğer her şey yolunda giderse önümüzdeki adet dönemi ile Era testi tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Era testinden sonra da çıkan sonuca göre transfer yapılacak....hayırlısı.......

Evhak canim era testi nedir farkli bi yontem galiba sizin sorun neydi ins bebegine kavustursun hadi ins hamiş haberleri almaya baslariz

Evhak canim era testi nedir farkli bi yontem galiba sizin sorun neydi ins bebegine kavustursun hadi ins hamiş haberleri almaya baslariz
daha önce 2 kere tüp bebek denemesi yaptık ama hiç birinde gebelik oluşmadı..teşhis olarak da sebepsiz infertilite dendi.
era testi rahimden parça alınarak yapılan bir testmiş.bu test ile daha embriyoları rahme transfer etmeden rahmin embriyoları kabul edip etmeyeceği veya embriyo transferinin hangi gün yapılırsa gebelik oranının daha yüksek olabileceği öngörülebiliyormuş.Biz de deneyeceğiz bakalım.inşallah işe yarar.

Insallah canim bu sefer hayirlisiysa olumlu olur tedavin ins saglkkli brbeklerin olur canim pozitif dusun ve dinlen suan bebisin olmuyosa allah senin iyiligini dusunuyodur zamaninda gelecektir o sana abiminde bebisi olmuyodu abim 37 yengemde 37yasinda6sene cocuklari olmadi asilama denediler tuttu ama kimyasal gebelik dustu yani sebebi bilinmeyen infertilite demisti doktor 5ay sonra yengem kendiliginden hamile kaldi yengemin dedigi tek sey neyaparsan yap zamani gelince oluyormus dedi ins sanada tez zamanda surpriz yaoar bebeğin:

MERHABA banada era testi önerdi doktor ne yapacağım bilemiyorum nerde yaptırabiliriz fiyat nedir acaba hiç bir bilgim yok

canım cevaplamak istediğin kişin alt sağ tarafında çoklu alıntı seçeneği var oraya tılıyorsun.
aşağıda cevap yazacağın kısımda da altınları ekle var sol tarafta yazılar ekleniyor.
yazayıp cevapla yazpıyosun.

mucux mucux mucuxx cok cok tsk ederim..dediğini yaptım ve oldu......:)

esunger53, post: 37732085, member: 635177"]Hayırlı olsun İnşallah pozitif sonuçlanır güzel haberler verirsin bizlere

tşk ederim ama sanırım tutması dün 10.günümde kan tesi yaptırdım 0,27 cıktı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…