- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
Aslinda ben de kullanmadigim icin fazla bilgiye sahip degilim rahim kalinligini uygun duruma getirmek icin kullanildigini biliyorum yalnizcaBisey sorabilirmiyim portakalli gofret bu senin ilk tedavin galiba.bide merak ettim ped dedigin nedir dusuk falan olmasin diyemi acaba? Ilk defa duydumda
Ya hic oyle dusunme kizarim cidden istedigin zaman yaz tabiki burada birbirimize destek olmak icin variz. İns goruyordur canim ya bilemeyiz ki. Hep pozitif kal insaallah cunku bu tedavi pozitiflik istiyorsağol canım Allahtan psikiloga gidiyorum.
çok şükür daha pozitifim babamın bugün 40.günü ve ben ilk ilacı bugün kullandım.
Hep babamda olsa beni böyle görmek isterdi diye diye devam ediyorum.
sizlerle paylaştıkça daha güçlüoluyorum.
Kusura bakma az çenem düşük olabilir.
Iyiyim canim sen nasilsin? Aliyorum merak etme :)Portakalli gofret nasilsin canim?yeni gunee pozitiff basliyoruzz :) ilaclarini duzenli kullaniyomusun bakalim
Okudugun mesajların sağ altında cevapla yazan bir yer var oraya tıklarsan mesaj yazacagın yere otomatik alıntı yaparsınmrb hnımlar..ben neden bi türlü sizler gibi gelen cevabı yorum pencereme alıp cevaplamaya yapamıyorum acaba..??
Ya hic oyle dusunme kizarim cidden istedigin zaman yaz tabiki burada birbirimize destek olmak icin variz. İns goruyordur canim ya bilemeyiz ki. Hep pozitif kal insaallah cunku bu tedavi pozitiflik istiyor
mrb hnımlar..ben neden bi türlü sizler gibi gelen cevabı yorum pencereme alıp cevaplamaya yapamıyorum acaba..??
daha önce 2 kere tüp bebek denemesi yaptık ama hiç birinde gebelik oluşmadı..teşhis olarak da sebepsiz infertilite dendi.Evhak canim era testi nedir farkli bi yontem galiba sizin sorun neydi ins bebegine kavustursun hadi ins hamiş haberleri almaya baslariz
MERHABA banada era testi önerdi doktor ne yapacağım bilemiyorum nerde yaptırabiliriz fiyat nedir acaba hiç bir bilgim yokdaha önce 2 kere tüp bebek denemesi yaptık ama hiç birinde gebelik oluşmadı..teşhis olarak da sebepsiz infertilite dendi.
era testi rahimden parça alınarak yapılan bir testmiş.bu test ile daha embriyoları rahme transfer etmeden rahmin embriyoları kabul edip etmeyeceği veya embriyo transferinin hangi gün yapılırsa gebelik oranının daha yüksek olabileceği öngörülebiliyormuş.Biz de deneyeceğiz bakalım.inşallah işe yarar.
Elmasnur merhaba sendemi bahcecide tedavi goruyosun
Mrb reyhangulce..evet Bahçecide Tedavi Görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?