- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
GerçCanimm kolay bir surec degil ki Rabbim yardimcimiz olsun ben de her gittigimde senin gibi dusunuyordum doktor hemsire anlatacak diyordu apar topar disari cikiyorduk aklimdakileri sormayi unutuyordum. Cok cok iyi bir merkez ina bir sey diyemem tabi ama malesef yogunluktan dolayi boyle seyler yasiyoruz. Ben de cok tedirgindim cok endiseliydim cok notmal bu hallerimiz canim onca igne sonunun nereye varacagi belli olmayan bir surec.. Seni cok iyi anliyorum. Bir defa gittigimde o gerginlik nasil yansimissa suratimdan kadinin biri uykusuz ve cok yorgun gorunuyorsunuz demisti. İnsaallah bu ilk ve son olur mutlu hayirli haberler alirsin canim
Canimm kolay bir surec degil ki Rabbim yardimcimiz olsun ben de her gittigimde senin gibi dusunuyordum doktor hemsire anlatacak diyordu apar topar disari cikiyorduk aklimdakileri sormayi unutuyordum. Cok cok iyi bir merkez ina bir sey diyemem tabi ama malesef yogunluktan dolayi boyle seyler yasiyoruz. Ben de cok tedirgindim cok endiseliydim cok notmal bu hallerimiz canim onca igne sonunun nereye varacagi belli olmayan bir surec.. Seni cok iyi anliyorum. Bir defa gittigimde o gerginlik nasil yansimissa suratimdan kadinin biri uykusuz ve cok yorgun gorunuyorsunuz demisti. İnsaallah bu ilk ve son olur mutlu hayirli haberler alirsin canim
Hic korkmana gerek yok inan ki oyle guzel uyuyorsun ki cidden cok tatli bir uyku :) zaten bu hafif diz bir narkozmus hemen uyaniyorsun ben bas agrisi bile hissetmedim sadece biraz kanaman olur belki biraz da adet sancisi gibi sancin baska da hicbir zorlugu yok Allah hepimizin yardimcisi olsunmerhabaa herkese bahcecide guvenc beyin hastasiyim sanirim pazartesi opu olacak yarin yine kontrolum var yumurtalar buyudukce muayenede zorlaniyorum herkesde durum aynimi acaba? birde anesteziden opudan cok korkuyorummmmmm madem bayilicam neden korkuyorum bilmiorum ama dusununce tansiyonum cikiyo kalbim hizlaniyo Allah herkesin yardimcisi olsun....
Ben bugun kalamis tup bebek merkezinde ali rustu ergur beyin muayenesine gittim teste gerek girmedi adetimin 2. Gunu gidip tup bebek icin tedavisine baslayacagiz kismetsebiz bahçecide yaptıracağız. 2500 tl test ücreti ve 285 tl. de anestezi ücreti. Adetle beraber hapa başlanacak 10.gün kontrol,15.gün test için parça alınacak.sonra sonuç beklenecek.yaklaşık 15 günde geliyormuş sonuç. Eğer sonuç olumlu gelirse belirlenen günde transfer yapılacak.yok sonuç olumsuz olursa ertesi ay bir daha aynı işlemler yapılıyor.inşallah böyle bir durum olmaz.
Herseh gzel olacak canim seninde tedavin pozitiff olsun insallah sizi cok iyi anliyorum budurumun ustesinden gelceksiniz ben inaniyorum size allahın izniyle ben yaparim deyin gerisi gelir bunu akliniza geldikce tekrar edin bu islerin ilaci var trdavisi var siz tedavi olun ve dua edin dualarim sizinle..
sagol canim elimde degil bu korku ama yapacakta bisey yokk tıpış tıpış gidicem pazaetesi :) ins sonu guzel olur dua edin neolur
Hayirli olsun sibel insallah hepsi gelisirde dondurulur guzel haberleeini bekliyorumherkese merhaba opudan cok korkan biri olarak hic korkulcak bisey olmadigini bildirmek istedim uyandigimda ne agri ne kanama ilk gun hafif sancim oldu aksam bir damla bile kanama olmadi 10 yumurta toplandi 7 si isleme girmis 4 tane embriyom olmus suan yarin ikinci gunleri duruma gore dondurucaklarmis herkese bol şans diliyorumm...
herkese merhaba opudan cok korkan biri olarak hic korkulcak bisey olmadigini bildirmek istedim uyandigimda ne agri ne kanama ilk gun hafif sancim oldu aksam bir damla bile kanama olmadi 10 yumurta toplandi 7 si isleme girmis 4 tane embriyom olmus suan yarin ikinci gunleri duruma gore dondurucaklarmis herkese bol şans diliyorumm...
hic uzulme canim hayirlisi baska bir zaman demek ayrica asilama denenebilmesi bile onemli bizde asilama bile mumkun degil direk tup bebek dediler daha ilk denemem ama o 1 adet neden transfer edilmedi nedne iptal tedavin anlamadimhayırlıs olsun canım açıkça çok sevindim hemen hemen aynı dönemde tedaviye başlamıştık.
Malesef benim 1 tane yumurtam gelişmiş diğerleri yok gelişmemiş tedavim iptal.
Belki aşılama denenebilirmiş.
Biraz üzgünüm.
hic uzulme canim hayirlisi baska bir zaman demek ayrica asilama denenebilmesi bile onemli bizde asilama bile mumkun degil direk tup bebek dediler daha ilk denemem ama o 1 adet neden transfer edilmedi nedne iptal tedavin anlamadim
doktorun kim canim bahcecide? neden ama normal sartta 1 adet koyuluyo o zsman embriyonun kalitesi falanmi dusuk negatig olur dedi anlamadimeşiminde değerleri kötüyüdü eğer iyi çıkarsa aşılama olcak yoksa iptal.
1 adetle tüpe gidilmez dedi doktorumuz ama ben gitmek isterim dersen yaparız ama ilk demende negatif alacaksın daha çabuk etkileneceksin gerek dedi.
doktorun kim canim bahcecide? neden ama normal sartta 1 adet koyuluyo o zsman embriyonun kalitesi falanmi dusuk negatig olur dedi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?