Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gerç

Gerçekten beni çok iyi anladığına inanıyorum.
İlaçları hemşire izah etti oturup çantama yerleştiriyordum ki.birkızla anneyi gördüm öyle şaşkın bakıp bakmışım ki.
Kız bana sakin ol.Geçicek dedi.Hepisini sen kullanacaksın.Unutmayacaksın nasıl yapman gerektiğini.
Çok şükür dedim anlayan birileri var beni.
rahatladım o an.
Amimn inşh çok merak ediyorum neler olacak inşh ilk ve son olur.

merhabaa herkese bahcecide guvenc beyin hastasiyim sanirim pazartesi opu olacak yarin yine kontrolum var yumurtalar buyudukce muayenede zorlaniyorum herkesde durum aynimi acaba? birde anesteziden opudan cok korkuyorummmmmm madem bayilicam neden korkuyorum bilmiorum ama dusununce tansiyonum cikiyo kalbim hizlaniyo Allah herkesin yardimcisi olsun....

Sibelcis 34 inan stresin sana hic faydasi olmayacak anliyorum seni cok haklisin ama opu yu dusunerek yola cikma bi arkadasina gidiyomussun gibi dusinmeye calis.bak az kalmis ne guzel ins poItif sonuclanir tedavin stres yapsanda yapmasanda sonuca ulsicaksin bu sonuc ins hayirli guzel olur pozitif dusun olumlu olsunn

Herseh gzel olacak canim seninde tedavin pozitiff olsun insallah sizi cok iyi anliyorum budurumun ustesinden gelceksiniz ben inaniyorum size allahın izniyle ben yaparim deyin gerisi gelir bunu akliniza geldikce tekrar edin bu islerin ilaci var trdavisi var siz tedavi olun ve dua edin dualarim sizinle..

Hic korkmana gerek yok inan ki oyle guzel uyuyorsun ki cidden cok tatli bir uyku :) zaten bu hafif diz bir narkozmus hemen uyaniyorsun ben bas agrisi bile hissetmedim sadece biraz kanaman olur belki biraz da adet sancisi gibi sancin baska da hicbir zorlugu yok Allah hepimizin yardimcisi olsun

Sibelcis korkma bende senin gibi dusunuyodum onceden o masaya yatinca biraz heyecanlandim ama bildigim butun dualari okudum doktor igne yaparken bana nasilsin dedi iyiyim lafini tamamlamadan uyumusum:) islem bitince adet agridi gibi agrin oluyo 1 2 damlada kan olabilir korkma bu olucak zaten bol su ic ve dinlen tuvaletini yaparken agri olabilir

Ben bugun kalamis tup bebek merkezinde ali rustu ergur beyin muayenesine gittim teste gerek girmedi adetimin 2. Gunu gidip tup bebek icin tedavisine baslayacagiz kismetse

sağol canım benim çok teşekkür ederim.
amin inşh aşıcaz bugünleri...

sagol canim elimde degil bu korku ama yapacakta bisey yokk tıpış tıpış gidicem pazaetesi :) ins sonu guzel olur dua edin neolur

hayırlısı olsun canım.Allahım hissetirmeden tamamlansın bu sürecinde kalite olsunlar.
salı günüde ben ilk yumurta kontrolüme gidicem çok mu sık çağırıypr acaba?İstanbulda mı kalsam.?

merkeze doktora gore degidiyor olabilir ben toplam 4 defa oontrole gittim ama bu surecte merkezine yakin olman onemli bence kontorldu tahlildi

herkese merhaba opudan cok korkan biri olarak hic korkulcak bisey olmadigini bildirmek istedim uyandigimda ne agri ne kanama ilk gun hafif sancim oldu aksam bir damla bile kanama olmadi 10 yumurta toplandi 7 si isleme girmis 4 tane embriyom olmus suan yarin ikinci gunleri duruma gore dondurucaklarmis herkese bol şans diliyorumm...

Hayirli olsun sibel insallah hepsi gelisirde dondurulur guzel haberleeini bekliyorum

hayırlıs olsun canım açıkça çok sevindim hemen hemen aynı dönemde tedaviye başlamıştık.

Malesef benim 1 tane yumurtam gelişmiş diğerleri yok gelişmemiş tedavim iptal.
Belki aşılama denenebilirmiş.
Biraz üzgünüm.

hic uzulme canim hayirlisi baska bir zaman demek ayrica asilama denenebilmesi bile onemli bizde asilama bile mumkun degil direk tup bebek dediler daha ilk denemem ama o 1 adet neden transfer edilmedi nedne iptal tedavin anlamadim

hic uzulme canim hayirlisi baska bir zaman demek ayrica asilama denenebilmesi bile onemli bizde asilama bile mumkun degil direk tup bebek dediler daha ilk denemem ama o 1 adet neden transfer edilmedi nedne iptal tedavin anlamadim

eşiminde değerleri kötüyüdü eğer iyi çıkarsa aşılama olcak yoksa iptal.
1 adetle tüpe gidilmez dedi doktorumuz ama ben gitmek isterim dersen yaparız ama ilk demende negatif alacaksın daha çabuk etkileneceksin gerek dedi.

doktorun kim canim bahcecide? neden ama normal sartta 1 adet koyuluyo o zsman embriyonun kalitesi falanmi dusuk negatig olur dedi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…