- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
hiç bilmiyordum bunu teşekkürler...Çider üyesi olursanız 5400. İlaçlar 2000 civarı. Testleri de unutmamak lazım. Toplam 10000 diyebilirsiniz yani testleriniz yoksa.
Aklınızda bulunsun Opu Dan sonraki ilaçları aile hekimine yazdırıp çok uygun fiyata alabilirsiniz.
Ins canim bunu duymak bile guzel ben mustafa bahceciyle gorustum baska doktor secmek zorunda kalirsam hangi doktoru tavsiye edersnmerhaba feriha42,merkezin başarısı çok yüksek hangi doktora gidersen git çok başarılılar..tabiki herşey takdiri ilahi.ama en azından iyi bir merkezde tedavini gördüğünü bil.tedavi yapmak için yapmıyorlar.her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.İnşallah bu sefer özlem duyduğun bebeğine kavuşursun.
ben erbil beyin hastasıyım kendisinden çok memnunum.klinikte en çok doğum yaptıran doktor ünvanı var.hem doktor olarak hem insani olarak çok iyi aynı zamanda pozitif birisi kesinlikle tavsiye ederim cnmIns canim bunu duymak bile guzel ben mustafa bahceciyle gorustum baska doktor secmek zorunda kalirsam hangi doktoru tavsiye edersn
Burasi adim attiginiz andan itibaren elinizi cebinizden cikarmayacaginiz bir klinik.Hersey tedavinin disinda, istisna.Surekli olarak para isteniyor.Tedavi baslamadan muayene ucreti alınıyor, tedaviye sonra karar veriliyor.Ancak resepsiyonistler surekli tedaviniz baslamis diye para istiyor.Hayli duzensiz bir yer.Elinize bir igne kullanimi kagidi veriyorlar.Eger siz uyanik degilseniz igneleri atlamaniz mumkun, bu konuda hiç ilgili hemsireler degiller.Hep olumlu yorumlar var.Ben de olumsuz yanlarini yazayım istedim.
Dogrusun arkadasim ne diyelimmm
Her klinikte olduğu gibi burasi da ticarethane gibi agzindan cikan hersey para ama yapacak birsey yok güveniyoruz
elimizdeki imkanlari sonuna kadar kullanmaya calisiyoruz bittiği yere kadar
Burasi adim attiginiz andan itibaren elinizi cebinizden cikarmayacaginiz bir klinik.Hersey tedavinin disinda, istisna.Surekli olarak para isteniyor.Tedavi baslamadan muayene ucreti alınıyor, tedaviye sonra karar veriliyor.Ancak resepsiyonistler surekli tedaviniz baslamis diye para istiyor.Hayli duzensiz bir yer.Elinize bir igne kullanimi kagidi veriyorlar.Eger siz uyanik degilseniz igneleri atlamaniz mumkun, bu konuda hiç ilgili hemsireler degiller.Hep olumlu yorumlar var.Ben de olumsuz yanlarini yazayım istedim.
Merhaba canım. Maalesef tüp bebek tedavisi çok zorlayıcı ve maddi açıdan çok külfetli bir süreç. Benimde başka yerlerde denemelerim oldu ve ciddi anlamda maddi açıdan zorlandık. En sonunda bahçeciye geldik. Hatta buraya gelirken elimizdekini avucumuzdakini tüketmiştik kredi çekerek yaptık ama şuanda bunların hiç birisi gözümde değil çünkü bebeğim benimle. Tedaviye başladığımız zaman bize yapacaklarımızla ilgili bir kağıt verdiler ve yardımcı oldular. Doktorumu ne zaman arasam ulaştım bıkmadan usanmadan her soruma cevap verdi. Aynı şekilde doktorumun hemşiresi ve bütün çalışanlardan istediğim cevapları alabildim hep. Evet tüp bebek pahalı bir süreç ama önemli olan doğru yerde doğru insanlarla karşılaşabilmek bence. Kısacası bugüne kadar başka yerlerde harcadığım zamana ve yaptığım masrafa yazık oldu. Ama şuanda bunların hiç birisi umrumda değil allaha şükür hamileyim. Bahçeciden ve doktorumdan Allah bin kere razı olsun. Seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim isteyen herkesin maddi manevi açıdan yardımcısı olsun. Dünyaları önüme serseler bir evlada değişmem.
Ah ne güzel demişsin dünyaları verseler bir evlada değişmem diye. Şuan allaha şükürler olsun hamileyim ve allah bütün isteyen kullarına bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte. Senin doktorun kim. Benim doktorum güvenç bey. Gerçekten çok ilgili Allah razı olsun.
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo. tedaviye başlayan arkadaşlarıma bol şanslar allah yardımcınız olsun. havalar çok soğuk dikkat edin valla ben şifayı kaptım fena grip oldumilaç kullanmak istemiyorum açıkçası bildiğiniz iyi yöntemler varmı.
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende bahçeci fulyada tedaviye başlıcam. hangi doktoru önerirsiniz sizin görüşlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Mustafa Bey'le baslıcam tedavıye ama hala emin degılmi,tavsıye eden arkadaşlar var mı? Kafam cok karıştı Yorumları okuyunca
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende bahçeci fulyada tedaviye başlıcam. hangi doktoru önerirsiniz sizin görüşlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Mrb canım. İlk önce tedavin hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirip hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Bende ekim adetimle tedaviye başladım ve şuan hamileyim. Ben rüyamda Gürkan Beyi gördüm ve O'na gittim. Rabbim onu vesile kılmış demek ki oldu şükürler olsun. Gürkan Bey kesinlikle işinde uzman bir doktor. Ama mesela Erbil Bey yada Güvenç Bey kadar güler yüzlü değil ama işinde mükemmel. Şunu da söylemem gerekirse ordaki tüm doktorlar işinin ehli. Gönül rahatlığıyla istediğin doktoru seçebilirsin. Sadece Mustafa Bahçeci olmasın derim çünkü başlangıcı kendi yapıyo sonrasını diğer doktorlara bırakıyor. Ben tek bir doktorla devam etmek isterim o yüzden Mustafa Bahçeci tercihim olmazdı. Yine de içini ferah tut. İyi bir merkezdesin. Onlar işini yapsın, sende onların dediklerini yap sonrasını da Allah'a bırak.....
Tskkr ederim bılgın ıcın,muayenemı oldum,bu hafta regli olucam ve başlıcaz insllh... Kübra hanım takibimi yapıcakmıs,açıkcası beynimde hoşuma gıtmedı....takıbımde dr'um olsun ısterım... Güvenç Bey'de ıyıymıs acaba ona gecsem...offff yaaa,tekrar muayene ucretı vs vs öde ,başlamadan moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?