Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

benimde guvenc bey cok memnunum kendisinden benimde 4 tane oldu ama kalitelerinden emin degilim cunku pazartesi dollendiler ilk gun sayilmiyormus sali birinci gun yarin ikinci gunleri buyuk ihtimal dondurucaklar sayi az 3. yada 5. gune kadar bekletmek iyi sonuc vermez dedilerr

inşh hakkımızda hayırlısı olsun.
bakalım neler yaşayacağız daha.

1 tane ile niye gidilmiyo hucre sayisimi normalden az gelismis acaba hayirlisi olsun belkide asilamayla olur

Merhaba ;
bilmiyorum canım doktorum bu durum uygun görmedi beğenmedi.
aşılama anca dedi bakalım perşembe gidince tekrar görüşeceğiz.
Çok sağol yazdığın için.

Selm kizlar biz de iki ay oncesi bi gorusmeye gittik bizi iki ay sonra gelin dediler ben cok endiseliyim merkez basarisini ogrenmek istiyorum bu 6.denemem olcak maddi cok yiprandik artik dayanacak gucum kalmadii

sizin için en iyisi olur inş :)

Sağol çok tşk ederim.Hepimiz için.

Selm kizlar biz de iki ay oncesi bi gorusmeye gittik bizi iki ay sonra gelin dediler ben cok endiseliyim merkez basarisini ogrenmek istiyorum bu 6.denemem olcak maddi cok yiprandik artik dayanacak gucum kalmadii

Bende yeniyim ama araştırdığım kadarıyla iyi merkezlerden biri ve burda başlamaya karar verdim.
Hakkında hayırlısı olsun.

kızlar günaydın... Benim bu ikinci denemem. İlkini kayseride yaptırmıştım ama olmadı. İkincisinde Gürkan Beye gittim. Allah'ıma şükürler olsun şuan hamileyim. Cumartesi Allah izin verirse kalp atışlarını duyacağız. Ben İstanbula şehir dışından geldim. Bi misafirhanede kaldım. Eşim işlerinden dolayı yumurta toplama ve transfer günü gelebildi. Ben nerdeyse 15-16 gün boyunca yalnız kaldım. Ama diyorum ya herşeye değer. Gelelim merkeze.... Benim halam yıllar önce Mustafa Bahçeci ve ekibi Alman hastanesindeyken yaptırdı ve oldu. Şimdi 11 yaşında oğlu var. Bana da çok ısrar etti. İyi ki onu dinledim. Gürkan Bey olsun diğer tüm çalışanlar olsun çok ilgili alakalıydılar. Orda 30 yaşında bi bayanla tanıştım. 6 kez denemiş olmamış. 7. kez Erbil Beye gelmiş ve hamile kalmış ama düşürmüş. Benle konuşurken 8. denemesi için gelmiş. Bende kalan 1 kutu gonal f mi ona verdim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Ama hiç tedirgin olmayın. Herşeyi A dan Z ye inceliyorlar. Şansa yer yok. Yapılan her işlem bilinçli olarak yapılıyor. İşini bilen insanlar olduğu için hiç korkmayın. Tevekkül edin sonrasını da Allah'a bırakın. Rabbim tez zamanda isteyen herkese de nasip etsin.

bende erbil beyin hastasıyım .ilk denemem ve çok çok memnunum ki ben mersinden geliyorum :) labarutarları ve kişiye gore tedavi uyguluyalar. ornegin bana gonal f kullandırmadı gibi. sekerimi yüksek buldu seker ilacı basllatı. allah yardımcımız olsun işallhh...

merhaba feriha42,merkezin başarısı çok yüksek hangi doktora gidersen git çok başarılılar..tabiki herşey takdiri ilahi.ama en azından iyi bir merkezde tedavini gördüğünü bil.tedavi yapmak için yapmıyorlar.her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.İnşallah bu sefer özlem duyduğun bebeğine kavuşursun.

Diyorum ya hepsi birbirinden kaliteli. Daha adını hiç duymadığım ilaçlar kullandım. İlk tedavimde sadece gonal f kullandım. Bir folik asit bile vermemişti doktor bana ama şuan bir dünya vitamin, iğne ve ilaç kullanıyorum. Allah tez zamanda tedavini hayırlı kılar da hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder sana inşallah. Bende Allah kısmet ederse cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim. Heyecanlı bekleyiş başladı.....

az kalms duyarsın :) ist. devam ediyomusn yoksa kendi bulundugun sehirdemi muayene gidiyorsun :) simdi kalp atısı daha sonra baska seyler 9 ay heyecan bitmiycek eminim ben :)

az kalms duyarsın :) ist. devam ediyomusn yoksa kendi bulundugun sehirdemi muayene gidiyorsun :) simdi kalp atısı daha sonra baska seyler 9 ay heyecan bitmiycek eminim ben :)

transferim oldu, 2 gece daha istanbulda kaldım sonra oturduğum memlekete geldim. Şimdi bulunduğum şehirde doktora gidiyorum. Gittiğim doktorum Gürkan Beyden iyi olmasın mükemmel bir insan. Benim de durumumu bildiği için çok ilgi gösteriyor. Sen tedavinin hangi aşamasındasın? Yumurtalan falan toplandı mı? Sorununuz neydi?

evet canım erbil hoca 1 ay dondurup oyle işlemi yapıyo kasım basına toplandı kısmetse aralık basında transfer bekliyorum bakalım:)

selam kızlar
bahçecide tüp bebek nekadar tutuyor?
yanlış hatırlamıyosam 5.900 transfer işlemi ücreti. ilaçlarla nekadara mal oluyor toplamda?

selam kızlar
bahçecide tüp bebek nekadar tutuyor?
yanlış hatırlamıyosam 5.900 transfer işlemi ücreti. ilaçlarla nekadara mal oluyor toplamda?
Çider üyesi olursanız 5400. İlaçlar 2000 civarı. Testleri de unutmamak lazım. Toplam 10000 diyebilirsiniz yani testleriniz yoksa.
Aklınızda bulunsun Opu Dan sonraki ilaçları aile hekimine yazdırıp çok uygun fiyata alabilirsiniz.

evet canım erbil hoca 1 ay dondurup oyle işlemi yapıyo kasım basına toplandı kısmetse aralık basında transfer bekliyorum bakalım:)

canım hayırlısıyla transferin de olur da sağlıklı bi bebişin olur. Herkese dua ediyorum. Allahım herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…