Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cok cok tskkr ederım cnm,yazdıkların inan cok moral oldu bana sanada booool şans..kimbilir belki birgun karşılaşırız bahçecide

sağol canım teşekkür ederim dediğin gibi en güzeli doktora danışmak ve dinlenmek :)

Hayırlı olsun canım Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat eylesin. çok teşekkür ederim detaylı açıklaman için.Darısı evlat isteyen herkesin başına. Yazdıkların bana çok iyi moral oldu. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim yardımcımız olsun. :)

Çok teşekkür ederim canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin. Darısı evlat isteyenlerin başına. İyi dileklerin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. :)

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah. Rica ederim ne demek yardımı dokunduysa ne mutlu bana

Bu konu uzasın istemiyorum.Ben gördüklerimi yazdım. Evet, burda hepimiz bebek odaklıyız ve olsun da çektiklerimizi unuturuz diyoruz.Ama bu süreci , hele de bu kadar madden ve manen yorulurken daha az yarayla atlatmak istiyoruz.Kimsenin başka bir isteği yok.
Sizin doktorunuzun hemşiresi belki çok iyidir, benimkinin değildir. Kimi çok güleryüzlü ve ilgili, kimi çok bıkkın ve ilgisiz. Kurumsallaşmış bir yerde , hepsinin benzer olması lazım oysa.
İnfoya yazmaya gelince.Elbette yazdım , aynı zamanda şikayetimi hem doktora hem bankoya ilettim. Beni arayan olmadı.
Burda amacım Bahçeci yi kötülemek değil, hele bu foruma bu kadar sponsorluğu varken...Ama bu site kadınların çok yararlandıkları bir site ve olumlu kadar olumsuz düşüncelerimiz de olmalı ki okuyan arkadaşlarımız gerçeğe kendilerince ulaşabilsin.Herneyse....

kızlar 24 kasım da 2 adet 5 gün blast embriyom(Kuzummm)tranfer edildi bugün 9 günüm sabah idrar testi yaptım ve negatif çok üzgünüm.olmuş olsaydı çıkardı sanırım 5 gün sanırım yavrularım annelerini bıraktılar. doktorum burçak hanım çok üzgünüm

Zaten önemli olan moral. İnan bana ben ve eşim hep pozitiftik. Biz ilk denememizi kayseri de özel bir profesöre yaptırdık. Yani hiç umutlu değildik ve olmadı da. Ama Gürkan Bey'in odasına ilk girdik bilgilerimizi aldı, muayene oldum ve odasındaki bebek resimlerine bakarak benimde bebeğimin resmi burda olur mu dedim. Allah izin verirse olacak dedi. Evet ya olacak dedim. O günden sonra eşimde bende hep pozitif düşündük. Birbirimize bazen ne hissediyosun diye sorduk ve ikimizin de cevabı hep aynı oldu. İyi bi merkezdeyiz, İyi bi doktorun ellerindeyiz, paramızı biriktirdik ve getirip binbir zorlukla buraya yatırdık, Rabbim emeğimizi boşa çıkarmayacak dedik. En kötü olduğun anda bile olacak de ve hiç ümitsizliğe kapılma. Çok dua et. Verecek olan Rabbim. Sen iste O'da versin.....

Sana umut vermek için söylemiyorum ama tutunma ve HCG 10. gün başlar. Bunu Gürkan Bey söyledi. Bana 12. gün kan testi yaptır demişti. Ondan önce test falan yapma dedi. Bence sende erken davranmışsın. Ben cumartesi günü kan testi yaptır derim. Çünkü idrar testi sonucuna güvenmiyorum. Sende güvenip kendini üzme. Bol bol elma, ananas, yumurta, yoğurt ve süt tüket. Duanı eksik etme. Ya Musavvir çek. Musavvir Allahın isimlerinden ve şekil veren, biçimlendiren anlamına gelir. Sürekli bu ismi çek. Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah.....

Ecem kan testi yaptırdım yine çıkmadı malesef 9 gün çıkmadsı. Gerekmezmiydi azda olsa. 0,1 çıktı değerim burçak hanım ilaçlarına devam et dedi . Bilmiyorum. Gürkan bey blast embriyolar içindemi aynısı dedi.

ulun beyin hastanesine gitmekle güvenç bey arasında kaldım.fulya da ilk görüşme için ücret nedir arkadaşlar

Canimm ne guzel yazmissin hepimizi anlatmissin iste biz de biriktirdik hastaneye yatirdik inan hep senin gibi dusundum gidebilecegim en iyi yerdeyim diye elhamdulillah neticem de olumlu oldu insaallah Allahim tum isteyenlerin kucagini umudunu bos birakmasin hep boyle dua ediyorum

Canim benim sana ne desek bunun tesellisi yoktur eminim ama muhakkak ki Allahin bildigi bizim bilemedigimiz bir suru sey var hakkimizda en hayirlisini bilen o. Sabrinin meyvesini alacaksin insaallah. Doktor ilaclarina devam et dedigine gore umudunu kesmemis senden. Eger ilerleyen gunLerde degerin yukselmezse bunun nedenini arastirmani tavsiye ederim embriyonun genetigini ve rahim icinin kalitesini arastirmalarini iste tabi maddi imkanlarin el verdigi surece. Rabbim yardimcin olsun

ulun beyin hastanesine gitmekle güvenç bey arasında kaldım.fulya da ilk görüşme için ücret nedir arkadaşlar

günaydın arkadaşım. benim doktorum güvenç bey ve tavsiye ederim. sadece görüşmeye gideceksen ücretsiz diye biliyorum. ben görüşmeye gittiğimde muayenede olmuştum ve 300 tl ödemiştik. inşallah seçimin ne olursa olsun senin için en hayırlısı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…