- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
- 133
moralini bozma arkadasim bende senin gibi mustafa hocayla basladimm
sonra Kubra hanimla devam arada Mustafa bey takip etti
Kubra iyi olmasa herhalde Mustafa bey de yaninda calistirmaz diye dusunuyorum
ilk kontrolünde zaten adam herseyi soyluyor dozlarini ayarlıyor sonra herhangi bir durumda Kubra hanim Mustafa hocayla görüşüyor sIkinti yok yani
bende cok uzulmustum ama hoca cok yogunn ee yoğunsa almasin dimi :) madem Mustafa beye para veriyorsam
o devam etsin bizde bilirdik başka doktora gitmeyi coook dedim bende ama ilk o baktigi için rahatim :)
bu arada yumurta toplamayi mustafa hoca yapti benimkini inşallah seninde o sekilde olur
bol sansss
Geçmiş olsun canım . Bol bol c vitamini almaya çalış ve dinlen. Bende geçen hafta atlattım valla ağzım burnum tıkalıydı. Ama yinede doktoruna sor yardımcı olur sana. Dikkat et kendine dinlenmeye çalış.
Mrb canım. İlk önce tedavin hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirip hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Bende ekim adetimle tedaviye başladım ve şuan hamileyim. Ben rüyamda Gürkan Beyi gördüm ve O'na gittim. Rabbim onu vesile kılmış demek ki oldu şükürler olsun. Gürkan Bey kesinlikle işinde uzman bir doktor. Ama mesela Erbil Bey yada Güvenç Bey kadar güler yüzlü değil ama işinde mükemmel. Şunu da söylemem gerekirse ordaki tüm doktorlar işinin ehli. Gönül rahatlığıyla istediğin doktoru seçebilirsin. Sadece Mustafa Bahçeci olmasın derim çünkü başlangıcı kendi yapıyo sonrasını diğer doktorlara bırakıyor. Ben tek bir doktorla devam etmek isterim o yüzden Mustafa Bahçeci tercihim olmazdı. Yine de içini ferah tut. İyi bir merkezdesin. Onlar işini yapsın, sende onların dediklerini yap sonrasını da Allah'a bırak.....
Herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi başlangıç yaparsın ve güzel sonuçlar alırsın en kısa sürede. Ben aytun hanımın hastasıyım. Allaha şükür şuan hamileyim. Çok ilgili doktorumdan memnunum. İnşallah seçimin kim olursa olsun gönlündekine kavuşursun. :)
sağol canım teşekkür ederim dediğin gibi en güzeli doktora danışmak ve dinlenmek :)
Çok teşekkür ederim canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin. Darısı evlat isteyenlerin başına. İyi dileklerin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. :)
Merhaba canım. Maalesef tüp bebek tedavisi çok zorlayıcı ve maddi açıdan çok külfetli bir süreç. Benimde başka yerlerde denemelerim oldu ve ciddi anlamda maddi açıdan zorlandık. En sonunda bahçeciye geldik. Hatta buraya gelirken elimizdekini avucumuzdakini tüketmiştik kredi çekerek yaptık ama şuanda bunların hiç birisi gözümde değil çünkü bebeğim benimle. Tedaviye başladığımız zaman bize yapacaklarımızla ilgili bir kağıt verdiler ve yardımcı oldular. Doktorumu ne zaman arasam ulaştım bıkmadan usanmadan her soruma cevap verdi. Aynı şekilde doktorumun hemşiresi ve bütün çalışanlardan istediğim cevapları alabildim hep. Evet tüp bebek pahalı bir süreç ama önemli olan doğru yerde doğru insanlarla karşılaşabilmek bence. Kısacası bugüne kadar başka yerlerde harcadığım zamana ve yaptığım masrafa yazık oldu. Ama şuanda bunların hiç birisi umrumda değil allaha şükür hamileyim. Bahçeciden ve doktorumdan Allah bin kere razı olsun. Seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim isteyen herkesin maddi manevi açıdan yardımcısı olsun. Dünyaları önüme serseler bir evlada değişmem.
Hayırlı olsun canım Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat eylesin. çok teşekkür ederim detaylı açıklaman için.Darısı evlat isteyen herkesin başına. Yazdıkların bana çok iyi moral oldu. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim yardımcımız olsun. :)
kızlar 24 kasım da 2 adet 5 gün blast embriyom(Kuzummm)tranfer edildi bugün 9 günüm sabah idrar testi yaptım ve negatif çok üzgünüm.olmuş olsaydı çıkardı sanırım 5 gün sanırım yavrularım annelerini bıraktılar. doktorum burçak hanım çok üzgünüm
Ecem kan testi yaptırdım yine çıkmadı malesef 9 gün çıkmadsı. Gerekmezmiydi azda olsa. 0,1 çıktı değerim burçak hanım ilaçlarına devam et dedi . Bilmiyorum. Gürkan bey blast embriyolar içindemi aynısı dedi.Sana umut vermek için söylemiyorum ama tutunma ve HCG 10. gün başlar. Bunu Gürkan Bey söyledi. Bana 12. gün kan testi yaptır demişti. Ondan önce test falan yapma dedi. Bence sende erken davranmışsın. Ben cumartesi günü kan testi yaptır derim. Çünkü idrar testi sonucuna güvenmiyorum. Sende güvenip kendini üzme. Bol bol elma, ananas, yumurta, yoğurt ve süt tüket. Duanı eksik etme. Ya Musavvir çek. Musavvir Allahın isimlerinden ve şekil veren, biçimlendiren anlamına gelir. Sürekli bu ismi çek. Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah.....
Doktoruna gore degisiyor canim ben gurkan beye gidiyorum muayene 325 ilk gorusmede muayene de ediyor tabiulun beyin hastanesine gitmekle güvenç bey arasında kaldım.fulya da ilk görüşme için ücret nedir arkadaşlar
Canimm ne guzel yazmissin hepimizi anlatmissin iste biz de biriktirdik hastaneye yatirdik inan hep senin gibi dusundum gidebilecegim en iyi yerdeyim diye elhamdulillah neticem de olumlu oldu insaallah Allahim tum isteyenlerin kucagini umudunu bos birakmasin hep boyle dua ediyorumZaten önemli olan moral. İnan bana ben ve eşim hep pozitiftik. Biz ilk denememizi kayseri de özel bir profesöre yaptırdık. Yani hiç umutlu değildik ve olmadı da. Ama Gürkan Bey'in odasına ilk girdik bilgilerimizi aldı, muayene oldum ve odasındaki bebek resimlerine bakarak benimde bebeğimin resmi burda olur mu dedim. Allah izin verirse olacak dedi. Evet ya olacak dedim. O günden sonra eşimde bende hep pozitif düşündük. Birbirimize bazen ne hissediyosun diye sorduk ve ikimizin de cevabı hep aynı oldu. İyi bi merkezdeyiz, İyi bi doktorun ellerindeyiz, paramızı biriktirdik ve getirip binbir zorlukla buraya yatırdık, Rabbim emeğimizi boşa çıkarmayacak dedik. En kötü olduğun anda bile olacak de ve hiç ümitsizliğe kapılma. Çok dua et. Verecek olan Rabbim. Sen iste O'da versin.....
Canim benim sana ne desek bunun tesellisi yoktur eminim ama muhakkak ki Allahin bildigi bizim bilemedigimiz bir suru sey var hakkimizda en hayirlisini bilen o. Sabrinin meyvesini alacaksin insaallah. Doktor ilaclarina devam et dedigine gore umudunu kesmemis senden. Eger ilerleyen gunLerde degerin yukselmezse bunun nedenini arastirmani tavsiye ederim embriyonun genetigini ve rahim icinin kalitesini arastirmalarini iste tabi maddi imkanlarin el verdigi surece. Rabbim yardimcin olsunEcem kan testi yaptırdım yine çıkmadı malesef 9 gün çıkmadsı. Gerekmezmiydi azda olsa. 0,1 çıktı değerim burçak hanım ilaçlarına devam et dedi . Bilmiyorum. Gürkan bey blast embriyolar içindemi aynısı dedi.
Günaydın canım nasıl oldun. İyimisin biraz daha.
ulun beyin hastanesine gitmekle güvenç bey arasında kaldım.fulya da ilk görüşme için ücret nedir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?