Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben gurkan beyle yola cikmistim memnunum dr umdan bosa gitse de opu islemine girdigin icin para veriyorsun yani oarayi toplama isleminicin aliyorlar Burada o kadar cok kalma problemi olan var ki yakinda evimi pansiyona cevirecegim kim ne verirse diyecegim cidden uzuluyorum tedavi zor surec bir de bunla ugrasmak daha da zorlastiriyor. Sana trk tavsiyem rahat olmaya calis canim bu kadar kaygi iyi degil iyi bir klink burasi emin ellerde olacaksin ins gerisi de Rabbime emanet ol der olur hicbir sey hicbir kimse mani olamaz buna

İlk muayene 325 verdim ben sonraki gittigimde direk tup bebek tedavi ucretinin bir kismini odedim yani ikinci gittiginde artik tedaviye baslamis oluyorsun tedavi boyunca muayene ucretsiz ondan sonra ilac parasi veriyorsun

teşekkürler aminnn cnm sağolasın.valla kalma hakketen sorun.bir de uzun süre izin rapor sorun..bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.senin sorun neydi buarada?

peki sen hemen bu ay tedaviye başlıyor musun ? ne dedi sana beklyecek misin? ve takviye ilaç falan önerdi mi sana ve eşine? peki yumurta takibi konusunda ne diyor? çok soru sordum ama kusura bakma cnm? sen yüz yüze görüştün değil m?

Görüştüm ama takviye vermedi ilk adetle gitcem iki aydır olmadım adet,yumurta takibini bilmiyorum

merhaba bende yarın edremitten bahçeci fulyaya ilk kez gelicem çok tedirginim eşim izmir irenbe konusunda ısrarlıydı ama araştırdım içimdeki ses istanbula gitmemi söylüyor merkez olarak çok iyi diyorlar.randevumuzu dr erbil beyden aldık bu benim 2.tüp bebek denemem olucak

Arkadaşlar opu'dan sonra ilk defa adet gorucem ,kahverengi lekelenmeler var ve kanamam olmadı,sizde de oldumu acaba,cvp lütfen

slm biri banada yardımcı olabilir mi acaba?bende fulyada tedavi oluyorum embriyom donduruldu transfer hemen olmayacak 2 ay sonra olacak.size sorum yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz?

slm biri banada yardımcı olabilir mi acaba?bende fulyada tedavi oluyorum embriyom donduruldu transfer hemen olmayacak 2 ay sonra olacak.size sorum yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz?

Slm benım opu yapıldı ,adetim normal zamanında oldu

Normal zamanında olmuştu canım benim

Kızlar Slm ,estrofemi adetımden 1gun önce başladım aksam adet olmuş gıbıydım,acaba 1gun erken başlamanın zararı olurmu ( yardım lütfen

teşekkürler aminnn cnm sağolasın.valla kalma hakketen sorun.bir de uzun süre izin rapor sorun..bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.senin sorun neydi buarada?
Cift tarafli cikolata kistleri kistler cok buyuk degil ama yapiskan bir sivi salgiliyorlar o baya yayilmis durumdaydi

Hayırlı olsun hamileliğin.Çok sevindim ne zamandır görememiştim seni.
Çikolata kisttin varmıydı ya böyle olup tuttuğuna sevindim benimde var bir tarafımda.
Allah razi olsun canim. İsteyen herkese nasip olsun ins. Dr tutunmaya engel degil demisti zaten. Yumurta sayisini ve kalitesini etkiliyormus. Nitekim yuksek doz ilaclara ragmen gec ve az yum gelisti. Sagda hic gelismedi mesela.

Sen nasıl iyi hissediyorsan ve umut ediyorsan sana en iyi gelecek odur canım. Moralini yüksek tut herşey güzel olacak. Güvenç bey ekibi işini iyi yapan insanlar. Önce Allah'a sonra onlara emanetiz. Güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah. :)

Allah razi olsun canim. İsteyen herkese nasip olsun ins. Dr tutunmaya engel degil demisti zaten. Yumurta sayisini ve kalitesini etkiliyormus. Nitekim yuksek doz ilaclara ragmen gec ve az yum gelisti. Sagda hic gelismedi mesela.

Umut oldun bana...
reverzm az kalitem iyi değil.kistim var.eşimde sperm morfolojisi vs..skıntıları var.

ilk tüp bebek tedavim 1 tane yumurta geliştiği için aşılamaya dönüldü o da olumsuz oldu.yüksek doz kullandım bende.
şimdi bir sürü kist bıraktı bana doğum konrtol hapı verildi.
o bitti şimdi nasipse cuma günü gideceğim.
bakalım başlayacak mı kistler gitti mi?

kızlar dr erbil beyin hastası hiç yokmu?

merhaba bende kısmetse bahçeci fulyada tedaviye başlamayı düşünüyorum.Hangi doktoru önerirsiniz bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…