Çokk çokkk çok sevindim. Süper bir rakam daha ne olsun yahuu :)Kızlar sonucum 415.4 sizce nasıl? Moralım bozuk,düşük diyenler var
Sen en iyisini yapmışsın. Ne güzel ikisi irlikte büyür işte. Ara verince benim bile nasıl olur yapabilirmiyim diye endişelerim olmuyor değil. Sanki oldu da bunları düşünüyorum diye de kızıyorum bazen tabii..Kısmet artıkOylemi cok sevindim canim beraber koyulmusuz desene yollara :) olsun be canim benim gorumcemde tup bebek yapti 15 gun sonra dogum yapicak onun ogluda 7 yasinda ama 42 yasindayken bi cocuk daha istedi.. bazen bende iki kucuk cocuga bakabilirmiyim diye endise etmiyo degilim acaba okula gitseydi kizim ozamanmi yapsaydim diye cok dusundum ama yas 35 yolun yarisi gec kalmak istemedim...
tebrik ederim :)
sağlıkla devam etsin :)
Çokk çokkk çok sevindim. Süper bir rakam daha ne olsun yahuu :)
Ben daha o aşamaya gelmedim ama çok fazla kişiden duydum bunu. Normal olduğunu duydum.Kızlar günaydın,bırsey sorucam kullandığımız jelden sıze parca gıbı bırsey geldımı hıç,bıraz kahverengıyle karısık
Kızlar günaydın,bırsey sorucam kullandığımız jelden sıze parca gıbı bırsey geldımı hıç,bıraz kahverengıyle karısık
Sen en iyisini yapmışsın. Ne güzel ikisi irlikte büyür işte. Ara verince benim bile nasıl olur yapabilirmiyim die endişelerim olmuyor değil. Sanki oldu da bunları düşünüyorum diye de kızıyorum bazen tabii..Kısmet artık
Hic kendine kizma bak ayni seyleri bende dusunmusum :) kismet tabi bizde esimlesurekli plan yapiyoruz sanki tutmus gibi...ümit etmekte guzel...:) ben 7.ayima kadar surekli kusarak ve sadece serumla beslenerek hamileligimi gecirdim...okadar zordu ki yemek borumdan kan geliyodu hastanede yattim damarlarim delik desik..vs...anlatmakla bitmez...o yuzden kizima nasil bakarim diye cok endiseliyim...annecigim olmasa ikinciyi dusunebilirmiydim bilmiyorum...Sen en iyisini yapmışsın. Ne güzel ikisi irlikte büyür işte. Ara verince benim bile nasıl olur yapabilirmiyim diye endişelerim olmuyor değil. Sanki oldu da bunları düşünüyorum diye de kızıyorum bazen tabii..Kısmet artık
Tedavinin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavusursunGüvenç beyle tedaviye hayırlısıyla başladık bugün. Ilk igneleri oldum
Canim hadi hayirli olsun...insallah bi gun yavrunu kucagina almakta nasip olur...Güvenç beyle tedaviye hayırlısıyla başladık bugün. Ilk igneleri oldum
Canim hadi hayirli olsun...insallah bi gun yavrunu kucagina almakta nasip olur...
3-4 gun sonra nasipse bende ignelere baslicam...birbirimizi haberdar edelim olurmu...
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Amin hepimiz için inşallah,tabi haber veririm bendeTedavinin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavusursun
Benim kullanacağım ilaçlar klomen 2 tane,menagon 75 günde 1 tane,clexan 0,4 günde 1,folbiol 1,birde eşli antibiyotik başladım,iğneleri yapmak biraz sıkıntı bakalım,bunlardan kullanan varmı?vitamin verilmedi bana ayrıca,benim ekstra yapabileceğim bişeyler varsa paylaşırsanızda sevinirim,yeme içme konusunda[/QUOTE
Transferin yapıldı mı? Yapıldıysa da yapılmadıysa da yiyeceğin şeyler arasında muhakkak ananas, yumurta, elma, armut falan olsun. Elmayı armutu soymadan ye. Yumurta, süt ve yoğurt hergün ye. Çünkü mesela ben başlarda sürekli yedim ama sonradan da iyice tiksindim ve şuan yiyemiyorum ama başlarda çok yedim. Elinden geldiğince yürüyüş yap ama evde. Dışarı çıkma. Bu arada kivi geldi aklıma. Kivi ye. Ben günde 3 tane yedim. Kan akışın olsun diye yürüyüş yap.
Off Allah yardım etsin..Zor bir hamilelik yaşamışsın. Ama evlat sevgisi işte öyle büyük ki..yine aynı sıkıntıların olabileceği ihtimaline bile razı geliyoruz. Allaha çok şükür benim gayet rahattı hamileliğim. Sadece son aylarda inanılmaz jiletle etimi kesiyorlar gibi sızılar oluyordu tam şeyde ....Dr'a gidiyordum her şey normal deniyordu. Durum doğumda anlaşıldı. Rahimdeki damarlarda varis gelişmiş sızıyı o yapmış. İyi ki normal doğum yapmamışım kanama durmayabilirmiş vs... sınradan öğrendim bunu..Hic kendine kizma bak ayni seyleri bende dusunmusum :) kismet tabi bizde esimlesurekli plan yapiyoruz sanki tutmus gibi...ümit etmekte guzel...:) ben 7.ayima kadar surekli kusarak ve sadece serumla beslenerek hamileligimi gecirdim...okadar zordu ki yemek borumdan kan geliyodu hastanede yattim damarlarim delik desik..vs...anlatmakla bitmez...o yuzden kizima nasil bakarim diye cok endiseliyim...annecigim olmasa ikinciyi dusunebilirmiydim bilmiyorum...
Tmm canım çok tskkr ederim ..tavsıyelerın denemeye başladım bıleMrb. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bu lekeler normal. Ben 16 haftalık oldum ve hala kullanıyorum. Ama benden sana tavsiye jeli yap. 5-10 dakika dinlen daha sonra kesin kalk ve 20 dakika boyunca yürü. Ben başlarda hep böyle yaptım. Rahim jeli emdiği için hiç kahverengi falan gelmedi ama yürümediğim ve emilmediği zaman geri geliyor. Bunu test edip onayladım yani. Yürümeyi sakın ihmal etme.....
Güvenç beyle tedaviye hayırlısıyla başladık bugün. Ilk igneleri oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?