Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sen en iyisini yapmışsın. Ne güzel ikisi irlikte büyür işte. Ara verince benim bile nasıl olur yapabilirmiyim diye endişelerim olmuyor değil. Sanki oldu da bunları düşünüyorum diye de kızıyorum bazen tabii..Kısmet artık

Kızlar günaydın,bırsey sorucam kullandığımız jelden sıze parca gıbı bırsey geldımı hıç,bıraz kahverengıyle karısık

Kızlar günaydın,bırsey sorucam kullandığımız jelden sıze parca gıbı bırsey geldımı hıç,bıraz kahverengıyle karısık

Mrb. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bu lekeler normal. Ben 16 haftalık oldum ve hala kullanıyorum. Ama benden sana tavsiye jeli yap. 5-10 dakika dinlen daha sonra kesin kalk ve 20 dakika boyunca yürü. Ben başlarda hep böyle yaptım. Rahim jeli emdiği için hiç kahverengi falan gelmedi ama yürümediğim ve emilmediği zaman geri geliyor. Bunu test edip onayladım yani. Yürümeyi sakın ihmal etme.....

Hic kendine kizma bak ayni seyleri bende dusunmusum :) kismet tabi bizde esimlesurekli plan yapiyoruz sanki tutmus gibi...ümit etmekte guzel...:) ben 7.ayima kadar surekli kusarak ve sadece serumla beslenerek hamileligimi gecirdim...okadar zordu ki yemek borumdan kan geliyodu hastanede yattim damarlarim delik desik..vs...anlatmakla bitmez...o yuzden kizima nasil bakarim diye cok endiseliyim...annecigim olmasa ikinciyi dusunebilirmiydim bilmiyorum...

Bendende gelmisti 3.ayimin baslarindaydi...cok korkmustum ozaman doktorum gunluk jel dozunu arttirmisti...her ihtimale karsida 3 tane igne yazmisti...seni korkutmak icin yazmadim nolur moralini bozma...yinede sor doktoruna bu bebisler cok kiymetli cunku...

Kizlar bende bisey sorabilirmiyim?...belki giden deneyen vardir...benim hamilelik cok zor geciyor (daha hamile kalmadim ama atastirma icerisindeyim) tv de gordum hamilelik bulantilarini akapunkturla kesiyorlarmis...özel bi hastaneye gorusmeye gittim kesinlikle engelliyoruz dediler... daha once yaptiran varmi? Kendisinde ise yarayan birileri varsa ve bana yazarsa cok mutlu olucam...

Canim hadi hayirli olsun...insallah bi gun yavrunu kucagina almakta nasip olur...
3-4 gun sonra nasipse bende ignelere baslicam...birbirimizi haberdar edelim olurmu...
Tedavinin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavusursun
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Amin hepimiz için inşallah,tabi haber veririm bende

Benim kullanacağım ilaçlar klomen 2 tane,menagon 75 günde 1 tane,clexan 0,4 günde 1,folbiol 1,birde eşli antibiyotik başladım,iğneleri yapmak biraz sıkıntı bakalım,bunlardan kullanan varmı?vitamin verilmedi bana ayrıca,benim ekstra yapabileceğim bişeyler varsa paylaşırsanızda sevinirim,yeme içme konusunda

Off Allah yardım etsin..Zor bir hamilelik yaşamışsın. Ama evlat sevgisi işte öyle büyük ki..yine aynı sıkıntıların olabileceği ihtimaline bile razı geliyoruz. Allaha çok şükür benim gayet rahattı hamileliğim. Sadece son aylarda inanılmaz jiletle etimi kesiyorlar gibi sızılar oluyordu tam şeyde ....Dr'a gidiyordum her şey normal deniyordu. Durum doğumda anlaşıldı. Rahimdeki damarlarda varis gelişmiş sızıyı o yapmış. İyi ki normal doğum yapmamışım kanama durmayabilirmiş vs... sınradan öğrendim bunu..
Bende çok hayaller kuruyorum. Bir anda yapmaa !! diye kendimi durduruyorum ama elde değil işte..Ne zor günler yarabbim.

ecem_ersan, Bugün 10:36K.İ.B Transferin yapıldı mı? Yapıldıysa da yapılmadıysa da yiyeceğin şeyler arasında muhakkak ananas, yumurta, elma, armut falan olsun. Elmayı armutu soymadan ye. Yumurta, süt ve yoğurt hergün ye. Çünkü mesela ben başlarda sürekli yedim ama sonradan da iyice tiksindim ve şuan yiyemiyorum ama başlarda çok yedim. Elinden geldiğince yürüyüş yap ama evde. Dışarı çıkma. Bu arada kivi geldi aklıma. Kivi ye. Ben günde 3 tane yedim. Kan akışın olsun diye yürüyüş yap.
benim transfer değil,henüz iğnelere başladım,12 gün sonra yumurta toplanacak daha,transfer 1-2 ay sonra,opuya kadar bunlarımı yemeliyim,aynı zamanda kan sulandırıcı iğne de oluyorum

Tmm canım çok tskkr ederim ..tavsıyelerın denemeye başladım bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…