Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

2.muayenede istiomus Guvenc bey, yani 10 gun sonra.

Ne sıklıkta gidiliyor? 15 gün mü?
Senin var mı bi sıkıntın? Bulantı vs..[/QUOTE]
Bulantinin kralini yasiyorum:))) surekli devam ediyo, su da icemiyorum baya solgun gozukuyorum insallah gecer kisa zamanda. 15 gunde bir kontrol istiyolar, grbelik testindem sonra bi kontrol oldum ikincisi de yakinda

Hıı yani unuttuk bir dahakine gel bakarız dediler benim demir eksik çıktı ampul yazdı içtim fena birşeydi
ayy oyle deme ya kiziyorum:)) salak yerine konuluyoz yemis gibi yapiyoruz iste[/QUOTE]

Ayy canım boşver sen onları sen iyi ol bebeklerimiz allah a emanet..

Yaa sanırsam benim transferim aöf sınavından bi iki gün önce olcak, gel de stres yapma şimdi. Sizin kaçıncı gün transfer oldu. Benim 11. Gün opu olmuş, aynı günde mi olur ki transfer bilemedim tüh yaa

Aa bende 1 yil once mersindeydim şimdi tekrar dönmek istiyorum tayin bekliyoruz :) maddi açidan gidio gelmek ciddi sarsar bizi kalacaz arik bir yerde peki hangi doktor sizinki siz o ortami gordunuz her doktorun ilgi alani farklimi benim çikolata kistim var birde haşimato hastasiyim birde extra ücret çikariyorlarmi

Teşekkürler insaallah hepimiz anne olur bu kuysal duyguyu yaşama şansimiz olur

Amin cnm nerden gidip geleceksin bilmiyorum ama ilk gittim muayene olup başladım iğnelere başladıktan sonra 5 gün sonra çağırdı daha sonra 3_4 gün ara ile gittim 12.gün sürüyor yumurta toplanana kadar geçen süre daha sonra diğer ay transfer içide 3 defa gittim zaten gerçekten profosyoneller tarihlerde belli oldugu için uçakla sabah gidip kontrol olup geliyordum aynı gün transferimin olduğu gün 3 saat kadar merkezde yattım daha sonra 1 gece kaldım ve ertesi gun uçakla döndüm

Cnm bende beklemedeyim günler gerçekten geçmiyor iki
Cnm benim dr müstecep bey ve cok memnunum istediğim zaman cebinde ulaşabiliyorum istedigim bütün cevapları alabiliyorum ayrıca ücret konusunda ekstra ücretle falan karşılaşmadım

Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruz [/QUOTE]
Arkadaşlar ne güzel böyle birer ikişer gün ara ile pozitifleri görüp şimdide kese kalp atışlarını bekliyoruz bendede belirti yoktu ama 2 gündür çok kötü mide bulantısıve halsizlik var herşey burnuma kokuyor ve su icerken bile zorlanıyorum inşallah bunlar yavrularımızın kendini hissettirmeleridir ve onlardan herşeye razıyız

günaydin kizlar, supheci, telasli,stresli bi tipe donustugumu farkederek dunden beri normal olmaya basladim:) Guvenc bey'e son bi sans daha vericem:)))

kizlar, kalp atisini falan duyduktan sonra gebeden tahlil falan istemiyorlar mi? benim 2 hafta sonra kontrolum var , hala kan degeri falan bisey istemediler. annenin degerlerine ne zaman bakilio biliomusunuz?[/
ya anlamiyorum simdi sordum bakalim ne cevap donucekler. diyorum ya bi ilgisizlik var canimi skiyo bu durum..
selam,bende kalp atışı için gittim testten 15 gün sonra,ondan sonraki gidişimde Güvenç bey kendiliğinden istedi testleri benden kan tahlilleri,toksoplazma,tsh vs.istenmesi gerektiğinde istiyolar bnde kalp atışı için gittiğimde sormuştum tahlil istemicekmisiniz diye,bidahaki gelişinde dedi;-)

ilk bebek ilk tup denemem ya,bi gerildim cnm dun:)) masallah buyumus seninki baya, allah saglikla devamini getirsin

ilk bebek ilk tup denemem ya,bi gerildim cnm dun:)) masallah buyumus seninki baya, allah saglikla devamini getirsin
benimde ilkti;-))var ya Güvenç bey benden az çekmedi adam bitmek bilmez sorularımla ;-))ama bir günde suratı asılmadı,hep açıklayıcı davrandı.şuanda y.dışında cuma gelecek aklına takılan bişey varsa mail at,hemen döner geri ilk fırsatta.aklında soru işareti kalmasın,ama ben 1,5 yıldır çok pimpirikli bir hastası olarak sana gönül rahatlığıyla söyleyebilirm ki doktorumuz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor,ve çok titiz.merak etme,ilerde anlayacaksın beni;-))

Ben diyarbakirdan gelecem sağlik personeliyim bende transferi yumurta topladiktn 1 ay sonrami yapiyolarnasil yani embriyo olusturup donduruyorlarmi diger ay yine mi ilac yapiyolaar nasil anlamadim bu arada hamilemesin

1 ay rahmi dinlendiriyorlar. Opu dan sonraki reglinle transfer aşamasına geçiliyor.

Ben Bursada yaşıyorum önceki tedavimde İstanbulda olmuştu, çok sık çağırmışlardı günübirlik bazen zor oluyordu akrabamda kalmak mecburiyetinde kalmıştım, bu sefer pek kalmak istemiyorum açıkçası. Her ne kadar Bursa yakın gibi görünsede 5 saati geçiyor bazen yolculuk...çok sık çağrılmazsam akrabamda kaldığım süreyi en aza indirmeye çalışırım ozaman. Çok teşekkürler canım..doktorun Güvenç bey değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…