2.muayenede istiomus Guvenc bey, yani 10 gun sonra.[/QUOTE]Sana ne dediler aradinmi.??
Slm canm kelebek arkadasimiz yaptirdi diye biliyorum ozeline yaz istersen bi ben ist disindayim yaptirmak istemedim testi yaptirmadimKızlar bir şey sordum ama sanırım kimse bahcecide ikili tarama testi yaptırmamıs cvp veren yok
2.muayenede istiomus Guvenc bey, yani 10 gun sonra.
2.muayenede istiomus Guvenc bey, yani 10 gun sonra.
ayy oyle deme ya kiziyorum:)) salak yerine konuluyoz yemis gibi yapiyoruz iste[/QUOTE]Hıı yani unuttuk bir dahakine gel bakarız dedilerbenim demir eksik çıktı ampul yazdı içtim fena birşeydi
Çok tesekkür ederim karar vermek gercekten zor ama bu topiğe yazmadan önce hep şişli diyodum şimdi sizlerin böyle pozitif olmaniz beni gercekten etkiledi :)Bahçeci ve Prof. Mustafa Bahçeci tavsiyem..
Aa bende 1 yil once mersindeydim şimdi tekrar dönmek istiyorum tayin bekliyoruz :) maddi açidan gidio gelmek ciddi sarsar biziBende tedavime il dışından giderek bahcecide başladım kesinlikle bahçeci diyorum ayrıca yol seni korkutmasın kontrollerime bile günübirlik mersinden gidip geldim o kadar profosyonellerki takip günlerin belli olduğu icin zorlanmıyorsun
Teşekkürler insaallah hepimiz anne olur bu kuysal duyguyu yaşama şansimiz olurBende tedavime il dışından giderek bahcecide başladım kesinlikle bahçeci diyorum ayrıca yol seni korkutmasın kontrollerime bile günübirlik mersinden gidip geldim o kadar profosyonellerki takip günlerin belli olduğu icin zorlanmıyorsun
Amin cnm nerden gidip geleceksin bilmiyorum ama ilk gittim muayene olup başladım iğnelere başladıktan sonra 5 gün sonra çağırdı daha sonra 3_4 gün ara ile gittim 12.gün sürüyor yumurta toplanana kadar geçen süre daha sonra diğer ay transfer içide 3 defa gittim zaten gerçekten profosyoneller tarihlerde belli oldugu için uçakla sabah gidip kontrol olup geliyordum aynı gün transferimin olduğu gün 3 saat kadar merkezde yattım daha sonra 1 gece kaldım ve ertesi gun uçakla döndümGünübirlik nasıl gidip geldin, kaç güne bir kontrole çağırdılar ki, merak ettim..aslında akrabalarım var ama pek kalmak istemiyorum bende, mesela ilk iğnelere başlandıktan sonra kaç gün sonra çağırdılar, kimi yer 4 gün sonra çağırıyor mesela, kimi daha erken merak ettim nasıl yaptınız acaba..bu arada hayırlı olsun, Rabbim devamını getirsin inşallah..
Aa bende 1 yil once mersindeydim şimdi tekrar dönmek istiyorum tayin bekliyoruz :) maddi açidan gidio gelmek ciddi sarsar bizikalacaz arik bir yerde peki hangi doktor sizinki siz o ortami gordunuz her doktorun ilgi alani farklimi benim çikolata kistim var birde haşimato hastasiyim birde extra ücret çikariyorlarmi[/
Cnm bende beklemedeyim günler gerçekten geçmiyor ikiKızlarr, pozitifi gördüm çok şükür.. Güzel de arttı, en son Cmts. 15.gün 5762 idi. Ayın 31 ine de ultrason randevusu aldım. Ama Zaman geçmiyor, ilk 10 günü daha sakin geçirmiştim oysa, şimdiyse meraktan çatlıyorum. Sürekli başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum, ama olmuyor... Daha çoook gün var, dün eşime gidelim bir doktora bakalım kesesine dedim ama kabul etmedi, az önce idrarda test yaptım, duruyorlar mı diye, pıt diye çıktı test çizgisi, çok şükür çokta mutluyum, ama bu Zaman geçmek bilmiyor.. Siz naptınız bu ara bekleme sürecinde?
Cnm benim dr müstecep bey ve cok memnunum istediğim zaman cebinde ulaşabiliyorum istedigim bütün cevapları alabiliyorum ayrıca ücret konusunda ekstra ücretle falan karşılaşmadımAa bende 1 yil once mersindeydim şimdi tekrar dönmek istiyorum tayin bekliyoruz :) maddi açidan gidio gelmek ciddi sarsar bizikalacaz arik bir yerde peki hangi doktor sizinki siz o ortami gordunuz her doktorun ilgi alani farklimi benim çikolata kistim var birde haşimato hastasiyim birde extra ücret çikariyorlarmi
Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruzHayırrrr... Şart mı? Belki olmaz, zaten bi annem bi eşim, bişe hissetmiyor musun bişe hissetmiyor musun diyip duruyorlar, zorla böğğ yaptıracaksınız bana dedim ben de..
Ne gelirse başıma razıyım ama ne kadar ne yaparsa geldiğinde o kadar ısırıcammmm
kizlar, kalp atisini falan duyduktan sonra gebeden tahlil falan istemiyorlar mi? benim 2 hafta sonra kontrolum var , hala kan degeri falan bisey istemediler. annenin degerlerine ne zaman bakilio biliomusunuz?[/
selam,bende kalp atışı için gittim testten 15 gün sonra,ondan sonraki gidişimde Güvenç bey kendiliğinden istedi testleri benden kan tahlilleri,toksoplazma,tsh vs.istenmesi gerektiğinde istiyolar bnde kalp atışı için gittiğimde sormuştum tahlil istemicekmisiniz diye,bidahaki gelişinde dedi;-)ya anlamiyorum simdi sordum bakalim ne cevap donucekler. diyorum ya bi ilgisizlik var canimi skiyo bu durum..
ilk bebek ilk tup denemem ya,bi gerildim cnm dun:)) masallah buyumus seninki baya, allah saglikla devamini getirsinselam,bende kalp atışı için gittim testten 15 gün sonra,ondan sonraki gidişimde Güvenç bey kendiliğinden istedi testleri benden kan tahlilleri,toksoplazma,tsh vs.istenmesi gerektiğinde istiyolar bnde kalp atışı için gittiğimde sormuştum tahlil istemicekmisiniz diye,bidahaki gelişinde dedi;-)
benimde ilkti;-))var ya Güvenç bey benden az çekmedi adam bitmek bilmez sorularımla ;-))ama bir günde suratı asılmadı,hep açıklayıcı davrandı.şuanda y.dışında cuma gelecek aklına takılan bişey varsa mail at,hemen döner geri ilk fırsatta.aklında soru işareti kalmasın,ama ben 1,5 yıldır çok pimpirikli bir hastası olarak sana gönül rahatlığıyla söyleyebilirm ki doktorumuz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor,ve çok titiz.merak etme,ilerde anlayacaksın beni;-))ilk bebek ilk tup denemem ya,bi gerildim cnm dun:)) masallah buyumus seninki baya, allah saglikla devamini getirsin
Ben diyarbakirdan gelecem sağlik personeliyim bende transferi yumurta topladiktn 1 ay sonrami yapiyolarnasil yani embriyo olusturup donduruyorlarmi diger ay yine mi ilac yapiyolaar nasil anlamadim bu arada hamilemesinCnm bende beklemedeyim günler gerçekten geçmiyor iki
Cnm benim dr müstecep bey ve cok memnunum istediğim zaman cebinde ulaşabiliyorum istedigim bütün cevapları alabiliyorum ayrıca ücret konusunda ekstra ücretle falan karşılaşmadım
Ben Bursada yaşıyorum önceki tedavimde İstanbulda olmuştu, çok sık çağırmışlardı günübirlik bazen zor oluyordu akrabamda kalmak mecburiyetinde kalmıştım, bu sefer pek kalmak istemiyorum açıkçası. Her ne kadar Bursa yakın gibi görünsede 5 saati geçiyor bazen yolculuk...çok sık çağrılmazsam akrabamda kaldığım süreyi en aza indirmeye çalışırım ozaman. Çok teşekkürler canım..doktorun Güvenç bey değil mi?Amin cnm nerden gidip geleceksin bilmiyorum ama ilk gittim muayene olup başladım iğnelere başladıktan sonra 5 gün sonra çağırdı daha sonra 3_4 gün ara ile gittim 12.gün sürüyor yumurta toplanana kadar geçen süre daha sonra diğer ay transfer içide 3 defa gittim zaten gerçekten profosyoneller tarihlerde belli oldugu için uçakla sabah gidip kontrol olup geliyordum aynı gün transferimin olduğu gün 3 saat kadar merkezde yattım daha sonra 1 gece kaldım ve ertesi gun uçakla döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?