@kelebek7977kartal2 M mintyesil ve pozitif gebelik sonrası bahçeci ye dewam edenler..
her 15 günde bir mi gidiyorsunuz, sıklığı değişiyor mu merak ettim..?
Bende de aynisi oldu adet olucam sandim ama olmadim bebek kendine yer yer yapatmis annem oyle dedi ve 2nisanda sonuclarim guzel cikti cok sukurMerhaba Nazhani,
Seninle aynı durumdayız, transfer günümüzde test tarihimizde aynı günler. Bende de özellikle bugün adet olacakmış gibi ağrılar başladı. Birkaç gündür kasıklarımda batmalar ve bel ağrısı yaşıyorum. Fazla düşünmemek için transferden 3 gün sonra işe başladım ve normal hayatıma geri döndüm. Bizim durumumuzda olanlar için en kötüsü stres yapmak. Bu yüzden elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum sende pozitif olmaya çalışmalısınCumaya kadar beklemeye karar verdim. Umarım güzel Allah'ım hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder. Bol bol dua etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok
Hayırlı olsun canım tedavin ALLAH daim etsin.Merhaba ,
Transfer sonrası gebelik gün sayımını nasıl yapıyoruz arkadaşlar. Yani embriyolar konulmadan dışardaki dondurulma süresine geçene kadar olan sürede ekleniyor mu yani tam olarak nasıl yapmamız gerek :)
2 emriyo transferi yapıldı ve şu anda kan testinde gebelik mevcut :)
Hayırlı olsun canım tedavin ALLAH daim etsin.
Gebelik hesaplama programları var ordanda bakabilirsin ama kısa bilgi vereyim. Adetinin 1. günü baz alarak hesaplama yapıyorsun. Diyelim ki en son 1 martta adet oldun bugün 5 haftalık gebe oluyorsun. Son adet tarihin ne?
Amin cümlemize inşallah canımAllah razı olsun sizinde Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin :)
Bende de aynisi oldu adet olucam sandim ama olmadim bebek kendine yer yer yapatmis annem oyle dedi ve 2nisanda sonuclarim guzel cikti cok sukur
Amin canim insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin adet agrisi gibi agrilarin olmasi normal birde kalcadan iyne yaptiranlar varsa corek otu yagiylada masaj yapsinlar yanmasini morluklari aliyor ve iyi geliyorÇok sevindim tebrik ederim, moral oldu yazdıkların çok teşekkürlerrrumarım güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.
Merhaba ,
Transfer sonrası gebelik gün sayımını nasıl yapıyoruz arkadaşlar. Yani embriyolar konulmadan dışardaki dondurulma süresine geçene kadar olan sürede ekleniyor mu yani tam olarak nasıl yapmamız gerek :)
2 emriyo transferi yapıldı ve şu anda kan testinde gebelik mevcut :)
Amin canim insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin adet agrisi gibi agrilarin olmasi normal birde kalcadan iyne yaptiranlar varsa corek otu yagiylada masaj yapsinlar yanmasini morluklari aliyor ve iyi geliyor
Tiransferden bir bucuk hafta sonra tatli istedim kan sekerim dustu sandim ve kadayiftan bir catal aldim ve birdaha tatli yiyemedim icim almiyor sevmediginiz bir yemek gibi geliyor suan tatlilar onun disinda istahsizmis gibi geliyorsunuz ama bazende cok istahli yemek yiyorum ve hep eksili yogurtlu seyler yiyesim var
Şimdi çok kafam karıştı. Emriyo dışarıda 6. gün donduruldu 18 martta da transfer oldu. Bu bebişler kaç günlük şimdi :)
Kafam karıştı iyice :)))))
Peki sizin gittiginizde kalp atisi varmiydiMerhaba, hayırlı olsun önce..
nette 3.gün ya da 5.gün transferine göre hesaplama takvimi var, yaz google a çıkar. Benim için örneğin son adetin ilk gününe göre 7+1 çıkıyor, blast transferi hesabına göre 7+2 . Doktor da 7+2 yi doğruladı ama tabi 1 gün çokta mühim değil. .
Şimdi ultrasonu bekleyeceksin ki bu süreç bana daha zor gelmişti.. bol şans
Evet ama 6+4 te gittik biz. Yani gün aşırı iyi katlayan iki kan testinden 15 gün sonra çağırdı. Ki ben bu arada iki kere daha kan verdim :) arada gidilse kese görülürmüş ama çağımadı diye sabrettim ben..Peki sizin gittiginizde kalp atisi varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?