Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hurdunya ben 15gunde 1 gitmistim en son 8.haftamda gittigimde Guvenc bey 1 ay sonra gel dedi. 2li testlerin falan yapilacagi dönem,benim bildigim dogum yaklasana kadar da ayda 1 gidiliyor artik.

Merhaba ,

Transfer sonrası gebelik gün sayımını nasıl yapıyoruz arkadaşlar. Yani embriyolar konulmadan dışardaki dondurulma süresine geçene kadar olan sürede ekleniyor mu yani tam olarak nasıl yapmamız gerek :)

2 emriyo transferi yapıldı ve şu anda kan testinde gebelik mevcut :)

Bende de aynisi oldu adet olucam sandim ama olmadim bebek kendine yer yer yapatmis annem oyle dedi ve 2nisanda sonuclarim guzel cikti cok sukur

Hayırlı olsun canım tedavin ALLAH daim etsin.
Gebelik hesaplama programları var ordanda bakabilirsin ama kısa bilgi vereyim. Adetinin 1. günü baz alarak hesaplama yapıyorsun. Diyelim ki en son 1 martta adet oldun bugün 5 haftalık gebe oluyorsun. Son adet tarihin ne?

Allah razı olsun sizinde Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin :)

Bende de aynisi oldu adet olucam sandim ama olmadim bebek kendine yer yer yapatmis annem oyle dedi ve 2nisanda sonuclarim guzel cikti cok sukur

Çok sevindim tebrik ederim, moral oldu yazdıkların çok teşekkürlerrr umarım güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.

Çok sevindim tebrik ederim, moral oldu yazdıkların çok teşekkürlerrr umarım güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.
Amin canim insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin adet agrisi gibi agrilarin olmasi normal birde kalcadan iyne yaptiranlar varsa corek otu yagiylada masaj yapsinlar yanmasini morluklari aliyor ve iyi geliyor

Şimdi çok kafam karıştı. Emriyo dışarıda 6. gün donduruldu 18 martta da transfer oldu. Bu bebişler kaç günlük şimdi :)

Kafam karıştı iyice :)))))

Son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor diye biliyorum ,hayırlı olsun bu arada , bi belirtin varmiydi??

Tiransferden bir bucuk hafta sonra tatli istedim kan sekerim dustu sandim ve kadayiftan bir catal aldim ve birdaha tatli yiyemedim icim almiyor sevmediginiz bir yemek gibi geliyor suan tatlilar onun disinda istahsizmis gibi geliyorsunuz ama bazende cok istahli yemek yiyorum ve hep eksili yogurtlu seyler yiyesim var

Amin canim insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin adet agrisi gibi agrilarin olmasi normal birde kalcadan iyne yaptiranlar varsa corek otu yagiylada masaj yapsinlar yanmasini morluklari aliyor ve iyi geliyor

Amin canım, Allah emeklerimizi inşaallah boşa çıkarmaz ve yavrularımıza kavuşuruz. Bende iğne yerlerim için arnica krem kullanıyorum bazen çok ağrı yapıyor, yürümek oturmak sorun oluyor. Çörek oto yağınıda denicem umarım iyi gelir.

Anladım cnm desene ayşe geliyor :)

Şimdi çok kafam karıştı. Emriyo dışarıda 6. gün donduruldu 18 martta da transfer oldu. Bu bebişler kaç günlük şimdi :)

Kafam karıştı iyice :)))))

Merhaba, hayırlı olsun önce..
nette 3.gün ya da 5.gün transferine göre hesaplama takvimi var, yaz google a çıkar. Benim için örneğin son adetin ilk gününe göre 7+1 çıkıyor, blast transferi hesabına göre 7+2 . Doktor da 7+2 yi doğruladı ama tabi 1 gün çokta mühim değil. .
Şimdi ultrasonu bekleyeceksin ki bu süreç bana daha zor gelmişti.. bol şans

Peki sizin gittiginizde kalp atisi varmiydi

Peki sizin gittiginizde kalp atisi varmiydi
Evet ama 6+4 te gittik biz. Yani gün aşırı iyi katlayan iki kan testinden 15 gün sonra çağırdı. Ki ben bu arada iki kere daha kan verdim :) arada gidilse kese görülürmüş ama çağımadı diye sabrettim ben..

arkadaslar herkese merhaba
Insallah bir aksilik cikmazsa nisan sonunda ben de tedavim icin bahceci fulyaya gidecegim. Kanada da yasiyoruz. Uzun bir yolculuk olucak. Bakalim hayirlisi ilk tup bebek tedavim olucak. Korkuyorum da acikcasi. O kadar yol cekicez insallah deger. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin hevesini kursaginda birakmasin. Aytun hanimin hastasi olucam insallah. Tedaviden once dogum kontrol hapi kullanan var mi icinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…