Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben kendim istiyorum zaten dinlenmek :) Konuşuruz bunun üzerine dedi,bakalım yumurtaların durumu ne olacak...

Sonu güzel olacaksa,bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleyeceğiz artık.Ki benim önümde birde laparoskopi var
yarın embriyolarla ilgili ilk hbri alırsın inş hepsi döllenir , 2017 de hepimiz hamile olarak dolasacagız inş:) yrn hbr ver bizlerede embriyolarla ilgili

yarın embriyolarla ilgili ilk hbri alırsın inş hepsi döllenir , 2017 de hepimiz hamile olarak dolasacagız inş:) yrn hbr ver bizlerede embriyolarla ilgili

Tabii ki,sorsanızda sormasanızda ben yazıyorum zaten

Kaynanamlarda gidiyor cumartesi,ilk opuyla geldiler,sonuncuda gidiyorlar.Ameliyat olacağımıda söylemedim,yoksa transfere kadar bekleyeceklerdi,eşim işlerimiz uzar,onu düşünmeyin kalmak istiyosanız kalın dedi dee :)

doktorlar emin adımlarla gitmek istiyor riske atmıyor aslında cok dogru bir yaklasım oldu bittiye getirilmiyor tedavi. bize beklemek zor geliyor ama olsun bukdr bekledık 1 ay daha beklerz:) istdayım cnm sen nerde yasıyrsn
Ben antepte yasiyorum o yuzden git gel biraz sıkıntı oluyor tedavi surecinde burada gorumcem var onda kaliyoru ama aralarada git gel iste bir yandan calisiyorum maddi manevi zor oluyor yani

Gozun aydın kendinle basbasa kalırsn insan bu sürecte onuda cok arıyor ztn hormonlar tahammülsüzlük de yapıyor dinlen iyice bundan snra

Ben antepte yasiyorum o yuzden git gel biraz sıkıntı oluyor tedavi surecinde burada gorumcem var onda kaliyoru ama aralarada git gel iste bir yandan calisiyorum maddi manevi zor oluyor yani
Uzaktan geliyormussun cnm biz istda yasayanlar sanslıyız biz bile git gelden sıkıldık. Bir an önce bitse de bebişimizi alıp eve dönsek istiyoruz. Emeklerimizin karsılıgını alırız inş cnm

O okaliptus_ R roseemoon bugün çok yoğundum,misafirler vardı.

Evet aradılar,4 yumurtadan ikisi olgunmuş,biri döllenmiş yine.Pazar günü tekrar arayacağız bilgilendirme için,o günde dondurulur büyük ihtimalle dedi...
Her seferinde 1 tane oldu yaa
Birde hep 3.gün donduruldular,nedenki...

Belki o bir tane sana tutunacak bebisindir cnm bnmkileri de 3. Gun dondurdular transfer oncesi cozup 5. Gune gidecekmi bakacaklarmis. Iyi geliseni 3. Gun donduruyorlar sanrm yavas geliseni 5. Gune beklettiler bnde onlarda gelisemedi ztn

Belki o bir tane sana tutunacak bebisindir cnm bnmkileri de 3. Gun dondurdular transfer oncesi cozup 5. Gune gidecekmi bakacaklarmis. Iyi geliseni 3. Gun donduruyorlar sanrm yavas geliseni 5. Gune beklettiler bnde onlarda gelisemedi ztn

İlk seferde 2 taneden birini 3. Gün dondurdular,diğerini 5. Güne beklediler,olmadı...

Karnım ağrıyor hala benim yaa.İlk gün gayet iyiydim,ilaç bile içmedim.Tarlusal dan olurmu ki acaba... Adetide ne zaman olacağım belli değil...

Ben de bugun kontrole gittim simdilik 2 tane varmis gecen seferki hangi gun donduruldu onu bilmiyorum hangisi daha iyi oluyor

]Slm, yeni üyeyim. 8 yıldır evliyim. Ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım 1 aşılama 3 tüp bebek hiç gebe kalamadım. Sebep araştırırken hsg laparaskopi histereskopi gen testi kan pıhtılaşması hormon takipleri yumurta takipleri ve hiç bir sorun yok. Eşim sperm analizi morfoloji bozukluğu birazda değerlerde düşüklük ve 2. Derece varikosel çıktı. Morfoloji için tedavi gördü. Ama değerleri doğal yolla gebeliğe engel değil dediler. Bunları Kayseri ve Ankara'da yaptırdık. Şimdi kararsız bekliyoruz. İmmünolojik reaksiyon ve gebelik aşısı Hakkında bilgisi olan var mı bir de Era testi cevaplarınızı bekliyorum bir umut bir sonraki tüp bebek ve tedavi için bahçeciye gelmeyi düşünüyoruz

Valla bnmde bu ay dengem sasti agri sizi bitmedi adetim bitecek sanki ilk gun agrisi yasyrm. Bn tarlusal kullnmadm hic adetim opu snrai 12. Gun geldi

Hadi bakalim hayirlisi ins guzel haberler gelir

Çok tşkkür ederim canım. Aradılar polip oluşmuş bilmiyorum neden olduğunu ama bu ay başlıyoruz eğer bir sıkıntı görülürse yola devam ettiğimiz süreç içerisinde alabilirlermiş ama sorun görülmezse bişey olmaz devam ederiz dediler bakalım hayırlısı ALLAHtan. Kızlar Kafamızı boşaltmamız lazım çoğu kadın vaz geçtikten sonra kendiliğinden hamile kalıyor aslında birazda biz kendimizin dr'u olmalıyız unutalım tedavi ilaç vs herşeyi ve hiç stres yapmadan ALLAHA tevekkül ederek devam edelim hayatımıza. Çok fazla irdeliyoruz çok fazla merak ediyoruz en olmazı'da başkasıyla kıyaslıyoruz ve sürekli kendimizi dinliyoruz yapmayalım relaks olalım heydi bu gün güzel bir gün efendimize salavat getirip Rabbi yessir duasını bolca okuyalım inşallah Herşey güzel olucak.. Hayırlı kandiller....

Hayirli kandiller caniiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…