- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
yarın embriyolarla ilgili ilk hbri alırsın inş hepsi döllenir , 2017 de hepimiz hamile olarak dolasacagız inş:) yrn hbr ver bizlerede embriyolarla ilgiliBen kendim istiyorum zaten dinlenmek :) Konuşuruz bunun üzerine dedi,bakalım yumurtaların durumu ne olacak...
Sonu güzel olacaksa,bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleyeceğiz artık.Ki benim önümde birde laparoskopi var
yarın embriyolarla ilgili ilk hbri alırsın inş hepsi döllenir , 2017 de hepimiz hamile olarak dolasacagız inş:) yrn hbr ver bizlerede embriyolarla ilgili
Ben antepte yasiyorum o yuzden git gel biraz sıkıntı oluyor tedavi surecinde burada gorumcem var onda kaliyoru ama aralarada git gel iste bir yandan calisiyorum maddi manevi zor oluyor yanidoktorlar emin adımlarla gitmek istiyor riske atmıyor aslında cok dogru bir yaklasım oldu bittiye getirilmiyor tedavi. bize beklemek zor geliyor ama olsun bukdr bekledık 1 ay daha beklerz:) istdayım cnm sen nerde yasıyrsn
Canim ben gecen ay basladim 1 yumurta elde edildi o da dollendi cok sukur 1 ay yasmin kullandim simdi 2.ye basladim simdide olumlu bir sonuc alirsam sonrasi transfer ins suan ilaclarimi kullaniyorum cmt kontrol haftaya da opu olur muhtemelen
Gozun aydın kendinle basbasa kalırsn insan bu sürecte onuda cok arıyor ztn hormonlar tahammülsüzlük de yapıyor dinlen iyice bundan snraTabii ki,sorsanızda sormasanızda ben yazıyorum zaten
Kaynanamlarda gidiyor cumartesi,ilk opuyla geldiler,sonuncuda gidiyorlar.Ameliyat olacağımıda söylemedim,yoksa transfere kadar bekleyeceklerdi,eşim işlerimiz uzar,onu düşünmeyin kalmak istiyosanız kalın dedi dee :)
Uzaktan geliyormussun cnm biz istda yasayanlar sanslıyız biz bile git gelden sıkıldık. Bir an önce bitse de bebişimizi alıp eve dönsek istiyoruz. Emeklerimizin karsılıgını alırız inş cnmBen antepte yasiyorum o yuzden git gel biraz sıkıntı oluyor tedavi surecinde burada gorumcem var onda kaliyoru ama aralarada git gel iste bir yandan calisiyorum maddi manevi zor oluyor yani
Ins canimUzaktan geliyormussun cnm biz istda yasayanlar sanslıyız biz bile git gelden sıkıldık. Bir an önce bitse de bebişimizi alıp eve dönsek istiyoruz. Emeklerimizin karsılıgını alırız inş cnm
Inşallah hersey yolunda gider canim iyi haberlerini bekliyoruz
Hadi bakalim hayirlisi ins guzel haberler gelirBekledim ama birşey öğrenemedim sıra çok vardı oğlumu kayınvalideme bırakmıştım huysuzlanınca bekleyemedim Konuştuk flmi bırakıp çıktım Akşam aricaz dediler bakalım hayırlısı..
Canim haber geldi mi nerelerdesinBen kendim istiyorum zaten dinlenmek :) Konuşuruz bunun üzerine dedi,bakalım yumurtaların durumu ne olacak...
Sonu güzel olacaksa,bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleyeceğiz artık.Ki benim önümde birde laparoskopi var
Belki o bir tane sana tutunacak bebisindir cnmO okaliptus_ R roseemoon bugün çok yoğundum,misafirler vardı.
Evet aradılar,4 yumurtadan ikisi olgunmuş,biri döllenmiş yine.Pazar günü tekrar arayacağız bilgilendirme için,o günde dondurulur büyük ihtimalle dedi...
Her seferinde 1 tane oldu yaa
Birde hep 3.gün donduruldular,nedenki...
Belki o bir tane sana tutunacak bebisindir cnmbnmkileri de 3. Gun dondurdular transfer oncesi cozup 5. Gune gidecekmi bakacaklarmis. Iyi geliseni 3. Gun donduruyorlar sanrm yavas geliseni 5. Gune beklettiler bnde onlarda gelisemedi ztn
Valla bnmde bu ay dengem sasti agri sizi bitmedi adetim bitecek sanki ilk gun agrisi yasyrm. Bn tarlusal kullnmadm hic adetim opu snrai 12. Gun geldiİlk seferde 2 taneden birini 3. Gün dondurdular,diğerini 5. Güne beklediler,olmadı...
Karnım ağrıyor hala benim yaa.İlk gün gayet iyiydim,ilaç bile içmedim.Tarlusal dan olurmu ki acaba... Adetide ne zaman olacağım belli değil...
Hadi bakalim hayirlisi ins guzel haberler gelir
Hayirli kandiller caniiiimÇok tşkkür ederim canım. Aradılar polip oluşmuş bilmiyorum neden olduğunu ama bu ay başlıyoruz eğer bir sıkıntı görülürse yola devam ettiğimiz süreç içerisinde alabilirlermiş ama sorun görülmezse bişey olmaz devam ederiz dediler bakalım hayırlısı ALLAHtan. Kızlar Kafamızı boşaltmamız lazım çoğu kadın vaz geçtikten sonra kendiliğinden hamile kalıyor aslında birazda biz kendimizin dr'u olmalıyız unutalım tedavi ilaç vs herşeyi ve hiç stres yapmadan ALLAHA tevekkül ederek devam edelim hayatımıza. Çok fazla irdeliyoruz çok fazla merak ediyoruz en olmazı'da başkasıyla kıyaslıyoruz ve sürekli kendimizi dinliyoruz yapmayalım relaks olalım heydi bu gün güzel bir gün efendimize salavat getirip Rabbi yessir duasını bolca okuyalım inşallah Herşey güzel olucak.. Hayırlı kandiller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?