Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Allahım bize peygamber efendimizin ahlakıyla yaşamak nasip et ki, peygamber efendimizin sevgisine layık olalım Aminn.. Mevlid kandiliniz kutlu olsun...
Tüm ölmüşerimize.
İslam'ın nurlu yüzü kalbinize dolsun Makanınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun. Amin..❤

arkadaşlar benim opum oldu beş yumurta toplandı bir tanesi olgun değilmiş geriye kalan dört yumurtadan ikisi döllendi bunlarda üçüncü gün embriyosu kafamda havuz işlemi var ama

Morfoloji icin tedavi gördu demissiniz ne kullandi acaba,bahceci iyi bir merkez ama kendiniz gelip gorusmeli ve ona gore karar vermelisiniz bence

Ben kendim istiyorum zaten dinlenmek :) Konuşuruz bunun üzerine dedi,bakalım yumurtaların durumu ne olacak...

Sonu güzel olacaksa,bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleyeceğiz artık.Ki benim önümde birde laparoskopi var
Selam -eftelya- benimde 3 negatifim var gecen ay tahim filmi çektim burdaki dr um rahim t şeklinde laparaskopi önerdi benimde perşembe gününe mustafa hocaya randevum var sen deki problem ne

Selam -eftelya- benimde 3 negatifim var gecen ay tahim filmi çektim burdaki dr um rahim t şeklinde laparaskopi önerdi benimde perşembe gününe mustafa hocaya randevum var sen deki problem ne

Benim çikolata kistim vardı yıllardır.Ameliyat önermemişti doktor,bu şekildede tüpe zarar vermiş.Şişmiş ve oradan rahime sıvı akıyormuş.Bu şekilde zaten hamilelik çok küçük bir ihtimalmiş.O sıvı rahimde bebeği öldüren bi sıvıymış.Bu yüzden rahimle tüpün bağlantısını keseceğiz,ondan sonra transfer yapalım,tüm olumsuzlukları ortadan kaldıralım dedi doktorum...

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah drmu önerdi peki önce tedavi sonra ameliyat diye yoksa sizinmi kararınız

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah drmu önerdi peki önce tedavi sonra ameliyat diye yoksa sizinmi kararınız

Doktor önerdi.Daha önce kist için tedavi gördüğüm doktor rahim filmi cd sinde görünmesine rağmen elime herşey normal raporu verdi.Ve bunu bile bile aşılama yapalım demişti.Nedendir bilinmez bir kuşkuyla araştırma hastanesine gittim,direkt tüp bebek dedi.Başka bir hastaneyi ve ünlü bir doktoru önermişti ama araştırdıkça bahçeci ve Erbil bey daha yakın geldi ve gittim.O zaman herşyi anlattı Erbil bey ve ortaya çıktı raporun yanlış olduğu...

Kendisi anlattı,sizinde isteğiniz doğrultusunda ben böyle bir yol izlemek istiyorum dedi.Bizde kabul ettik...
Ki söylediklerini düşününce neden riske atalım dedik ameliyat olmadan transfer olmayı.Burada birçok kadının düşük yapmasınında sebebiymiş bu durum.Amliyat olmadan denemeyin demişler böyle bir durum için...

Daha önce Müstecep beyle görüşme yapmıştık.İyi gibiydi ama yine burada olumsuz birkaç yorum okuyunca insanın kafası karışıyor.Daha sonra Erbil beyle devam etmek istediğimi söyledim ve onunlada devam ediyorum...

Maddi olarak zorlasa da çok memnunum şimdilik merkezden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…