- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
- 23
]Slm, yeni üyeyim. 8 yıldır evliyim. Ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım 1 aşılama 3 tüp bebek hiç gebe kalamadım. Sebep araştırırken hsg laparaskopi histereskopi gen testi kan pıhtılaşması hormon takipleri yumurta takipleri ve hiç bir sorun yok. Eşim sperm analizi morfoloji bozukluğu birazda değerlerde düşüklük ve 2. Derece varikosel çıktı. Morfoloji için tedavi gördü. Ama değerleri doğal yolla gebeliğe engel değil dediler. Bunları Kayseri ve Ankara'da yaptırdık. Şimdi kararsız bekliyoruz. İmmünolojik reaksiyon ve gebelik aşısı Hakkında bilgisi olan var mı bir de Era testi cevaplarınızı bekliyorum bir umut bir sonraki tüp bebek ve tedavi için bahçeciye gelmeyi düşünüyoruz
Selam -eftelya- benimde 3 negatifim var gecen ay tahim filmi çektim burdaki dr um rahim t şeklinde laparaskopi önerdi benimde perşembe gününe mustafa hocaya randevum var sen deki problem neBen kendim istiyorum zaten dinlenmek :) Konuşuruz bunun üzerine dedi,bakalım yumurtaların durumu ne olacak...
Sonu güzel olacaksa,bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleyeceğiz artık.Ki benim önümde birde laparoskopi var
Güvenç bey canım senin dr un kimDoktorun kim roseemon
Dr unu yazmissin yeni gördüm sen yeni basliyorsunDoktorun kim roseemon
Selam -eftelya- benimde 3 negatifim var gecen ay tahim filmi çektim burdaki dr um rahim t şeklinde laparaskopi önerdi benimde perşembe gününe mustafa hocaya randevum var sen deki problem ne
2 tane canim inş onlarda iyi olur
Isler biraz yavaş ilerliyor ama genel anlamda iyi bir merkezNasıl bi merkez memnunmusunuz
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah drmu önerdi peki önce tedavi sonra ameliyat diye yoksa sizinmi kararınızBenim çikolata kistim vardı yıllardır.Ameliyat önermemişti doktor,bu şekildede tüpe zarar vermiş.Şişmiş ve oradan rahime sıvı akıyormuş.Bu şekilde zaten hamilelik çok küçük bir ihtimalmiş.O sıvı rahimde bebeği öldüren bi sıvıymış.Bu yüzden rahimle tüpün bağlantısını keseceğiz,ondan sonra transfer yapalım,tüm olumsuzlukları ortadan kaldıralım dedi doktorum...
Meşekatli bi süreç allahım hepimize yardım etsinIsler biraz yavaş ilerliyor ama genel anlamda iyi bir merkez
2 tane canim inş onlarda iyi olur
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah drmu önerdi peki önce tedavi sonra ameliyat diye yoksa sizinmi kararınız
Ins fazla olu r ama en önemlisi kaliteli oldun inşİyi düşün iyi olsun.Ben hiç yapmadım ama kuru incir ve ada çayı yumurta rezervi için,kaliteli yumurta için iyiymiş...
Birde bazen az görünüp söylenen sayıdan fazlada yumurta toplanabiliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?