Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım çok teşekkür ederim heyecan sardı gün yaklaştıkça meraklarda çoğalıyor. Daha öncede çektirmiştim ama 7 8 yıl oldu biraz zor geçmişti. Emel hanım Burayı çok iyi anlattı giden hastaların memnun olduğunu söyledi seninde iyi geçmiş ama sonucun sıkıntı olmuş. 2 ay önce son tüp denememin sonunda atlattım o rahatsızlığı dayanılcak gibi değil çok zor. ALLAH bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Bende bahcecidwyim tedavideyiz gonalf,menegon kullaniyotum yarin orgalutran kullanicam,dozlariniz bellimi bu arada,hayirli olsun bu arada tedaviniz...
Merhaba, henüz dozlar belli değil. Reglim başlayınca gidicem bakalım. Teşekkür ederim hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır umarım. Ama dün aradım 4 tane iğnenin hepsi aynı anda başlamıyormuş rahatladım :)

Ayy,inşallah transfer için gün verir.Bende seninle yaşarım o heyecanı :) Her ayrıntıyı,olacakları önceden bilmek istiyorum çünkü :)

Ben suan 2.kez opu ya hazirlaniyorum ben bile simdiden stres oldum cok guzel anlatmissin allah yardimcimiz olsun
Kızlar bn bu ay dogum kontrol hapı kullanacagm bir sonrakı ay transfer hazırlıklarına baslayacagz

Yaaaa kist mi oluşmuş

Hayırlısı olsun O okaliptus .Kist mi oluşmuş? Yasmin mi verdi?
Kist mi olmuş diye doktra sordgmda folikullerden sırınga ile yum cektgimz için içi kanlanıyor dedi sanrım onun normale donmesini istedi. Bu ay da transfer edileblr ama dondurmamızın amacı ztn rahmı eski haline getirip transfer etmek dedi. Suan ztn agrılı bi adet geciyrm sanrm adı kist mi nyse o yapı yuzunden. Yasmin verdi adet olunca gidecegm tekrar. Tedavide de 150 ml gonal f 150 merinal kullndım. Bunun dısında ilk 5 gun femara diye bir hap içtim.
Eftalya sanada gecmiş olsn cnm son opu da bitti inş iyi hbrler alırsın bnce senıde 1 ay dınlendireceklr sen baya yoruldun 2 opu gecırdın. Hazırla kendını bu fikre:) bn tahmın ediyrdm dogum kntrol hapı verebilecegnı ona ragmen ertelemensine uzuldum hemen kavusmak istedm bebişime ama hayırlı zmnda olsn diye dua ettım hayrlısı budur inş

Peki transfer icin 2 yeterli degil mi

Havuz yaptık.2 yeterlidir herhalde ama bide allah korusun tutmazsa tekrar baştan başlayacağız.Geçen hafta toplanmıştı,küçük yumurtalar var,bunlarıda değerlendirmek isterim,sizde isterseniz dedi.Ve iğnelere devam ettik,1 haftada da öncekilere göre daha büyük oldular...

Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin bu durumda beni de bekletir herhalde ama ins saglam bir yumurta daha olur da beklerim sorun degil sen de artik sonuna geldin zaten bu arada sen istanbulda mi yasiyorsun

Ay inş herşey yolunda gider hepimizin yüzü guler

Şuan fulya merkezdeyim sıra çok var sonuçlarımı vericem inşallah bir sorunla karşılaşmayız dua edin. Umarım bu ay başlarız.

Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin bu durumda beni de bekletir herhalde ama ins saglam bir yumurta daha olur da beklerim sorun degil sen de artik sonuna geldin zaten bu arada sen istanbulda mi yasiyorsun
doktorlar emin adımlarla gitmek istiyor riske atmıyor aslında cok dogru bir yaklasım oldu bittiye getirilmiyor tedavi. bize beklemek zor geliyor ama olsun bukdr bekledık 1 ay daha beklerz:) istdayım cnm sen nerde yasıyrsn

Ben kendim istiyorum zaten dinlenmek :) Konuşuruz bunun üzerine dedi,bakalım yumurtaların durumu ne olacak...

Sonu güzel olacaksa,bu kadar beklemişiz,biraz daha bekleyeceğiz artık.Ki benim önümde birde laparoskopi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…