- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
- 23
Ben çektirdim canım.Aşırı derecede korkak biriyim,ilk rahim filmimi anesteziyle çektirmiştim.Bundada istedim ama korkacak bişey olmadığını söyleyip sakinleştirdiler.Dedikleri gibi de oldu,hiç bişey hissetmedim.5 dk sürmüyor bile...
Fakaaat ben o gece aşırı derecede sancılandım ve 2 gün sonrada yüksek enfeksiyondan 13 gün hastanede yattım.Korkutmak için söylemedim,sadece verilen antibiyotiği hemen al,ben geciktirdim,ondan mı oldu bilmem.Doktorumda şaşkın,fulya açık emarda şaşkın.İlk defa böyle birşeyle katşılaştık dediler :) Merak etme yani,ilkim ben :)
Merhaba, henüz dozlar belli değil. Reglim başlayınca gidicem bakalım. Teşekkür ederim hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır umarım. Ama dün aradım 4 tane iğnenin hepsi aynı anda başlamıyormuş rahatladım :)Bende bahcecidwyim tedavideyiz gonalf,menegon kullaniyotum yarin orgalutran kullanicam,dozlariniz bellimi bu arada,hayirli olsun bu arada tedaviniz...
Ayy,inşallah transfer için gün verir.Bende seninle yaşarım o heyecanı :) Her ayrıntıyı,olacakları önceden bilmek istiyorum çünkü :)
Kızlar bn bu ay dogum kontrol hapı kullanacagm bir sonrakı ay transfer hazırlıklarına baslayacagzBen suan 2.kez opu ya hazirlaniyorum ben bile simdiden stres oldum cok guzel anlatmissin allah yardimcimiz olsun
Yaaaa kist mi oluşmuşKızlar bn bu ay dogum kontrol hapı kullanacagm bir sonrakı ay transfer hazırlıklarına baslayacagz
Sadece dog.kont.hapi mi kullanacaksin bide sen igne asamasinda hangi ilaclari hangi dozlarda kullandin cok sordum ama kiyaslama yapiyorum isteKızlar bn bu ay dogum kontrol hapı kullanacagm bir sonrakı ay transfer hazırlıklarına baslayacagz
Senin opu bugun muydu toplam kac yumurta olduBenimde 4 yumurta toplandı.Zaten ağrım vardı,ilk kez ağrım oldu o yüzden...
Senin opu bugun muydu toplam kac yumurta oldu
Peki transfer icin 2 yeterli degil mi2 dondurulmuş embriyo,bundanda kaçı döllenir bilmiyorum.
İlk opuda 3 yumurta toplandı,ikincide 2,bunda da 4...
Yaaaa kist mi oluşmuş
Kist mi olmuş diye doktra sordgmda folikullerden sırınga ile yum cektgimz için içi kanlanıyor dedi sanrım onun normale donmesini istedi. Bu ay da transfer edileblr ama dondurmamızın amacı ztn rahmı eski haline getirip transfer etmek dedi. Suan ztn agrılı bi adet geciyrm sanrm adı kist mi nyse o yapı yuzunden. Yasmin verdi adet olunca gidecegm tekrar. Tedavide de 150 ml gonal f 150 merinal kullndım. Bunun dısında ilk 5 gun femara diye bir hap içtim.
Peki transfer icin 2 yeterli degil mi
Hayirlisi canim gec olsun guc olmasin bu durumda beni de bekletir herhalde ama ins saglam bir yumurta daha olur da beklerim sorun degil sen de artik sonuna geldin zaten bu arada sen istanbulda mi yasiyorsunKist mi olmuş diye doktra sordgmda folikullerden sırınga ile yum cektgimz için içi kanlanıyor dedi sanrım onun normale donmesini istedi. Bu ay da transfer edileblr ama dondurmamızın amacı ztn rahmı eski haline getirip transfer etmek dedi. Suan ztn agrılı bi adet geciyrm sanrm adı kist mi nyse o yapı yuzunden. Yasmin verdi adet olunca gidecegm tekrar. Tedavide de 150 ml gonal f 150 merinal kullndım. Bunun dısında ilk 5 gun femara diye bir hap içtim.
Eftalya sanada gecmiş olsn cnm son opu da bitti inş iyi hbrler alırsın bnce senıde 1 ay dınlendireceklr sen baya yoruldun 2 opu gecırdın. Hazırla kendını bu fikre:) bn tahmın ediyrdm dogum kntrol hapı verebilecegnı ona ragmen ertelemensine uzuldum hemen kavusmak istedm bebişime ama hayırlı zmnda olsn diye dua ettım hayrlısı budur inş
Havuz yaptık.2 yeterlidir herhalde ama bide allah korusun tutmazsa tekrar baştan başlayacağız.Geçen hafta toplanmıştı,küçük yumurtalar var,bunlarıda değerlendirmek isterim,sizde isterseniz dedi.Ve iğnelere devam ettik,1 haftada da öncekilere göre daha büyük oldular...
Ay inş herşey yolunda gider hepimizin yüzü gulerHavuz yaptık.2 yeterlidir herhalde ama bide allah korusun tutmazsa tekrar baştan başlayacağız.Geçen hafta toplanmıştı,küçük yumurtalar var,bunlarıda değerlendirmek isterim,sizde isterseniz dedi.Ve iğnelere devam ettik,1 haftada da öncekilere göre daha büyük oldular...
Inşallah hersey yolunda gider canim iyi haberlerini bekliyoruzŞuan fulya merkezdeyim sıra çok var sonuçlarımı vericem inşallah bir sorunla karşılaşmayız dua edin. Umarım bu ay başlarız.
doktorlar emin adımlarla gitmek istiyor riske atmıyor aslında cok dogru bir yaklasım oldu bittiye getirilmiyor tedavi. bize beklemek zor geliyor ama olsun bukdr bekledık 1 ay daha beklerz:) istdayım cnm sen nerde yasıyrsnHayirlisi canim gec olsun guc olmasin bu durumda beni de bekletir herhalde ama ins saglam bir yumurta daha olur da beklerim sorun degil sen de artik sonuna geldin zaten bu arada sen istanbulda mi yasiyorsun
Kist mi olmuş diye doktra sordgmda folikullerden sırınga ile yum cektgimz için içi kanlanıyor dedi sanrım onun normale donmesini istedi. Bu ay da transfer edileblr ama dondurmamızın amacı ztn rahmı eski haline getirip transfer etmek dedi. Suan ztn agrılı bi adet geciyrm sanrm adı kist mi nyse o yapı yuzunden. Yasmin verdi adet olunca gidecegm tekrar. Tedavide de 150 ml gonal f 150 merinal kullndım. Bunun dısında ilk 5 gun femara diye bir hap içtim.
Eftalya sanada gecmiş olsn cnm son opu da bitti inş iyi hbrler alırsın bnce senıde 1 ay dınlendireceklr sen baya yoruldun 2 opu gecırdın. Hazırla kendını bu fikre:) bn tahmın ediyrdm dogum kntrol hapı verebilecegnı ona ragmen ertelemensine uzuldum hemen kavusmak istedm bebişime ama hayırlı zmnda olsn diye dua ettım hayrlısı budur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?