Hayırlı geceler arkadaşlar benim perşembe günü rhm filmim var ist fulya tüp merkezindeyim ve o merkezin karşısında fulya açık mr den olmamı önerdiler oradan olan varmı aranızda nasıl oluyor ağrı vs oluyormu kaç dkk sürüyor lütfen yazın.
Slm nasil gitti daha donmedin micnm gecen hafta toplananlar dollendımı ?umarım bu haftada saglıklı yumoslar toplanır uğraştıgına değecek inş:) bende yarın kontrole gidiyorum opu sonrası adetimi oldum cok sükür bakalım transfer için ne diyecek
Bgn gitmedim cnm yrn gidecegm lekelenme halınde devam ettı kanama yeni başladı doktrda yarın gel dediSlm nasil gitti daha donmedin mi
Yarın opu vardı dimi son gunun inş bitecek bu agrılar bnde cok zorlanmıstım son gunlerde göbek iğne yapıldıkca sertlesıyormus sanrm o yuzden daha acı veriyormus. Bitti az kaldı dayan cnm doktoruna yada hemsirene sor cnm paroldan brsy olmaz sanrm ama sormadan alma yinedeBu arada benim de çok fena bel ve sağ kasığım ağrıyor.Adet mi olacağım,sabah 2 tane orgalutran vurdum ondan mı anlamadım.3 ü çeyrek geçede 4 tane iğne vuracağım yine,nasıl olacak bu ağrıyla,ağlamak istiyoruumm
İlaç mı içsem acaba parol...
Msjını gormemişim cnm yarın 3. Gunum olacak ancak kanama basladı o yuzdn doktrda yarın gel dedi sankı 1 ay dogum kontrol hapı kullan diyecek gibi gelıyor içimdeki his oyle yanı:) transfere az kalması fıkr kalbımı küt küt çarptırıyor kızlar sankı büyük bir sınava girecekmisim kalbim dayanmayacak gbi:) test gunu heyecandan ölürüm herhlde sonu iyi olur inş hepimizinHadi hayirli haberlerle dön inş inan ben de merak ediyorum transfer icin ne diyecek diye bir de kacinci gunu gidiyorsun
Yarın opu vardı dimi son gunun inş bitecek bu agrılar bnde cok zorlanmıstım son gunlerde göbek iğne yapıldıkca sertlesıyormus sanrm o yuzden daha acı veriyormus. Bitti az kaldı dayan cnm doktoruna yada hemsirene sor cnm paroldan brsy olmaz sanrm ama sormadan alma yinede
Bir kere opu oldun ya ardından tekrar hormon almaya devam ettin vucutta yeter diyordur opu snrası bndede kasık agrısı cekilme gaz sancısı oldu baya. İlk opunun sıkıntısıda olblr cnm bu hissettıklern sonucta yumurtalıklar işlem gördü ve uyarılmaya devam edıyor agrı olur yani. Catlamaz ama ya bnmkilerde de catlama riski vardı catlamadan opuya yetiştiler cok sükür. yarın kacta opuİlk kez böyle oldu,adet olacakmışım gibi ama belirti olurdu en azından pembe akıntı falan,öyle de olmadı.Korktum,gece boyu dedim çatladı galiba bu büyüyen yumurtalar.Sabah yazdım asistana,iğnelerle önlemimizi alıyoruz,ağrılarda normal dedi.İlaçta içebilirmişim.Ama kendimi çok kötü hissediyorum.Her an patlayacak gibiyim...
Enfeksiyon olduğundaki ağrı gibi,gaz sancısı gibi birşey.Her kötü ihtimali düşündüm 1 gecede yaa...
Bir kere opu oldun ya ardından tekrar hormon almaya devam ettin vucutta yeter diyordur opu snrası bndede kasık agrısı cekilme gaz sancısı oldu baya. İlk opunun sıkıntısıda olblr cnm bu hissettıklern sonucta yumurtalıklar işlem gördü ve uyarılmaya devam edıyor agrı olur yani. Catlamaz ama ya bnmkilerde de catlama riski vardı catlamadan opuya yetiştiler cok sükür. yarın kacta opu
Opu snrası bnmde agrım oldu hemsire hem fitil hemde damardan agrı kesici verdi ancak hafifledim sende agrın olursa iste dayanmaya çalışma hiç. Birgun snra agrı kalmıyor ztn. Bnde yrn 12 de kntrole girecegm bakalım transfere uygun bulacakmı heyecanla beklıyrm11 de,10 çeyrekte burada olun dediler.Geçen hafta geç kalmıştık biraz,öncesinde antibiyotik ve ağrı kesici yapılmadan girmiştim opuya.İkisinde de hiç bir sıkıntım olmamışı benim,az olduğundandır belkide ama bu kez korkuyorum ağrıdan.Dediğin gibi devam edince böyle oluyor demekki.Adet de olmadım,ne zaman olacağım,onun sıkıntısıda var.Zamanı bi 2-3 ay sonraya almak istiyorum...
Sende yarın gideceksin öyle mi?
Opu snrası bnmde agrım oldu hemsire hem fitil hemde damardan agrı kesici verdi ancak hafifledim sende agrın olursa iste dayanmaya çalışma hiç. Birgun snra agrı kalmıyor ztn. Bnde yrn 12 de kntrole girecegm bakalım transfere uygun bulacakmı heyecanla beklıyrm
Adetim basladı baya agrılı oluyor ya inş kist fln olmamıstrrAyy,inşallah transfer için gün verir.Bende seninle yaşarım o heyecanı :) Her ayrıntıyı,olacakları önceden bilmek istiyorum çünkü :)
Adetim basladı baya agrılı oluyor ya inş kist fln olmamıstrr
Bnm dub lekelenme oldu sadece bgnde basladı hıc ılac kullanmadım kendi geldi:) kasıklarım cekılıyor gbı agrıyo can yakıyo bazen demen gbi hormonlardanda olblr kist olunca da adet agrılı geciyor demişlerdi o yuzdn inş kist olmazda dogum kontrol hapıyla ugrasmam. Enfeksiyon yasamadm agrısını bilmyrm ama vucutlarmz okdr hormobdab dolayı normal tepkiler vermiyor olblrNe zaman başladı?
Benim normalde adetim kahverengi akıntıdan ibaretti,2 gün sürmüyordu bile.Vitaminleri kullanmaya başladığımdan beri normale döndü,uzun sürmese bile adet olduğu belli oldu yani artık...
Tarlusal kullanmışmıydın sen opudan sonra? Yani birde o kadar hormonlarla oynanıyor,normaldir herhalde...
Ama ben enfeksiyondaki gibi bir ağrı yaşıyorum sanki,çok korkuyorum...
Ben suan 2.kez opu ya hazirlaniyorum ben bile simdiden stres oldum cok guzel anlatmissin allah yardimcimiz olsunMsjını gormemişim cnm yarın 3. Gunum olacak ancak kanama basladı o yuzdn doktrda yarın gel dedi sankı 1 ay dogum kontrol hapı kullan diyecek gibi gelıyor içimdeki his oyle yanı:) transfere az kalması fıkr kalbımı küt küt çarptırıyor kızlar sankı büyük bir sınava girecekmisim kalbim dayanmayacak gbi:) test gunu heyecandan ölürüm herhlde sonu iyi olur inş hepimizin
Yarin gelince hemen yaz canim ne oldugunu inş transfere baslanirOpu snrası bnmde agrım oldu hemsire hem fitil hemde damardan agrı kesici verdi ancak hafifledim sende agrın olursa iste dayanmaya çalışma hiç. Birgun snra agrı kalmıyor ztn. Bnde yrn 12 de kntrole girecegm bakalım transfere uygun bulacakmı heyecanla beklıyrm
Bende bahcecidwyim tedavideyiz gonalf,menegon kullaniyotum yarin orgalutran kullanicam,dozlariniz bellimi bu arada,hayirli olsun bu arada tedaviniz...gonal f, menegon, orgalutran, estrofem, progestan. Mustafa Bahçeci doktorum. Yumurtlamada bir problem de yok ama anlamadım. Nasıl kullanılacak bu kadar iğne off. Sadece 1 tanesi hap diğerleri iğne
Yazarım cnm tabiki inş hayırlı hbrlerle gelırımYarin gelince hemen yaz canim ne oldugunu inş transfere baslanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?