- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
inş yarın iyi haberi gelir embriyonun , beklemekler hiç bitmıyor cnmBen geldim canim 2tsneydi ama 1 alindi 1i bosmus sanirim inş bu döllenir dua edin bana
ne 15 günmüş cnm :) neden test için 15 gun bekliyorsun kaçıncı gun embriyosu? genelde 10-12. gün test yaptırıyor herkes. bu arada benim 3. gun donduruldu embriyolarım, transfer öncesi çözülüp 4 yada 5. güne gideceklermi bakılacakmıs sendede oylemı oldu? cocuk dogana kdr stres bitmeyecek güvenc hocada mı devam edeceksın gebelık takıbıne
Ah inş canim acayip stresliyiminş yarın iyi haberi gelir embriyonun , beklemekler hiç bitmıyor cnm
İnşallah tutar cnm...Ben geldim canim 2tsneydi ama 1 alindi 1i bosmus sanirim inş bu döllenir dua edin bana
Ben geldim canim 2tsneydi ama 1 alindi 1i bosmus sanirim inş bu döllenir dua edin bana
Sagol canim inş iyi olur güzel haberler alirimSayfada sorun mu vardı acaba,mesajı yazdıktan sonra göründü birçok mesaj...
Hayırlısıyla güzel haberi alırız yarın,dualarımız seninle...
Sağol canım inşallah olurİnşallah tutar cnm...
Bahcecide pozitifi gorursn ins cnm nasipte varsa olacak ama bahcecide bu konuda en iyilerden nasibini kolaylastirir ins. Opuda da saglikli yumlar toplanir insMerhaba arkadaslar. Forumu yeni gordum Benim 4. Denemem ve bahcecide ilk tedavim. Daha onceki 3 deneme baska merkezde olmustu. 17 aralik cumartesi opu var. Dua ve desteginize ihtiyacim var. Aylin hanimin hastasiyum bu arada.
Hosgeldin cnm 1 aylik ilac kullanimiyla yoluna girer muhtemeln bnde bi donem prolaktn icin ilac kullndm normale dondu. Doktorlar yavas ama emin adinlarla ilerliyor sabirli ol ins bebegin gelecekMerhaba kızlar bu uygulamada yeniyim bende bahçeci ye gidiyorum yeni basladik tahliller yaptıracagim adetten sonra onlar prolaktinim yüksek troidlerim yavas calisiyormus onlari düzelticez sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz benim gibi olan varmi aranizdaaa
Daha once tup bebek denemesj yaptrdinmi cnm? Ins genetikten iyi sonuc gelir nasip olcaksa 3 yada 5. Gun yada orta kalite farketmiyorMerhaba arkadaşlar.ben de bahçeci Fulya hastasıyım.bahçeci de ilk denemem olacak.sorun yumurta kalitesizliği.10 gün önce opum oldu. 19 yumurtam toplandı .3. Güne 9 kaliteli yumurtam gitti. 5. Güne 1 tane kaldı .o da orta kalite .genetik inceleme için beklemedeyiz.5. Denemem olacak .hayırlı artık
Evet başka merkezler de 4 denemem oldu.bir tanesi kimyasal gebelikle sonuçlandı.hepimiz için inş güzel haberler alırız en yakın zaman daDaha once tup bebek denemesj yaptrdinmi cnm? Ins genetikten iyi sonuc gelir nasip olcaksa 3 yada 5. Gun yada orta kalite farketmiyor
Zamani gelmistir ins bahceci de sebep olur da kavusuruz yavrularimizaEvet başka merkezler de 4 denemem oldu.bir tanesi kimyasal gebelikle sonuçlandı.hepimiz için inş güzel haberler alırız en yakın zaman da
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha yeni evliyim 1 yıllık kader işte bizimde imtihanımızHosgeldin cnm 1 aylik ilac kullanimiyla yoluna girer muhtemeln bnde bi donem prolaktn icin ilac kullndm normale dondu. Doktorlar yavas ama emin adinlarla ilerliyor sabirli ol ins bebegin gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?