Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

5. gün embriyosuydu benimki. Benimde 3. gün bir kısmı donduruldu sonra çözdürülüp 5. güne gitmesi beklendi. Sanırım herkese 14. gün veya 15. gün test tarihi veriyor. Öyle duydum buradakilerden de. İnşallah kalp atışını duyarsak başka doktorda devam etmeyi düşünüyorum cnm, Güvenç hoca çok yoğun, birde biraz masraflı olur bizim için.

denizege34 bahçeci demekki 14-15. günün bekletıyor vallahi ömrümüz beklemekle geçti. tedavi önceside 1 ay dogum kontrol hapı kullanmıstım sımdıde kullanıyoru bir an önce zmn gecsede transfer olsam diyorum. bahcecinin sonuclarını özellıkle takıp ediyorum baska yerlerde negatif alıp burda pozitif alan da cok, umut veriyor bu tablo.
gebelık testını bahcecıdemı yaptrdın? kalp atısına gidince muayene ucretı odeyecksn değilmi? tedavi paketi gebelık elde edılmesıyle bitiyor sanrım

Selam kizlar önümüzdeki yıl bende düsünüyorum tüpbebek. Bahcecide yaptiranlar kaca mal oldu soyleyebilirmisiniz. Test gününü bekleyenler rabbim pozitif görmeyi nasip etsin insallah hepinize..

Merhaba arkadaslar. Forumu yeni gordum Benim 4. Denemem ve bahcecide ilk tedavim. Daha onceki 3 deneme baska merkezde olmustu. 17 aralik cumartesi opu var. Dua ve desteginize ihtiyacim var. Aylin hanimin hastasiyum bu arada.

Merhaba kızlar bu uygulamada yeniyim bende bahçeci ye gidiyorum yeni basladik tahliller yaptıracagim adetten sonra onlar prolaktinim yüksek troidlerim yavas calisiyormus onlari düzelticez sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz benim gibi olan varmi aranizdaaa

Merhaba arkadaşlar.ben de bahçeci Fulya hastasıyım.bahçeci de ilk denemem olacak.sorun yumurta kalitesizliği.10 gün önce opum oldu. 19 yumurtam toplandı .3. Güne 9 kaliteli yumurtam gitti. 5. Güne 1 tane kaldı .o da orta kalite .genetik inceleme için beklemedeyiz.5. Denemem olacak .hayırlı artık

Merhaba arkadaslar. Forumu yeni gordum Benim 4. Denemem ve bahcecide ilk tedavim. Daha onceki 3 deneme baska merkezde olmustu. 17 aralik cumartesi opu var. Dua ve desteginize ihtiyacim var. Aylin hanimin hastasiyum bu arada.
Bahcecide pozitifi gorursn ins cnm nasipte varsa olacak ama bahcecide bu konuda en iyilerden nasibini kolaylastirir ins. Opuda da saglikli yumlar toplanir ins

Hosgeldin cnm 1 aylik ilac kullanimiyla yoluna girer muhtemeln bnde bi donem prolaktn icin ilac kullndm normale dondu. Doktorlar yavas ama emin adinlarla ilerliyor sabirli ol ins bebegin gelecek

Daha once tup bebek denemesj yaptrdinmi cnm? Ins genetikten iyi sonuc gelir nasip olcaksa 3 yada 5. Gun yada orta kalite farketmiyor

Hosgeldin cnm 1 aylik ilac kullanimiyla yoluna girer muhtemeln bnde bi donem prolaktn icin ilac kullndm normale dondu. Doktorlar yavas ama emin adinlarla ilerliyor sabirli ol ins bebegin gelecek
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha yeni evliyim 1 yıllık kader işte bizimde imtihanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…