Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Allah güç kuvvet versin canım. İnşallah sonunda mutlu haberi de verirsin:) Bizim bebişler şimdiden masraflı maalesef.

Tesekkur ederim canim. Baya masrafli gercekten Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

Allah güç kuvvet versin canım. İnşallah sonunda mutlu haberi de verirsin:) Bizim bebişler şimdiden masraflı maalesef.

Amiinn...

Az önce asistan aradı.Ben çok önemli birşeyi söylemeyi unuttum doktora.Eşimle akrabayız.Her doktora söylüyordum aslında ama Erbil beyle görüşünce heyecandan mıdır nedir,hiç aklıma bile gelmedi...

Şimdi yüzünede söylemeye çekindim,asistana yazdım.Ameliyat için ne zaman görüşeceğimizi sordum birde...

Doktor cuma günleri ameliyata giriyormuş,haftaya doluymuş,öbür hafta da yılbaşı,6 ocakta olacak sanırım.Bir heyecan,bir stres çöktü şimdi bana.Salı günüde görüşmeye gideceğim,normalde gerek yokmuş ama ben istedim öncesinde konuşmayı...

Canim transfer oncesi icin hangi ilaclari kullandin bir de herhangi birsey onerdi mi mesela beslenme gibi falan yada sen herhangi birsey yaptin mi

Canim transfer oncesi icin hangi ilaclari kullandin bir de herhangi birsey onerdi mi mesela beslenme gibi falan yada sen herhangi birsey yaptin mi

Climara forte bant, vitaminler. kontrolden sonra 5 gün coraspin, prednol ve crinone jel. Şu anda crinone jel ve bantlara devam ediyorum cnm. yeme içme konusunda bir şey demedi. Ben pilav makarna dışında herşeyi yedim açıkçası:))

hayırlısı olsun hakkında ama sen çok paniksin cnm ya.. biraz sakin ol.:)

hayırlısı olsun hakkında ama sen çok paniksin cnm ya.. biraz sakin ol.:)

Evet yaa,engel olamıyorum kendime.Geçen yıl çocuk düşünüyorum diye antidepresanı bıraktım.Doktorun iyileşmedin ısrarlarına rağmen.Kaygı ve endişe (anksiyete) bozukluğu sebebiyle kullanıyordum.En ufak birşeyi bile kafaya takıyorum,olumluda olsa birşy,ya olumsuz olsaydı diye yiyip bitiriyorum kendimi durduk yere :)

Psikoloğa da gideyim dedim bahçecide ama ona da gitmedim niyeyse...

Yumurta kalitesini artirmak icin takviye biseyler kullanmişmiydiniz arkadaşim

Yumurta kalitesini artirmak icin takviye biseyler kullanmişmiydiniz arkadaşim
Evet kullandım.öncelikle beslenmeme dikkat ettim.2 ay boyunca çikolata ,tatlı,hamur işi ,kahve Türü şeyler tüketmedim. Yeşillik ve balık çok yedim.ayrıca Dr verdiği vitaminleri kullandım.benim ilk 4 tedavim de 3. Güne hep iki embriyo kalıyordu.ve bu embriyolar orta kalite oluyordu.ilk defa bu tedavide 3. Gün embriyolarım 9 adet oldu ve çok kaliteli oldu.ayrıca diğer tedaviler kısa protokoldü bu ise uzun protokol ile yapıldı.

Mustafa Bahçeci benim için çok özel bir insandır. 16 yıl önce klinikte değilde Alman hastanesinde tanıştık.İlk aşılama başarılı oldu. Oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ah ah nerelere gidip geldim bu konuyu okuyunca.

Mustafa hoca bana daha önce omega 3,qenzimq10 vermisti bunlari kullanmistim,bende bu denemede karatay beslenmesine başlamistim ama yeni baslamostim tedavi boyunca hic un, seker iceren seyler yemedim hep sebze ve protein bakalim sonuç ne olacak...

Mustafa hoca merkezin şirin babasi,onu görünce cocuklugimun şirinler cizgi filmi geliyor aklima,ne guzel siz mutlu sona ulaşmissjniz darisi bizlere inşallah...

Merhabalar tedavi için reglimi bekliyorum ve galiba bu gün regl olacağım. Pazar günü merkez kapalı Pazartesi 3 üncü gün gitmek zorunda kalacağım ilaçlar için canım çok sıkkın İlaçlara 2inci gün başlamakla 3 üncü gün arasında bir fark var mı?

Hiç sıkmayin caninizi hiç fark yok,gidince dokturunuza sorun o ayni şeyi soyleyecektir,şimdiden olumsuz dusuncelerin kafanizi doldurmasina izin vermeyin,insallah guzel sonuçlar alirsiniz allah yardimciniz olsun...

Ztn 2 yada 3, gun gel diyorlar sorun yok cnm uzme kendini

Çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım yeni yılda hepimizin heeeepiimizin kucağı bebekle dolsun.

Nasılsa ücretin içinde bu kadar uğraşıyorsun bence psikologtan da faydalan böyle bir sorun varsa cnm. Moral çok önemli bu süreçte.

Günaydınnn. Çok heyecanlı ve tedirgindim. Yumyum'lar toplandı 22 tane. Ağrım çok var ama geçicek. Antibiyotık ve sulandırıcıya devam edicem. O okaliptus_ sulandırıcıya sen de devam ettin mi. Doğum kontrol hapı ben de emboli riski yaptığından kullanmıycam. Adetin 2. Günü Kontrolüm var. Acaba herşey yolunda giderse ocak ayında transferim olur mu ?

Bana kan sulandirici vermedi cnm simdilik sadece vitamib ve dogun kntrol hapi kullnyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…