- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Benim 15.000 i de geçmiştir.Havuz işlemi yapıldı,3900 tl o.ilaçlar göze görünmese de oldukça fazla tutuyor.2-3 günde gidiyorsun,200 le 400 arasında değişen ilaç fiyatları.3 kere opu yapıldı,ki benim birde birleşik tedavi dedikleri,2. Opudan sonra iğnelere devam edip 1 hafta sonra kalan küçük yumurtalar büyütülüp toplandı.1500 tl de o...
Birde laparoskopi,konuşacağız bakalım.O nasıl ve nerde olacak...
Tesekkur ederim canim. Baya masrafli gercekten Allah emeklerimizi bosa cikarmasinİlaçlar hariç tüp bebek fiyatı 6500 tl. İlaçlar kişiye göre değişiyor. Ayrıca kalan embriyon olursa dondurma ücreti 1400 tl.
Bizim transferde kullandığımız ilaçlar ile birlikte yaklaşık 10.000 tl yi buldu.
Allah güç kuvvet versin canım. İnşallah sonunda mutlu haberi de verirsin:) Bizim bebişler şimdiden masraflı maalesef.
Canim transfer oncesi icin hangi ilaclari kullandin bir de herhangi birsey onerdi mi mesela beslenme gibi falan yada sen herhangi birsey yaptin mi5. gün embriyosuydu benimki. Benimde 3. gün bir kısmı donduruldu sonra çözdürülüp 5. güne gitmesi beklendi. Sanırım herkese 14. gün veya 15. gün test tarihi veriyor. Öyle duydum buradakilerden de. İnşallah kalp atışını duyarsak başka doktorda devam etmeyi düşünüyorum cnm, Güvenç hoca çok yoğun, birde biraz masraflı olur bizim için.
Canim transfer oncesi icin hangi ilaclari kullandin bir de herhangi birsey onerdi mi mesela beslenme gibi falan yada sen herhangi birsey yaptin mi
Amiinn...
Az önce asistan aradı.Ben çok önemli birşeyi söylemeyi unuttum doktora.Eşimle akrabayız.Her doktora söylüyordum aslında ama Erbil beyle görüşünce heyecandan mıdır nedir,hiç aklıma bile gelmedi...
Şimdi yüzünede söylemeye çekindim,asistana yazdım.Ameliyat için ne zaman görüşeceğimizi sordum birde...
Doktor cuma günleri ameliyata giriyormuş,haftaya doluymuş,öbür hafta da yılbaşı,6 ocakta olacak sanırım.Bir heyecan,bir stres çöktü şimdi bana.Salı günüde görüşmeye gideceğim,normalde gerek yokmuş ama ben istedim öncesinde konuşmayı...
hayırlısı olsun hakkında ama sen çok paniksin cnm ya.. biraz sakin ol.:)
Yumurta kalitesini artirmak icin takviye biseyler kullanmişmiydiniz arkadaşimMerhaba arkadaşlar.ben de bahçeci Fulya hastasıyım.bahçeci de ilk denemem olacak.sorun yumurta kalitesizliği.10 gün önce opum oldu. 19 yumurtam toplandı .3. Güne 9 kaliteli yumurtam gitti. 5. Güne 1 tane kaldı .o da orta kalite .genetik inceleme için beklemedeyiz.5. Denemem olacak .hayırlı artık
Evet kullandım.öncelikle beslenmeme dikkat ettim.2 ay boyunca çikolata ,tatlı,hamur işi ,kahve Türü şeyler tüketmedim. Yeşillik ve balık çok yedim.ayrıca Dr verdiği vitaminleri kullandım.benim ilk 4 tedavim de 3. Güne hep iki embriyo kalıyordu.ve bu embriyolar orta kalite oluyordu.ilk defa bu tedavide 3. Gün embriyolarım 9 adet oldu ve çok kaliteli oldu.ayrıca diğer tedaviler kısa protokoldü bu ise uzun protokol ile yapıldı.Yumurta kalitesini artirmak icin takviye biseyler kullanmişmiydiniz arkadaşim
Evet kullandım.öncelikle beslenmeme dikkat ettim.2 ay boyunca çikolata ,tatlı,hamur işi ,kahve Türü şeyler tüketmedim. Yeşillik ve balık çok yedim.ayrıca Dr verdiği vitaminleri kullandım.benim ilk 4 tedavim de 3. Güne hep iki embriyo kalıyordu.ve bu embriyolar orta kalite oluyordu.ilk defa bu tedavide 3. Gün embriyolarım 9 adet oldu ve çok kaliteli oldu.ayrıca diğer tedaviler kısa protokoldü bu ise uzun protokol ile yapıldı.
Mustafa Bahçeci benim için çok özel bir insandır. 16 yıl önce klinikte değilde Alman hastanesinde tanıştık.İlk aşılama başarılı oldu. Oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ah ah nerelere gidip geldim bu konuyu okuyunca.
Merhabalar tedavi için reglimi bekliyorum ve galiba bu gün regl olacağım. Pazar günü merkez kapalı Pazartesi 3 üncü gün gitmek zorunda kalacağım ilaçlar için canım çok sıkkınİlaçlara 2inci gün başlamakla 3 üncü gün arasında bir fark var mı?
Ztn 2 yada 3, gun gel diyorlar sorun yok cnm uzme kendiniMerhabalar tedavi için reglimi bekliyorum ve galiba bu gün regl olacağım. Pazar günü merkez kapalı Pazartesi 3 üncü gün gitmek zorunda kalacağım ilaçlar için canım çok sıkkınİlaçlara 2inci gün başlamakla 3 üncü gün arasında bir fark var mı?
Evet yaa,engel olamıyorum kendime.Geçen yıl çocuk düşünüyorum diye antidepresanı bıraktım.Doktorun iyileşmedin ısrarlarına rağmen.Kaygı ve endişe (anksiyete) bozukluğu sebebiyle kullanıyordum.En ufak birşeyi bile kafaya takıyorum,olumluda olsa birşy,ya olumsuz olsaydı diye yiyip bitiriyorum kendimi durduk yere :)
Psikoloğa da gideyim dedim bahçecide ama ona da gitmedim niyeyse...
Bana kan sulandirici vermedi cnm simdilik sadece vitamib ve dogun kntrol hapi kullnyrmGünaydınnn. Çok heyecanlı ve tedirgindim. Yumyum'lar toplandı 22 tane. Ağrım çok var ama geçicek. Antibiyotık ve sulandırıcıya devam edicem. O okaliptus_ sulandırıcıya sen de devam ettin mi. Doğum kontrol hapı ben de emboli riski yaptığından kullanmıycam. Adetin 2. Günü Kontrolüm var. Acaba herşey yolunda giderse ocak ayında transferim olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?