- 14 Aralık 2016
- 66
- 21
- 8
- 36
Benim iyiydi cnm çok şükür dün işyerinde biraz yüksek bi yerden düştüm moralim çok bozuktu ama güvenç bey iyi herşey dedi 2 gün sonra döllenen yumurtalar için arıtacaklar seni dedi
Daha yeniymissinz cnm tup bebegi mi onerdiler baska tedaviler denednmiİnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha yeni evliyim 1 yıllık kader işte bizimde imtihanımız
Cok tesekkur ederim guzel dualarin icin. RABBIM hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiler...Bahcecide pozitifi gorursn ins cnm nasipte varsa olacak ama bahcecide bu konuda en iyilerden nasibini kolaylastirir ins. Opuda da saglikli yumlar toplanir ins
Benim de carsamba opu yapildi 16 yumurta toplandi 14 u olgundu 9 tanesi döllendi yola devam ediyor c.tesi ve pazartesi bilgi veecekler 5.gune giderse genetige yollanck insallah,ama bende yas 42 o yuzden endiseliyim,daha once 4 tane 5.gun embriyosu genetikten sagliksiz geldi ve transfer olmadi,rabbim size hayirli hbrler nasip etsin ve herkese elbwttee...Merhaba arkadaşlar.ben de bahçeci Fulya hastasıyım.bahçeci de ilk denemem olacak.sorun yumurta kalitesizliği.10 gün önce opum oldu. 19 yumurtam toplandı .3. Güne 9 kaliteli yumurtam gitti. 5. Güne 1 tane kaldı .o da orta kalite .genetik inceleme için beklemedeyiz.5. Denemem olacak .hayırlı artık
çok zor süreçler .inş iyi gelir sonuçları.Benim de carsamba opu yapildi 16 yumurta toplandi 14 u olgundu 9 tanesi döllendi yola devam ediyor c.tesi ve pazartesi bilgi veecekler 5.gune giderse genetige yollanck insallah,ama bende yas 42 o yuzden endiseliyim,daha once 4 tane 5.gun embriyosu genetikten sagliksiz geldi ve transfer olmadi,rabbim size hayirli hbrler nasip etsin ve herkese elbwttee...
Benimde ocakta yumurta takibi yapılacak devamında genetiğe gönderilecek çok pahallı ama yaaBenim de carsamba opu yapildi 16 yumurta toplandi 14 u olgundu 9 tanesi döllendi yola devam ediyor c.tesi ve pazartesi bilgi veecekler 5.gune giderse genetige yollanck insallah,ama bende yas 42 o yuzden endiseliyim,daha once 4 tane 5.gun embriyosu genetikten sagliksiz geldi ve transfer olmadi,rabbim size hayirli hbrler nasip etsin ve herkese elbwttee...
denizege34 bahçeci demekki 14-15. günün bekletıyor vallahi ömrümüz beklemekle geçti. tedavi önceside 1 ay dogum kontrol hapı kullanmıstım sımdıde kullanıyoru bir an önce zmn gecsede transfer olsam diyorum. bahcecinin sonuclarını özellıkle takıp ediyorum baska yerlerde negatif alıp burda pozitif alan da cok, umut veriyor bu tablo.
gebelık testını bahcecıdemı yaptrdın? kalp atısına gidince muayene ucretı odeyecksn değilmi? tedavi paketi gebelık elde edılmesıyle bitiyor sanrım
Selam kizlar önümüzdeki yıl bende düsünüyorum tüpbebek. Bahcecide yaptiranlar kaca mal oldu soyleyebilirmisiniz. Test gününü bekleyenler rabbim pozitif görmeyi nasip etsin insallah hepinize..
Benimde ocakta yumurta takibi yapılacak devamında genetiğe gönderilecek çok pahallı ama yaa
Masaallah yasina gore yumurta sayin cok iyi neden genetige gonderiliyorBenim de carsamba opu yapildi 16 yumurta toplandi 14 u olgundu 9 tanesi döllendi yola devam ediyor c.tesi ve pazartesi bilgi veecekler 5.gune giderse genetige yollanck insallah,ama bende yas 42 o yuzden endiseliyim,daha once 4 tane 5.gun embriyosu genetikten sagliksiz geldi ve transfer olmadi,rabbim size hayirli hbrler nasip etsin ve herkese elbwttee...
hayırlısı olsun canım. yedavinde ilaç masrafın fazlamı tuttu.yoksa yumurta geliştirmek için dozumu yüksek kullandılarİlaçlar hariç tüp bebek fiyatı 6500 tl. İlaçlar kişiye göre değişiyor. Ayrıca kalan embriyon olursa dondurma ücreti 1400 tl.
Bizim transferde kullandığımız ilaçlar ile birlikte yaklaşık 10.000 tl yi buldu.
İlaçlar hariç tüp bebek fiyatı 6500 tl. İlaçlar kişiye göre değişiyor. Ayrıca kalan embriyon olursa dondurma ücreti 1400 tl.
Bizim transferde kullandığımız ilaçlar ile birlikte yaklaşık 10.000 tl yi buldu.
Benim 15.000 i de geçmiştir.Havuz işlemi yapıldı,3900 tl o.ilaçlar göze görünmese de oldukça fazla tutuyor.2-3 günde gidiyorsun,200 le 400 arasında değişen ilaç fiyatları.3 kere opu yapıldı,ki benim birde birleşik tedavi dedikleri,2. Opudan sonra iğnelere devam edip 1 hafta sonra kalan küçük yumurtalar büyütülüp toplandı.1500 tl de o...
Birde laparoskopi,konuşacağız bakalım.O nasıl ve nerde olacak...
bu şekilde kaç tane yumurtanız toplandı.?opu işlemleri arası ne kadar sürdü.?
Masaallah yasina gore yumurta sayin cok iyi neden genetige gonderiliyor
her doktor kendi hastasının tedavisini kendisi belirliyor cnmarkadaşlar bir şey sormak isterim. bahçeci kliniğinde her doktor farklı yöntem mi uyguluyor. yoksa diğer merkezler gibi ekip işimi ve bütün dosyalar mustafa bahçeciden geçerek mi işlemler yapıyor. her doktor için farklı topik açılmış kafam karıştı.
hayırlısı olsun canım. yedavinde ilaç masrafın fazlamı tuttu.yoksa yumurta geliştirmek için dozumu yüksek kullandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?