Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

ilaçları kullanmaya başladıktan sonra opu ya kadar kaç kere kontrole gidiliyor kızlar? iki günde bir diyen olmuştu diye hatırlıyorum.

Kizlar merhaba, bugun opu oldum. 9 tane toplandi. Yarin bilgilendirme icin arayacaguz dediler. Hemsireler hasta bakicilar anestezi uzmani hepsi cok iyi davrandi. Ben tesetturluyum, ameliyathaneye giderken esarbimi aldilar ama hastaneye ait bir ortuyle basimi ve kollarimi guzelce kapatarak goturduler. Bu konuda dikkatliyiz, hele ki hastamiz bu konuda hassas ise dahada ozen gosteriyoruz dediler. Bu benim icin onemli bir ayrinti bu konuda da benden arti puan aldilar. Hepinize dua eder, dualarinizi da beklerim.

Selam kızlarrr ben güvenç beyin hastasıyım. Geçen sene bir başarısız transferimiz olmuştu. Şimdi tekrar denemekistiyoruz. Su anda güvenç beyin hastası olan kim var?nasıl gidiyor? Deniz hanım hala asistanı mı bilen varmı ona göre aramak istiyorum. Ay özlemişim burayı sayfa acılınca içim kıpır kıpır oldu. Kucağına bebişlerini alanlara hayırlı olsun

Hayırlı olsun :) ilk denemeniz mi?

Bn guvenc beyin hastasiym transferi bekliyrm tedavisinden memnunum. Asiatani degisti deniz hanimk ben hic tanimadm suan yeni asistan baslayana kdr digerleri yardimci oluyor sanrm

Bn guvenc beyin hastasiym transferi bekliyrm tedavisinden memnunum. Asiatani degisti deniz hanimk ben hic tanimadm suan yeni asistan baslayana kdr digerleri yardimci oluyor sanrm
Yaaa açıkçası üzüldüm deniz hanım çok iyiydi o zaman direk kliniği arayayımben. Sizin ilk denemeniz mi nasıl gidiyor? Dondurulmuş mu yoksa taze transfer mı olacak?

Yaaa açıkçası üzüldüm deniz hanım çok iyiydi o zaman direk kliniği arayayımben. Sizin ilk denemeniz mi nasıl gidiyor? Dondurulmuş mu yoksa taze transfer mı olacak?
Ilk denemem cnm embriyolar donduruldu. Bu ay dogum kntrol hapi kullaniyrm adetten snra transfer hazirliklarina baslariz ocagin son haftasi transferim olur yuksek ihtimal.

Ben en son rhm filmi çekilmiştim Sonuç iyi dediler ama polip oluşmuş daha önce hiç karşılaşmadım nedeninide bilmiyorum açıkçası. Beni aradılar sonra adetin 2 veya 3 cü günü gel ilaca başlayalım eğer polip sorun olursa yum toplamadan sonra alabiliriz dediler ama sorun olmazsa gerek kalmaz dediler. Bu konuyla alakalı bir bilgisi olan varmı?? Çok az bir vaktim kaldı ister istemez insan heyecen yapıyorum ama şu telefon ve stresten uzak durmak lazım. Kendimi tamamen dinlemekten vazgeçmem lazım hayatıma kaldığım yerden devam edip bu aşamaları düşünmemem lazım ama nasıl

_eftelya_ canım senin bana söylemenle rhm filminden hemen sonra antibiyotiği aldım hemen. Ama yine enfeksiyon geçirdim bugün son ilacımı aldım ama sanki hala var inşallah bir sorunla karşılaşmayız.

_eftelya_ canım senin bana söylemenle rhm filminden hemen sonra antibiyotiği aldım hemen. Ama yine enfeksiyon geçirdim bugün son ilacımı aldım ama sanki hala var inşallah bir sorunla karşılaşmayız.

Merhaba. Geçen sene denemiştik biz de. Polip vardı ve aynen size söylediklerini söyledi dr um. Doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tekrar kontrol etti ve polip küçük olduğu için işleme gerek duymadı ve o ay transferim yapıldı. Yani sakin olun muhtemelen büyük değildir. Ama büyükse de eniyisi alınması çünkü embriyonun tutunmasını engelliyormuş.böyle düşünün.

Çok sağol canım cevp için. İnşallah bakalım hayırlısı olsun. Ben daha önce 4 aşılama. 2 yumurta toplama toplamda 5 defa tüp bebek yaptırdım. İkinci tüp denememde bir oğlum oldu daha sonraki denemeler biri kimyasal iki düşük biri ikizdi 6 haftalıkken kaybettim ikizlerimi. Biride hiç tutmadı. Oğlumda sonra Bu şekilde sonuçlar alınca dr değiştirmeye karar verdik ve bahçeciyi tercih ettik inşallah herkes için hayırlısı olsun..

Yok canım gece olduğu için hemen en yakın acile gittik ama zaten bunun için gerek görmedim onları arayıp konuştum durumu haber ettim normal ve olağan bir durum olduğunu söylediler. Bende oralı olmadım. Sanırım birdaha gitmem gerek durumum onu gösteriyor. İnşallah ay sonuna kadar atlatırım bunları.

Hepimiz bu zor günleri atlatalım inşallah hayırlısıyla...

Bende şu ameliyatı bir an önce atlatmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…