Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benim eşimin içine de cok sındı Mustafa beyi o kadar cok sevdik ki eşim kızım olursa bile adına Mustafa koyabilirim diyor
Deli yaa benim oğlum olursa inşaallah ismi Yusuf olcak elimin çocukken kaybettiği en yakın arkadaşının ismi ve Yusuf (as.) peygamberi de çok seviyoruz eşim ilk evlendiğimizde söylemişti kabul ettim ben de . Ama göbek adı olabilir , kız olursa da Kübra olabilir göbek adı ama :)

güven çok önemli benide burdaki drum artık tüp bebek merkezine gitmelisin dedi ve ona kimi veya nereyi önerirsiniz dedim bana hocam var bahçeci fulyada remzi hocam onu derim ama takdir sizin dedi çok araştırdım kilinik bazında acıbadem fulya ile burası öne çıktı orda Mehmet Fatih bey var kızkardeşimin dr onu çok aklımdan geçirdim çok iyi dr ama buranın klinik deneyimi ve lab. çok iyiydi dr bey konusunda da burdaki druma güvendim bahçecide başka bir dr düşünmeden direk ona randevi aldım bende.

Bende burda pozitif göreceğime inanıyorum hayırlısı ile inşallah nasip olur bebek kontrolü için dr gitmek

solgarın hapını hergün içmiyorum hafta 3 kez aldım 15-20 oldu alalı
bana d ditavini eksikliğinde yağ varya onu verdi şişe şişe dr onu yoğurdun suyu olurya onu kepçe ile bardağa alıp içine boça edip haftada bir defa fondip yapıyordum
B12 için iğne verdi onuda kullandım onun için ayrı birşey kullanmıyorum Decavitin içinde var zaten B12

Amin inşaallah sizin ilk mi peki isim olarak anneveoğlusu ya ondan soruyorum sanırım ikinci bebek için ilk

Decavitin için bir sürü şey vardı mineraller falan da kilo artışı olduysa dr a bir sor o zaman belki değişim yapar

Ben hamile kalırsın kızımın adı Sahra olacak insallah erkek olursa da mir Talha insallah eşimle öyle kararlaştırdık
İsimler güzel ve uyumlu ama Sahra yı daha çok beğendim kulağa çok hoş geliyor inşaallah Rabbim nasip etsin o günleri görmeyi

Amin inşaallah sizin ilk mi peki isim olarak anneveoğlusu ya ondan soruyorum sanırım ikinci bebek için ilk
evet canım benim 10 yaşında bir oğluşum var ona normal olarak 14 ay korunmasız ilişki sonuçunda gebe kaldım ama bu bebiş için 5,5 yıldır uğraşıyoruz bu süreçte bir kez gebe kalabildim geçtiğimiz şubatta o zaman dış gebelik ile sonuçlandı yaşta ilerleyince artık beklemeyelim ilerde de pişmanlıklarımız olmasın deneyelim olursa ne ala olmazsa biz denedik nasip değilmiş deriz dedik

oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum bu kuzuyu ne kendim ne eşim istiyorum evladım için bu süreç
5,5 yıllık süreçte iki kere miyon operasyonu oldum yine tekrarladı dış gebelik sonrası Remzi hoca geçen ay onuda aldı
şimdi rahmin dinlenmesi aşamasındayım

Allah bağışlasın ablam acısını göstermesin yavrunun inşaallah tez zamanda da güzel bir kardeşi olur zor süreçler yaşamışsın böyle şeyler okuyunca valla daha neler yaşayacağım acaba diyorum Rabbim hepimize dayanma gücü versin

Ben hamile kalırsın kızımın adı Sahra olacak insallah erkek olursa da mir Talha insallah eşimle öyle kararlaştırdık

İSİMLER ÇOK GÜZEL ARKADAŞIM İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN MELEĞİNİ/MELEKLERİNİ İSİMLERİ İLE SESLENİRSİN KUZUNA/KUZULARINA

AMİN AMİN CANIM.
ALLAH SANADA HEP GÜZEL ŞEYLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Canım transfer olursa anlatirim ucagim rotar yapti cok Üzgünüm ne olacak bilmiyorum dua edin

Kızlar dua edin uçak rotar yaptı herşey de hayır var ama ne olacak bilmiyorum apar topar transfere yetisecek miyim yoksa hic mi yetişemicem suan çok Üzgünüm duaya ihtiyacim var

Kızlar dua edin uçak rotar yaptı herşey de hayır var ama ne olacak bilmiyorum apar topar transfere yetisecek miyim yoksa hic mi yetişemicem suan çok Üzgünüm duaya ihtiyacim var
Şimdi gördüm nerden geleceksin ki hem 18 de değil miydi ben de neden akşam diye düşünmüştüm dün demek ki varmış bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…