İnsallah canm ya Yen'i yaşım Yen'i umudum olur tekrar Doğum günüm olur transfer sonucuna yakında eşimin Doğum günü sonuç pozitif olursa ikimizinde Doğum günü olacak insallah ne güzel seyler yazmışsın öyle ya en iyi dilekler senin içinde olsun canm rabbim herkesi sevindirsinAaaaa saat de 12 yi geçti Musmutlu yılların olsun canım Yeni yaşımız bebişlerimizi getirsin inşaallah bizlereyaşı görmemişim zaten bugün herşeyi karıştırıyorum nedense
Sperm azlığıysa sorun inşaallah direkt pozitif alabilirsin belli mi olur hiç denk gelmemiştir belki bu zamana kadar
İnsallah canm insallah yaNice senelere yeni yaşında bebeğine kavuşur ana olursun inşAllah
Rabbim yüzünü güldürsün hastetle beklediğin minik mucizeyi sana kavuştırsunAnlatırım inşallah bol dua bekliyorum Inşallah burdan pozifi duyururum iyi geceler diliyorum ben uyuyayim malum bir kisi olarak uyuyacagim son gece inşallah öpüyorum hepinizi saat 18.00 de dua bekliyorum
Amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah Eşimin de ağustos, belki onun Doğum gününde de yavrumuzu kucağımıza alırızİnsallah canm ya Yen'i yaşım Yen'i umudum olur tekrar Doğum günüm olur transfer sonucuna yakında eşimin Doğum günü sonuç pozitif olursa ikimizinde Doğum günü olacak insallah ne güzel seyler yazmışsın öyle ya en iyi dilekler senin içinde olsun canm rabbim herkesi sevindirsin
O hep öyle olsun istiyordu korunmayı bıraktığımızdan beriİnsallah canm ya sizin içinde güzel olur hem eşinin Doğum günü hediyesi olur :)
Ben 21 yaşında evlendim 5 yıl oldu ama sadece 8 ay kadar Doğum kontrol hapı kullanmışımdır ve bizim testlerimiz normal rutinlerBende 1 yıllık evliyim ilk günden anne olmayı cok istedim demek ki daha zamanı değilmiş. Çevremde bi cok kişi var korunduktan sonra gebe kalamayan . Ve bence bilinçli herkes evlenmeden hemen önce sperm testi yaptırmalı ve yumurtalıklarına baktırmalı rutin tahliller yapılmalı cnku en baştan Önlem almak en mantıklısı
Direkt tüp bebeğe nasıl geçtiniz çok mu düşüktü sayı ? Çünkü 1 yıl zaten normal şekilde öneriyorlar sonrasında tetkik isteniyor ondan soruyorum. Tabi bide yumurtlama takibi ile aşılama ilk tercih oluyor ondan sordumBende 1 yıllık evliyim ilk günden anne olmayı cok istedim demek ki daha zamanı değilmiş. Çevremde bi cok kişi var korunduktan sonra gebe kalamayan . Ve bence bilinçli herkes evlenmeden hemen önce sperm testi yaptırmalı ve yumurtalıklarına baktırmalı rutin tahliller yapılmalı cnku en baştan Önlem almak en mantıklısı
Anladım canım o yüzden sordum zaten hızlı başlamışsınız çünkü. Bu arada ben de sağlıkçıyım bebişimiz için ayrıldım işten inşaallah da olacağına inanıyorum Allah ın izniyleCanm ben sağlıklıyım hastanede çalışıyordum . Evlenmeden önce yumurtalıklarıma falan baktırdım evlendikten bi kaç ay sonra eşimi de muayene olmasını önerdim oda oldu sonra sperm sayısı az olunca direkt tüp bebek önerildi cnku normal yolla olmazsı zor denildi ve bizim serüven başlamış oldu
Ben uyumusum :)Yapçak bişey de Yok gerçiuyurum bi saate en fazla
doğum günün kutlu olsun arkadaşım yeni yaşında bebeğin/bebeklerin kucağında sağlıkla olsun inşallahYaşımı yazmıştım canm yarın 27 olcam insallah :) sorun sperm sayı azlığı canm
canım dualarım seninle rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahBen varim canım saat 18.00 de bugun
Ben bayağı dayanıklı çıkmışım şaşkın da olsamBen uyumusum :)
Ben şu an hazırlık evresindeyim L Latehzen görünce yazar ama ben şu an estrofem ve coraspin kullanıyorum bugün 3.günüm. 13.gün Pazar'a geldiğinden 12.gün yani ayın 18inde kontrole gitçemcanım dualarım seninle rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
hangi ilaçları kullandın transfere hazırlık sürecinde
transfer sonrası neler kullanacaksın
ocak ayında da inşallah benim transfer olacak
canım çok teşekkür ederim hayırlısı ile transfer haberinide alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?