Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

İnsallah canm ya Yen'i yaşım Yen'i umudum olur tekrar Doğum günüm olur transfer sonucuna yakında eşimin Doğum günü sonuç pozitif olursa ikimizinde Doğum günü olacak insallah ne güzel seyler yazmışsın öyle ya en iyi dilekler senin içinde olsun canm rabbim herkesi sevindirsin

Anlatırım inşallah bol dua bekliyorum Inşallah burdan pozifi duyururum iyi geceler diliyorum ben uyuyayim malum bir kisi olarak uyuyacagim son gece inşallah öpüyorum hepinizi saat 18.00 de dua bekliyorum

Bu gün bana noluyor anlamadım bi yandan aşırı kanama halsizlik terleme diğer yandan devamlı açlık hissi vucudum şaşırdı

Anlatırım inşallah bol dua bekliyorum Inşallah burdan pozifi duyururum iyi geceler diliyorum ben uyuyayim malum bir kisi olarak uyuyacagim son gece inşallah öpüyorum hepinizi saat 18.00 de dua bekliyorum
Rabbim yüzünü güldürsün hastetle beklediğin minik mucizeyi sana kavuştırsun

Amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah Eşimin de ağustos, belki onun Doğum gününde de yavrumuzu kucağımıza alırız

Bende 1 yıllık evliyim ilk günden anne olmayı cok istedim demek ki daha zamanı değilmiş. Çevremde bi cok kişi var korunduktan sonra gebe kalamayan . Ve bence bilinçli herkes evlenmeden hemen önce sperm testi yaptırmalı ve yumurtalıklarına baktırmalı rutin tahliller yapılmalı cnku en baştan Önlem almak en mantıklısı

Ben 21 yaşında evlendim 5 yıl oldu ama sadece 8 ay kadar Doğum kontrol hapı kullanmışımdır ve bizim testlerimiz normal rutinler

Direkt tüp bebeğe nasıl geçtiniz çok mu düşüktü sayı ? Çünkü 1 yıl zaten normal şekilde öneriyorlar sonrasında tetkik isteniyor ondan soruyorum. Tabi bide yumurtlama takibi ile aşılama ilk tercih oluyor ondan sordum

Canm ben sağlıkciyim hastanede laboratuvar teknikeriydim
. Evlenmeden önce yumurtalıklarıma falan baktırdım evlendikten bi kaç ay sonra eşimi de muayene olmasını önerdim oda oldu sonra sperm sayısı az olunca direkt tüp bebek önerildi cnku normal yolla olmazsı zor denildi ve bizim serüven başlamış oldu

Anladım canım o yüzden sordum zaten hızlı başlamışsınız çünkü. Bu arada ben de sağlıkçıyım bebişimiz için ayrıldım işten inşaallah da olacağına inanıyorum Allah ın izniyle

Ben varim canım saat 18.00 de bugun
canım dualarım seninle rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
hangi ilaçları kullandın transfere hazırlık sürecinde
transfer sonrası neler kullanacaksın
ocak ayında da inşallah benim transfer olacak

Ben şu an hazırlık evresindeyim L Latehzen görünce yazar ama ben şu an estrofem ve coraspin kullanıyorum bugün 3.günüm. 13.gün Pazar'a geldiğinden 12.gün yani ayın 18inde kontrole gitçem

Ben şu an hazırlık evresindeyim L Latehzen görünce yazar ama ben şu an estrofem ve coraspin kullanıyorum bugün 3.günüm. 13.gün Pazar'a geldiğinden 12.gün yani ayın 18inde kontrole gitçem
canım çok teşekkür ederim hayırlısı ile transfer haberinide alalım inşallah
seninde çözdürüldükten sonra 5. güne gidecek dimi embriyonların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…