Hangi duayı okumamız gerekiyor hastayım ya ondan soruyorum söylerseniz okurum ben ablamKızlar dua edin uçak rotar yaptı herşey de hayır var ama ne olacak bilmiyorum apar topar transfere yetisecek miyim yoksa hic mi yetişemicem suan çok Üzgünüm duaya ihtiyacim var
Yok nerden geliyorsun diye dedim 18 e daha var sonuçta dr unu unuttum ama bir ara söyle yardımcı olurlar bence mutlakaSaat 18.00
Canım transfer olursa anlatirim ucagim rotar yapti cok Üzgünüm ne olacak bilmiyorum dua edin
İnşaallah yoldadır da yazamıyordur nerden geliyordu acaba yetişir bence akşama daha var sonuçtaCanım inşallah şimdi istanbula uçuyorsundur rabbim yar ve yardımcın olsun
Calisiyorum canim ondan ayaktaydim insallah tembelligim biter namazada baslarim insallahBen bayağı dayanıklı çıkmışım şaşkın da olsamgünaydın bu arada ablacm namaza kalktın sanırım o saatte ben adetli olunca eşim de tembellik yapınca bu saate kadar uyudum
İnşaallahCalisiyorum canim ondan ayaktaydim insallah tembelligim biter namazada baslarim insallah
Niye küsüyorsun canım bak internetim son demlerinde girip bakıp çıkıyorum yarına kadar idare ediverBen gidiyorum küstüm
Evet sesi soluğu da çıkmıyorHerşey bir yana Latahzeni merak ettim inşAllah kadın zamanında varır bebişlerine kavuşur
Niye küsüyorsun canım bak internetim son demlerinde girip bakıp çıkıyorum yarına kadar idare ediver
Sen de öyleKuzumm şaka yaptım baktım ben geldiğim saate kimse kalmamış ee normal yatıp yatıp öğlen girdim seviliyorsun canım
Ay canm ya TSK ederimGünaydınnn kızlar tembel teneke ben geldim eşim hastaydı kendim adet buna rağmen adam ıyutmadı sabaha kadar habire bişeyler taşıdım ona sonunda uyuya kaldı da uyuya bildim anca 12 de uyandım .
Doğum günü kızı tekrardan doğum günün mutlu olsun La tahzen inşAllah transfere yetişirsin ve bütün diğer anne adayları Rabbim hepimizi bu yeni yılda yeni yaşlarımızda anne olmayı nasip etsin
Çok şükürÇok şükür istanbula geldim :)Bebislerimi almaya gelsim inşallah
Çok şükür bu gün dualar seninle ve tüm anne olmak için transfer bekleyen tüm adaylar için hadi inşAllah bebişlerine kavuşursun ayrılmamak üzereÇok şükür istanbula geldim :)Bebislerimi almaya gelsim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?