Aminn canm insallahdoğum günün kutlu olsun arkadaşım yeni yaşında bebeğin/bebeklerin kucağında sağlıkla olsun inşallah
Evet aynen öyle anlamadığım işte dün tam olarak buydu Leyla isimli arkadaşımızın 5.gün dondurulmuş umudumvarhep ablamın da 6.gün. Valla benimle aynı durumda olmana sevindim açıkçası yoksa bir problem mi var diye düşünmeye başlamıştım herşeyi tek tek embriyoloğa da dr da sormama rağmencanım çok teşekkür ederim hayırlısı ile transfer haberinide alalım inşallah
seninde çözdürüldükten sonra 5. güne gidecek dimi embriyonların
Günaydın Doğum günü kızı taze anne adayıGünaydın musmutlu günler kadar arkadaşları
Bide folbiol ve omega3 kullanıyorum onu ayrı olarak kullandığım için ayrı yazayım dedim omega 3 olarak Solgar balık yağı hapını önerdiler ama dün gittiğim eczanede yoktu o yüzden Norveç ürünü farklı marka aldım. folbiolü de 2.5 Aydır falan kullanıyorum ama opu hazırlığı evresinde düzenli kullanmaya başladım :)canım çok teşekkür ederim hayırlısı ile transfer haberinide alalım inşallah
seninde çözdürüldükten sonra 5. güne gidecek dimi embriyonların
Ay vala ağzından bal damlıyor.
Bana yazmamıştı valla ben sordum hatta folik asit dışında bir şey almama gerek var mı diyeBende opu dan önce omega 3 kullanmıştım Mustafa bey yazmıştı
BANA DECAVİT VERDİ DR TEDAVİ BAŞINDA ONDA FOLİK ASİT VAR DİYE Mİ BİLMEM AYRI FOLİC ASİT VERMEDİ SORMADIM DA BU KONUYU OMEGA İÇİN DR BANA OMEPA Q 10 YAZDI ONUDA KULLANIYORUM HALEN DR TRANSFERE KADAR İÇ DEDİBide folbiol ve omega3 kullanıyorum onu ayrı olarak kullandığım için ayrı yazayım dedim omega 3 olarak Solgar balık yağı hapını önerdiler ama dün gittiğim eczanede yoktu o yüzden Norveç ürünü farklı marka aldım. folbiolü de 2.5 Aydır falan kullanıyorum ama opu hazırlığı evresinde düzenli kullanmaya başladım :)
BEBEK ANNE KARNINDA GELİŞİRKEN DE OMEGA ALMAK İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUMBende opu dan önce omega 3 kullanmıştım Mustafa bey yazmıştı
Olabilir umudumvarhep abla da onları kullanıyor. Decavit benim evde var aslında ama vitamin değerlerim düşüktü bir ara kocaman hap diye içmemiştim şimdi de omega 3 e başladım değerlerim de iyiydi 3 hafta önce baktırdım.Bu pazar yine bakarım olmadı :) kullandığın ilaçlar güzel bence aklında şüphe kalmasınBANA DECAVİT VERDİ DR TEDAVİ BAŞINDA ONDA FOLİK ASİT VAR DİYE Mİ BİLMEM AYRI FOLİC ASİT VERMEDİ SORMADIM DA BU KONUYU OMEGA İÇİN DR BANA OMEPA Q 10 YAZDI ONUDA KULLANIYORUM HALEN DR TRANSFERE KADAR İÇ DEDİ
CANIM YAA UNUTUYORUM KUSURUMA BAKMA DRUN KİMDİ SENİNBana yazmamıştı valla ben sordum hatta folik asit dışında bir şey almama gerek var mı diyehiç de sevmem ilaç kullanmayı ama baktım herkeste bir vitaminler bir vitaminler ben de zayıf bir insanım sen laboranttın bilirsin ferritinim 4.24 lerde falandı bir ara etçil olmama rağmen sonra toparlandım o dönem bile ilaç kullanmamıştım ama şimdi bebiş olcak ya -tabi inşaallah Allah ın izniyle- annelik damarlarım kabarmış olsa gerek Omega 3 kullan madem dediler
Evet destekleyici olarak öneriliyor folik asit de kullanılıyor ama gebelik durumunda belki ekleyeceği şeyler de olur yada beslenme konusunda önerilerde bulunabilirler. Bana sıvı tüket dediler mesela ben çok su içmem sırf o yüzden su içmeyi hatırlatma programı indirdim tel e içiyorum mecburBEBEK ANNE KARNINDA GELİŞİRKEN DE OMEGA ALMAK İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
BUNU DR SORMAK GEREK ASLINDA
Ayy bir ben değilmişim böyle hissedenKızlar ben cok tez canlı biriyim tüp bebeğe karar verdikten sonra sadece bi kaç gün boyunca ama tabi gün boyu Türkiye'deki bütün tüp bebek merkezlerini araştırdım gerisi ile tek tek görüştüm her doktorun tedavisi başka bazı klinikler tedaviden bir ay önce yasmin kullandırtıyor sonra tedavi başlıyor bazıları hemen gel başlayalım dedi kimisi vitamin kullanman gerek dedi buna benzer bir cok şey ama bence hepimiz emin ellerdeyiz bahceci benim içime cok sındı inanırmı misinz o merkeze her girdiğimde ayrı bi heyecanla umutla içeri giriyorum sanki istediğim şeyi ordan alacak misim gibi
Benim eşimin içine de cok sındı Mustafa beyi o kadar cok sevdik ki eşim kızım olursa bile adına Mustafa koyabilirim diyorAyy bir ben değilmişim böyle hissedenen ufak bir şeyde öyle bir konuşuyorum ki eşim diyor ki sanki onlarla ortaksın seviyorum güveniyorum napiym ben de çok araştırdım çok içime sindi çok inşaallah sonuçlarımızda pozitif olur da valla ister reklam desinler ister başka bişey yazarım her yerlere
Ampul var aslında 2 haftada 1 di sanırım kırıp içiyorsun sürekli kullanmıyorsun çünkü fazlasını vücut sindiremiyor diye biliyorum ama Solgar konusunda da bilgim Yok b12 nin de enjeksiyonla olanı var kısa bir süre onu kullanıyorsun bir süre düşmüyor zaten iki durumu da kısa süreliğine yaşamışlığım var ama kronikleşmedi hemen toparlandım ben.B12 iştah açar kiloyu da etkiler tabiCANIM YAA UNUTUYORUM KUSURUMA BAKMA DRUN KİMDİ SENİN
BEN O VİTAMİNLER YÜZÜNDEN KİLO VEREMİYORUM BENİM GEÇMİŞTE B12 VE D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ NEDENİYLE TEDAVİ GÖRDÜM HALA SINIRA YAKIN BİR DEĞER BUNLAR
ONUN İÇİN D VİTAMİN TAKVİYESİ ALIYORUM SOLGARIN
Bu arada dr um Mustafa hoca takiplerimi de çoğunlukla Kübra hoca yapıyorCANIM YAA UNUTUYORUM KUSURUMA BAKMA DRUN KİMDİ SENİN
BEN O VİTAMİNLER YÜZÜNDEN KİLO VEREMİYORUM BENİM GEÇMİŞTE B12 VE D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ NEDENİYLE TEDAVİ GÖRDÜM HALA SINIRA YAKIN BİR DEĞER BUNLAR
ONUN İÇİN D VİTAMİN TAKVİYESİ ALIYORUM SOLGARIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?