Amin inşaallahGeldim kizlar anlatmaya basliyayim ilk olarak embriyolog beyle konustuk bilgi verdi tek embriyi transfer edilecrk dedi sonra odamiza gitik hazirlandik hemşire ultrasyonda sıkışıkliķ durumuma baktı mustafa hoca fazla bulmuş bir bardak kadar kadar yapmami istedu yaptim sonra transfere aldılar 5 dk bile sürmedi odaya aldilar sedye ile yarim saat uzanin yeter dediler ben 1 saat uzandim. Hemn idrarimj yapmadim biraz gecti hemsireyi cagirdim yaptim sonra taksiyle kalacagimiz yere geldik canlarım dualariniz icin cok tesekkur ederim insallah hepimiz bu tedavide pozitif sonuc aliriz
Ben yaşını hatırlamıyorum bir tane diye bilgi verdiler dedin ya ondan sordumValla ben de titamam sandim ama mecbur olunca herşey oluyor istege bagli degil mustafa hoca oyle uygun gordu çoğul gebelik risk diye yapmiyorlar
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bir kaç forumda daha bülent tıraşla ilgili olumsuz şeyler okudum sizin söylediklerinize benzer şeylerden yakınıyor herkes.. Adım adım bahçeciye kaymaya başladım galiba :) unarım hepimiz için en güzeli olur. Haftaya kendi doktorumla görüşüp süreçten sizi haberdar edicem.Çok geçmiş olsun. Ben de ilk araştırmalarımda Bülent Traş ile karşılaştım ama olumsuz yorumları karşında net muhattap alacağın birini bulamama Ve ücreti aldıktan sonra yüzünüze bakmıyorlar şeklinde ifadelerle karşılaştım.Mustafa Bahçeci ye baktığımda öyle bir sorunla karşılaşmadım.Bülent beyi bilmiyorum ama Mustafa hoca çok yoğun olduğu için görüşme ücretsiz olmasına rağmen çok bekleyebilirsiniz ama herhangi bir dr ile görüşebilirsiniz.Ben geçen yıl Erbil bey ile görüşüp ilk muayenemi olmuştum ama bazı özel sebeplerden dolayı erteledik eşimle. Erbil bey ayrılmıştı. Direkt Mustafa bey ile tedavime başladım kontrollerimi Kübra hoca yapıyor.Kübra hocayı bu aşamada tanıdım çok ilgili bir dr. Bir de ekip olarak hemşireler de sizin durumunuzu biliyor Ve mutlaka en küçük sorunuza geri dönüş sağlanıyor.Şu an transfer için hazırlık aşamasındayım Transferimi Mustafa hocam yapacak inşaallah. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz- kavuşuruz inşaallah
Önemli değilİlginiz için çok teşekkür ederim. Bir kaç forumda daha bülent tıraşla ilgili olumsuz şeyler okudum sizin söylediklerinize benzer şeylerden yakınıyor herkes.. Adım adım bahçeciye kaymaya başladım galiba :) unarım hepimiz için en güzeli olur. Haftaya kendi doktorumla görüşüp süreçten sizi haberdar edicem.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah olumlu sonuca kavuşursun bebişin sana bırakmamak üzere tutunurGeldim kizlar anlatmaya basliyayim ilk olarak embriyolog beyle konustuk bilgi verdi tek embriyi transfer edilecrk dedi sonra odamiza gitik hazirlandik hemşire ultrasyonda sıkışıkliķ durumuma baktı mustafa hoca fazla bulmuş bir bardak kadar kadar yapmami istedu yaptim sonra transfere aldılar 5 dk bile sürmedi odaya aldilar sedye ile yarim saat uzanin yeter dediler ben 1 saat uzandim. Hemn idrarimj yapmadim biraz gecti hemsireyi cagirdim yaptim sonra taksiyle kalacagimiz yere geldik canlarım dualariniz icin cok tesekkur ederim insallah hepimiz bu tedavide pozitif sonuc aliriz
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah kavusuruzHayırlı uğurlu olsun canım inşAllah olumlu sonuca kavuşursun bebişin sana bırakmamak üzere tutunur
Canim masada dinlenme falan olmuyor maalesef bahcecide. Hemen sedyeye alip odana getiriyorlar ve sadece 1 saat yatirip cikariyorlar.O şu an işlem görüyordur trsnsferden sonra 35-40 dak masada olduğu gibi kalıcak ondan sonra odada 1-2 saat gibi dinlenme verirler belki o saatlerde yazar ya da artık yarına. İnşAllah bebişleri tutunur hiç bırakmazlar
Hayirli ugurlu olsun transferiniz insallah guzel haberi alirsinizGeldim kizlar anlatmaya basliyayim ilk olarak embriyolog beyle konustuk bilgi verdi tek embriyi transfer edilecrk dedi sonra odamiza gitik hazirlandik hemşire ultrasyonda sıkışıkliķ durumuma baktı mustafa hoca fazla bulmuş bir bardak kadar kadar yapmami istedu yaptim sonra transfere aldılar 5 dk bile sürmedi odaya aldilar sedye ile yarim saat uzanin yeter dediler ben 1 saat uzandim. Hemn idrarimj yapmadim biraz gecti hemsireyi cagirdim yaptim sonra taksiyle kalacagimiz yere geldik canlarım dualariniz icin cok tesekkur ederim insallah hepimiz bu tedavide pozitif sonuc aliriz
Ayağa kalkmadan yani değil mi?Valla o masada kalmak daha kötü bence boyle daha iyi zaten kaydiriyorlar hic kalkmiyorsun o yatakta o yataga
Ayaga kalkmanyok tabiki. Hemsireler yardimci oluyor sedyeye kayarak geciyorsun.sonra da sedyeden yataga kayarak geciriyorlarAyağa kalkmadan yani değil mi?
Teşekkürler iyiymiş. Hadi hepimiz hakta hayırlısı. Benim şu histereskopi günü de gelse artıkAyaga kalkmanyok tabiki. Hemsireler yardimci oluyor sedyeye kayarak geciyorsun.sonra da sedyeden yataga kayarak geciriyorlar
Hiç birşey hissettin mi işlem esnasında hem bedensel hem ruhsalValla o masada kalmak daha kötü bence boyle daha iyi zaten kaydiriyorlar hic kalkmiyorsun o yatakta o yataga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?