Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Amin inşaallah Nasıl bir kısmını yapıp tuttun ya Hiçbir şey hissettin mi ne biliym o anda ? Bir de isteğe bağlı mı tek embriyo oldu

Valla ben de titamam sandim ama mecbur olunca herşey oluyor istege bagli degil mustafa hoca oyle uygun gordu çoğul gebelik risk diye yapmiyorlar

İlginiz için çok teşekkür ederim. Bir kaç forumda daha bülent tıraşla ilgili olumsuz şeyler okudum sizin söylediklerinize benzer şeylerden yakınıyor herkes.. Adım adım bahçeciye kaymaya başladım galiba :) unarım hepimiz için en güzeli olur. Haftaya kendi doktorumla görüşüp süreçten sizi haberdar edicem.

Önemli değil Hayırlısı olsun hakkında :)

Hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah olumlu sonuca kavuşursun bebişin sana bırakmamak üzere tutunur

Yaşım 32 biz gidince zaten 1 tane çözdürdük dediler esim neye göre cift tek yapiyorsunuz dedi sonucta cogul gebelite dusuk riski fazla bebek kaybedilebilir gelisim durabilir biz bunu istemeyiz atrica aksi durumda sifirdan baslamaktansa eldeki briyolari kullanmak daha iyi dediler mustafa hoca öyle uygun görmüş benim 4. Denemem diger 3ü baska yerde olmustu hep cift kondu valla tek olsun benimle olsun hatta icim daha rahat etti ikizlere hamile arkadadim var hep dusuk riski var gecen gun rahmini diktiler hep uzanıyor

Canim masada dinlenme falan olmuyor maalesef bahcecide. Hemen sedyeye alip odana getiriyorlar ve sadece 1 saat yatirip cikariyorlar.

Hayirli ugurlu olsun transferiniz insallah guzel haberi alirsiniz

Valla o masada kalmak daha kötü bence boyle daha iyi zaten kaydiriyorlar hic kalkmiyorsun o yatakta o yataga
Hiç birşey hissettin mi işlem esnasında hem bedensel hem ruhsal ayy çok meraklıyım ama işte napiym hem az kaldı hem çok Tam kaç gün sonra test yap dediler mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…