- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
Biliyorsun benimki evde yapmıyor kahvaltısınıBugün ben de sendenimama eşime kahvaltı hazırlayıp yolladım geri uyudum ben
İyi yolculuklar cnm nerde oturuyorsun sen? Ben sakaryadan gidip geliyorum 2 saatlik olunca mesafe kolay oluyor sadece o köprüdeki trafik insanı geriyor. Neredeyse 2 saat orda harcıyoruzBen son hazırlıklarımı yaptım bavulumu hazırlarım bugun İstanbul'a yolculuk var diye simdi kahvaltı yapma fırsatı buldum
Ne güzel
Biliyorsun benimki evde yapmıyor kahvaltısını
Ben Ağrı'dan geliyorum canmİyi yolculuklar cnm nerde oturuyorsun sen? Ben sakaryadan gidip geliyorum 2 saatlik olunca mesafe kolay oluyor sadece o köprüdeki trafik insanı geriyor. Neredeyse 2 saat orda harcıyoruz
Kız bir kere ismi var AğrıUçakla 1 saat 45 dakika ama yinede uzak
Avrupa dan Asya ya bazen o saatte geçiyoruz İstanbul'lular olarakUçakla 1 saat 45 dakika ama yinede uzak
Evet bundan emin olabilirsinYanı istanbuldan bir yerden bi yere gitmek zaten 1 yada 2 saat sürüyor ben trafiksiz yerden geliyorum daha rahathepinizden daha yakınım
Bende malatyadan gelicem canim transferden sonra nerde kalacaksib yada hangi oteldeYanı istanbuldan bir yerden bi yere gitmek zaten 1 yada 2 saat sürüyor ben trafiksiz yerden geliyorum daha rahathepinizden daha yakınım
Sisli apart mi canim otel degil demi bede karar veremedim aparttami kalsam oteldemiHastaneye yakın bi apart var canm orda kalıyorum
Fiyati ne kadar canim temiz dmeiThe place apartin ismi canm
Internette baktim yok sitesi falan resimleri varsa bakayim dedimThe place apartin ismi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?