Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben son hazırlıklarımı yaptım bavulumu hazırlarım bugun İstanbul'a yolculuk var diye simdi kahvaltı yapma fırsatı buldum
İyi yolculuklar cnm nerde oturuyorsun sen? Ben sakaryadan gidip geliyorum 2 saatlik olunca mesafe kolay oluyor sadece o köprüdeki trafik insanı geriyor. Neredeyse 2 saat orda harcıyoruz

Yanı istanbuldan bir yerden bi yere gitmek zaten 1 yada 2 saat sürüyor ben trafiksiz yerden geliyorum daha rahat hepinizden daha yakınım

Canm bizde uzun sure kaldığımız icin apart daha avantajlı bazen canımızın istediği yemeği bile kendimiz odamızda yapıyoruz

Canm ben memnun kaldım günlük temizliği yapılıyor ama daha iyi bi otel Ariyosn kaya ramada var günlüğü 350 tl mia berra var Bahçecinin hemen yanında Acıbadem varya onun 100 mt ilerisinde oda 300 civarı bir hafta orda da kalmıştım ama dediğim gibi the placenin bana cazip gelen tarafı yemeği kendim yapabilmem cnku dışarı gerçekten çok para harcadık ortalama dışarı 150 tl gidiyordu Bnde tasarruf amaçlı. Oteli uygun buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…