- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Canim test gunu 15. Gun. Biraz sikisiklik hissediyorsun o kadar tuvaletin oldugu icinHiç birşey hissettin mi işlem esnasında hem bedensel hem ruhsalayy çok meraklıyım ama işte napiym hem az kaldı hem çok Tam kaç gün sonra test yap dediler mesela
canım hayırlı olsun transferin sonunda hayırlısı ile kavuştun kuzunaGeldim kizlar anlatmaya basliyayim ilk olarak embriyolog beyle konustuk bilgi verdi tek embriyi transfer edilecrk dedi sonra odamiza gitik hazirlandik hemşire ultrasyonda sıkışıkliķ durumuma baktı mustafa hoca fazla bulmuş bir bardak kadar kadar yapmami istedu yaptim sonra transfere aldılar 5 dk bile sürmedi odaya aldilar sedye ile yarim saat uzanin yeter dediler ben 1 saat uzandim. Hemn idrarimj yapmadim biraz gecti hemsireyi cagirdim yaptim sonra taksiyle kalacagimiz yere geldik canlarım dualariniz icin cok tesekkur ederim insallah hepimiz bu tedavide pozitif sonuc aliriz
Insallah guzel haberler alirsin canim bizde arkandan pozitif diye ciglik atariz :)Yaşım 32 biz gidince zaten 1 tane çözdürdük dediler esim neye göre cift tek yapiyorsunuz dedi sonucta cogul gebelite dusuk riski fazla bebek kaybedilebilir gelisim durabilir biz bunu istemeyiz atrica aksi durumda sifirdan baslamaktansa eldeki briyolari kullanmak daha iyi dediler mustafa hoca öyle uygun görmüş benim 4. Denemem diger 3ü baska yerde olmustu hep cift kondu valla tek olsun benimle olsun hatta icim daha rahat etti ikizlere hamile arkadadim var hep dusuk riski var gecen gun rahmini diktiler hep uzanıyor
Sende 13. Gun gidiyorsun demi il disindanmi gidiyorsunVe benimde İstanbul ve transfer serüvenim baslicam bugun İstanbul'a gidecem yarında kontrolüm ve transfer günü belli olacak insallah
harika birer birer kuzuları almaya gidiyorsunuz arkadaşlarVe benimde İstanbul ve transfer serüvenim baslicam bugun İstanbul'a gidecem yarında kontrolüm ve transfer günü belli olacak insallah
Evet canmSende 13. Gun gidiyorsun demi il disindanmi gidiyorsun
Gelince haber ver canım :)Ve benimde İstanbul ve transfer serüvenim baslicam bugun İstanbul'a gidecem yarında kontrolüm ve transfer günü belli olacak insallah
15.gün çok değil mi yaCanim test gunu 15. Gun. Biraz sikisiklik hissediyorsun o kadar tuvaletin oldugu icin
Tamam canm veririm tabiGelince haber ver canım :)
Bende 12 gün diye biliyorum arkadaşlar ama normal gebelikte bile bazen adete 4 yada 5 gün kala görülebiliyor buda bizim içinde geçerli 7 gün tüp bebekte gebe olanı biliyorum aslında kişinin vücuduyla alakalı bebek erken tutunuyorsa değer o kadar erken belli olur bazı insanlar adet geçtikten sonra teste pozitifi görüyor adetin ilk günü test yapıyor negatif ama bir yada iki gün sonra tekrarlayınca pozitifi görenlerde var15.gün çok değil mi ya
Bişey sorcam başka bir grupta çatlatma iğnesi yapılmadığı için 8.gün hatta 10.gün bile pozitif görenler olmuştu tabi negatif çıktığında erken yaptığın için hayal kırıklığı cabası ve bir ümitle sürekli testi tekrarlamak da kötü amaböyle bişey var mı gerçekten ? Ben de 12gün diye hatırlıyordum .Tabi ki daha önce denemiş bir ablam olarak seni yalanlıyor değilim lütfen yanlış anlama böyle bişey var mı ben bir ümit daha erken de olabilir mi ki diye sormuştum da
Nerde kalicaksin transferden sonraEvet canm
Genelde 15. Gün derler canım. Erken pozitif alanlar da olmuş ama . O heyecan yok mu insanın ömründen ömür çalıyor15.gün çok değil mi ya
Bişey sorcam başka bir grupta çatlatma iğnesi yapılmadığı için 8.gün hatta 10.gün bile pozitif görenler olmuştu tabi negatif çıktığında erken yaptığın için hayal kırıklığı cabası ve bir ümitle sürekli testi tekrarlamak da kötü amaböyle bişey var mı gerçekten ? Ben de 12gün diye hatırlıyordum .Tabi ki daha önce denemiş bir ablam olarak seni yalanlıyor değilim lütfen yanlış anlama böyle bişey var mı ben bir ümit daha erken de olabilir mi ki diye sormuştum da
İyi yolculuklar canım inşAllah sen de kuzuna kavuşursun tez ni zamandaVe benimde İstanbul ve transfer serüvenim baslicam bugun İstanbul'a gidecem yarında kontrolüm ve transfer günü belli olacak insallah
Sağol canm ya insallahİyi yolculuklar canım inşAllah sen de kuzuna kavuşursun tez ni zamanda
Bu konuyu dr a sormak lazım tabiki de ben neredeyse bir hamile kadar dikkat etmeyi düşünüyorum ama sürekli yatıp da negatif almak da var işin ucunda Ve genelde tutacağı varsa tutar diyor dr lar. Bir de telefonun tutunmaya engel olacağı bir durum olduğunu ben zannetmiyorum kendi sağlığımız için özellikle göz sağlığımız için çok içli dışlı olmamak gerek tamam da. Düşükle veya sakatlıkla sonuçlandıran radyasyon tipi elektromanyetik radyasyon değil x ışınlarıdır.Arkadaşlar doğruluk payı nedir bilmem ama bnce her ihtimali değerlendirmek lazım benim bi arkadasım aşılama yaptırdı doktor bu süreçte dinlenmesini yorucu seyler yapmamasını ve kesinlikle telefondan uzak durması gerektiğini söyledi çünkü telefon cok fazla radyasyon yayıyormuş bn bu konuda dikkat edelim derim
Bugün ben de sendenimNapıyonuz kızlar ben şimdi uyandım çalışmamak ne güzelmiş bol bol uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?