Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hiç birşey hissettin mi işlem esnasında hem bedensel hem ruhsal ayy çok meraklıyım ama işte napiym hem az kaldı hem çok Tam kaç gün sonra test yap dediler mesela
Canim test gunu 15. Gun. Biraz sikisiklik hissediyorsun o kadar tuvaletin oldugu icin

canım hayırlı olsun transferin sonunda hayırlısı ile kavuştun kuzuna
allah hayırlısı ile gebelik haberini almayıda nasip etsin inşallah

Insallah guzel haberler alirsin canim bizde arkandan pozitif diye ciglik atariz :)

Ve benimde İstanbul ve transfer serüvenim baslicam bugun İstanbul'a gidecem yarında kontrolüm ve transfer günü belli olacak insallah
harika birer birer kuzuları almaya gidiyorsunuz arkadaşlar
sağlıkla kavuş inşallah 9 aylık o mucizevi yolculuğunuz başlasın inşallah

Canim test gunu 15. Gun. Biraz sikisiklik hissediyorsun o kadar tuvaletin oldugu icin
15.gün çok değil mi ya
Bişey sorcam başka bir grupta çatlatma iğnesi yapılmadığı için 8.gün hatta 10.gün bile pozitif görenler olmuştu tabi negatif çıktığında erken yaptığın için hayal kırıklığı cabası ve bir ümitle sürekli testi tekrarlamak da kötü ama böyle bişey var mı gerçekten ? Ben de 12gün diye hatırlıyordum .Tabi ki daha önce denemiş bir ablam olarak seni yalanlıyor değilim lütfen yanlış anlama böyle bişey var mı ben bir ümit daha erken de olabilir mi ki diye sormuştum da

Bende 12 gün diye biliyorum arkadaşlar ama normal gebelikte bile bazen adete 4 yada 5 gün kala görülebiliyor buda bizim içinde geçerli 7 gün tüp bebekte gebe olanı biliyorum aslında kişinin vücuduyla alakalı bebek erken tutunuyorsa değer o kadar erken belli olur bazı insanlar adet geçtikten sonra teste pozitifi görüyor adetin ilk günü test yapıyor negatif ama bir yada iki gün sonra tekrarlayınca pozitifi görenlerde var

Arkadaşlar doğruluk payı nedir bilmem ama bnce her ihtimali değerlendirmek lazım benim bi arkadasım aşılama yaptırdı doktor bu süreçte dinlenmesini yorucu seyler yapmamasını ve kesinlikle telefondan uzak durması gerektiğini söyledi çünkü telefon cok fazla radyasyon yayıyormuş bn bu konuda dikkat edelim derim

Genelde 15. Gün derler canım. Erken pozitif alanlar da olmuş ama . O heyecan yok mu insanın ömründen ömür çalıyor

Ben son hazırlıklarımı yaptım bavulumu hazırlarım bugun İstanbul'a yolculuk var diye simdi kahvaltı yapma fırsatı buldum

Bu konuyu dr a sormak lazım tabiki de ben neredeyse bir hamile kadar dikkat etmeyi düşünüyorum ama sürekli yatıp da negatif almak da var işin ucunda Ve genelde tutacağı varsa tutar diyor dr lar. Bir de telefonun tutunmaya engel olacağı bir durum olduğunu ben zannetmiyorum kendi sağlığımız için özellikle göz sağlığımız için çok içli dışlı olmamak gerek tamam da. Düşükle veya sakatlıkla sonuçlandıran radyasyon tipi elektromanyetik radyasyon değil x ışınlarıdır.
MR cihazı çok yüksek elektromanyetik alan içerir ve hamileler için yasak değildir. Örnek olması açısından yazdım malum kendi mesleki alanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…