- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bence yapma dinlen dr a sor tabiki ama uygun derse de sonraki gün kendi aracınızla geliyorsanız arkada uzanıp dönün eveGüzelmiş apart bende transfer olduğum gün düşünebilirim burda kalmayı
ben tekirdağda oturuyorum 2 saat yolculuk ilk gün yapmayım dimi kızlar
Güzelmiş canım zaten o semtte fiyatları çok uygun da bulunmaz
Cok guzelmis fiyati nedir canim birde linkini bana atarmisin ozelden
Benimde kardesim tekirdagda o bana gel diyor ama ben 4 gece otelde kalip ucakla malatyaya donmeyi dusunuyorukGüzelmiş apart bende transfer olduğum gün düşünebilirim burda kalmayı
Atarım canmCok guzelmis fiyati nedir canim birde linkini bana atarmisin ozelden
Yemek falan dahil degil demi bahcecibin yanindaki otelde 180 tlydi indirimli kahvalti dahil bu daha pahali olmazmiBu 200 tl canm
Canım merkezden o güne test istyorlar ama tabi daha erken çıkıyor. Biz hep 9. Gün yaptık net sonuç aldık.5.gün embriyosu ise zaten 7. Günde hcg salgılanmaya başlıyormuş 9. Günde net sonuç çıkıyor ama merkez garanti olsun diye heralde 15. Gün istiyor.15.gün çok değil mi ya
Bişey sorcam başka bir grupta çatlatma iğnesi yapılmadığı için 8.gün hatta 10.gün bile pozitif görenler olmuştu tabi negatif çıktığında erken yaptığın için hayal kırıklığı cabası ve bir ümitle sürekli testi tekrarlamak da kötü amaböyle bişey var mı gerçekten ? Ben de 12gün diye hatırlıyordum .Tabi ki daha önce denemiş bir ablam olarak seni yalanlıyor değilim lütfen yanlış anlama böyle bişey var mı ben bir ümit daha erken de olabilir mi ki diye sormuştum da
SelammmGüzelmiş apart bende transfer olduğum gün düşünebilirim burda kalmayı
Benim henüz kaçıncı gün embriyosu olduğu belli değil 4 veya 5 olcak dediler onları biliyor musun en erken ne zaman daha mı uzun sürüyor onlarda?Canım merkezden o güne test istyorlar ama tabi daha erken çıkıyor. Biz hep 9. Gün yaptık net sonuç aldık.5.gün embriyosu ise zaten 7. Günde hcg salgılanmaya başlıyormuş 9. Günde net sonuç çıkıyor ama merkez garanti olsun diye heralde 15. Gün istiyor.
En erken 5 ve 6 hcg ye karisiyor iste. 3.gun embriyosu 12. Gunde diyorlar. En sagliklisi 12.gun tabi de iste sabredemiyoruzBenim henüz kaçıncı gün embriyosu olduğu belli değil 4 veya 5 olcak dediler onları biliyor musun en erken ne zaman daha mı uzun sürüyor onlarda?
Bilmiyordum bakayım bir çok teşekkür ederimEn erken 5 ve 6 hcg ye karisiyor iste. 3.gun embriyosu 12. Gunde diyorlar. En sagliklisi 12.gun tabi de iste sabredemiyoruzgoogle blast embriyonun hcgde cikmasi yaz gun gun hangi asamada oldugunu gosteren takvimler cikiyor.
Aynen bende ama sadece 13. Gun mu kontrol var baska cagiroyorlarmi?Evet canm ben simdi geldim klinikteyim muayene oldum transfer gününü netleştirmek icin yaklaşık 5 gün sonra transfer olacak ama bn 3 gün daha burda kalmayı düşünüyorum transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?