Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Güzelmiş apart bende transfer olduğum gün düşünebilirim burda kalmayı
ben tekirdağda oturuyorum 2 saat yolculuk ilk gün yapmayım dimi kızlar

Güzelmiş apart bende transfer olduğum gün düşünebilirim burda kalmayı
ben tekirdağda oturuyorum 2 saat yolculuk ilk gün yapmayım dimi kızlar
Bence yapma dinlen dr a sor tabiki ama uygun derse de sonraki gün kendi aracınızla geliyorsanız arkada uzanıp dönün eve

Benim bir arkadasim sisli apartta kalmis 110 tlynis gunlugu bukadar lux degildi ama bunun fiyati nedir

Canım merkezden o güne test istyorlar ama tabi daha erken çıkıyor. Biz hep 9. Gün yaptık net sonuç aldık.5.gün embriyosu ise zaten 7. Günde hcg salgılanmaya başlıyormuş 9. Günde net sonuç çıkıyor ama merkez garanti olsun diye heralde 15. Gün istiyor.

Benim henüz kaçıncı gün embriyosu olduğu belli değil 4 veya 5 olcak dediler onları biliyor musun en erken ne zaman daha mı uzun sürüyor onlarda?

Benim henüz kaçıncı gün embriyosu olduğu belli değil 4 veya 5 olcak dediler onları biliyor musun en erken ne zaman daha mı uzun sürüyor onlarda?
En erken 5 ve 6 hcg ye karisiyor iste. 3.gun embriyosu 12. Gunde diyorlar. En sagliklisi 12.gun tabi de iste sabredemiyoruz google blast embriyonun hcgde cikmasi yaz gun gun hangi asamada oldugunu gosteren takvimler cikiyor.

En erken 5 ve 6 hcg ye karisiyor iste. 3.gun embriyosu 12. Gunde diyorlar. En sagliklisi 12.gun tabi de iste sabredemiyoruz google blast embriyonun hcgde cikmasi yaz gun gun hangi asamada oldugunu gosteren takvimler cikiyor.
Bilmiyordum bakayım bir çok teşekkür ederim

Canm otel fiyatları 200 tl civarında var ama kıyafet yıkamıyorlar ve yemek yapma şansı yok biz 10 gün burda kalacaz dışardan yemek cok masraflı oluyor öğlen ve akşam her öğüne en az 60 tl gidiyor yanı günde 100 tl den fazla gidiyordu. O yüzden apart daha avantajlı geldi bize

Sen tum transfer boyunca mi orda olacaksin yoksa 4. Gunu ln donecekmisin ben sadece transfer sonrasi kalicam 4 gece sisli apart 110 tl arkadasim kaldi membundu otelde kucuk oluyor skilabilirim diye dususnuyorum birde yenek kahvalti icin asagi inmek istemiyorum odada icebilelim yiyebilelim istiyorum

Evet canm ben simdi geldim klinikteyim muayene oldum transfer gününü netleştirmek icin yaklaşık 5 gün sonra transfer olacak ama bn 3 gün daha burda kalmayı düşünüyorum transferden sonra

Evet canm ben simdi geldim klinikteyim muayene oldum transfer gününü netleştirmek icin yaklaşık 5 gün sonra transfer olacak ama bn 3 gün daha burda kalmayı düşünüyorum transferden sonra
Aynen bende ama sadece 13. Gun mu kontrol var baska cagiroyorlarmi?

Benimde 12 gün suan canm aslında yarındı ama Pazar'a denk geldiği icin bugun çağırdılar başka ne zaman çağırırlar bilgim yok kan verdim sonuca göre bilgi verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…