Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim hosgeldin. Embriyolarinin gelisii nasil kacici gune kadar geliyorlar.

iyi akşammlar herkese ..benim embiryolar 5 güne kadar geliyor onda sıkıntı yok...ama merak ettigim benim gibi olan varmı transfer yapılıyor 1-2 saat sonra başım dönüyor gözüm kararıyo midem bulanıyo istifa ediyorum etlerim resmen yanıyor ilk 2 gün böyleyim 3 gün duş alıyorum normal hayatıma dönüyorum hiç bir şey kalmıyor bende sonuç negatif

Kızlar belirtilerimi yazayım
2-3 gün sarı ve yoğun akıntı
4 gün kahverengi akıntı ve kasik ağrısı aşırı derecede gaz ve bagirsak harekleri durmadan karnımda ses geliyordu
5 gün idrar testi yaptım pozitif ama bn ihtimal vermedim erken diye ve bütün adet belirtileri vardı
6 bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ayrıca gaz devam ediyordu
7. Gün kan testi ve pozitif saydığım bütün belirtiler bu günde mevcuttu .
İnanin öğrenince isteyen herkese dua ettim be hep edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Şunu da belirteyim herkeste belirti farklılık gösterebilir o yüzden moralinizi yüksek tutun . Ve transferden sonra bn hiç yatmadım oturdum arada evde dolandım yemeğimi yaptım kendimi yoracak seyler yapmadım ilaçlarımı saatinde aldım özellikle yedigim birşey olmadı hiç duş almadım sadece saçlarımı yıkadım

Amin canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin

Merhabalar. Evet bahceci rapor veriyor ama ozel klinik oldugu icin gecerli degil yani saglik mudurlugundej onaylatirsaniz gecerli olur. Benim mudurum kabul ediyor ama her mudur etmeyebilir. Ikincisi bahceci memorialdan kesinlikle daha ucuz. En azindan kredi kartina taksit yapiyorlar. Kalite olarka kiyslarsaniz ikisi de basarili merkez laboratuvarlari da embriyologlari da yarisir. O yuzden kesinlikle once on gorusme yapmanizi tavsie ederim. Bu arada biz ilk 2 denemeyi bahceci de yaptik bu sefer memorialla da gorustuk ama icimize sinmedi yine bahceciye donduk.

Amin tatlim

Embriyolariniz blastokist asamaya ulasiyorsa ve siz bu seyleri yasiyorsaniz bence kendiniz de gerekli testleri yaptirmalisiniz. Cunku embriyolarin gelisimi 3. Gunden sonra yavaslarsa erkekte sikinti oluyor grnelde. Era testi ya da onun givi testler var. bence arastirin derim.

Benimde bi arkadasım var hiç bi sorun yok henüz tüp bebek denemedi ama hamile kalıp düşük yapıyor ve doktorun teşhisi senin rahmin bebeği kabul etmiyor dedi sanirim mikrop olarak algılıyormuş

Benimde bi arkadasım var hiç bi sorun yok henüz tüp bebek denemedi ama hamile kalıp düşük yapıyor ve doktorun teşhisi senin rahmin bebeği kabul etmiyor dedi sanirim mikrop olarak algılıyormuş
Cd56 isimli testle tanı koyuluyor canım sanırım serumun ismi intralapid serum du yanlış da yazmış olabilirim onunla hamile kalanlar diye bir grup var inceleyebilirsin. Transfer dönemi ve sonrasında bağışıklık kazandırılıyor bu sayede embriyo tutunuyor. Era nın arkadaşına uygun olduğunu zannetmiyorum ama o da rahmin embriyoyu en uygun kabul etme günü belirleniyor Ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam Latehzen in de o şekilde tutundu kuzusu

Hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Güzel bi şekilde hamileliğini tamamlayıp bebişine kavuşursun inşAllah. Darısı bizim başımıza. Dua et kuzum bize de

3. Deneme ondan olabilir canim insallah rabbim hayirli ve saglikli evlatlar versin hepimize

Kızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah

aaayy ben tebrikleri görünce anladım sen test yaptırmışsın canım ayyy süper yaaa
maşallah allah tamamına erdirsin kardeşim gözün aydın
ikinci hamişimizde çıktı darısı Canicimm a olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…