Canim hosgeldin. Embriyolarinin gelisii nasil kacici gune kadar geliyorlar.
canım hayırlı olsun umut oluyorsun bizlere de ....sizde kimdeydi sorun..böyle oldu deyince her şey iyi olacakmış gibi geliyor bana ...gerçi bende sorun farklıda bizimkide umut işte ...12 gün yapılmalı ama Bnde belirtiler vardı iğne yaptırdıktan sonra kanda vereyim dedim
Hadi hayırlı olsun canım hayırlı haberlerin olsun inşAllahKizlar 30 kasimda transferim var insallah :) 3. Denemem ve 32 yasinda oldugum icin 2 embiryo transfer edilecek
Amin canımKızlar belirtilerimi yazayım
2-3 gün sarı ve yoğun akıntı
4 gün kahverengi akıntı ve kasik ağrısı aşırı derecede gaz ve bagirsak harekleri durmadan karnımda ses geliyordu
5 gün idrar testi yaptım pozitif ama bn ihtimal vermedim erken diye ve bütün adet belirtileri vardı
6 bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ayrıca gaz devam ediyordu
7. Gün kan testi ve pozitif saydığım bütün belirtiler bu günde mevcuttu .
İnanin öğrenince isteyen herkese dua ettim be hep edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminnnn canimAmin canımAllah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Merhabalar. Evet bahceci rapor veriyor ama ozel klinik oldugu icin gecerli degil yani saglik mudurlugundej onaylatirsaniz gecerli olur. Benim mudurum kabul ediyor ama her mudur etmeyebilir. Ikincisi bahceci memorialdan kesinlikle daha ucuz. En azindan kredi kartina taksit yapiyorlar. Kalite olarka kiyslarsaniz ikisi de basarili merkez laboratuvarlari da embriyologlari da yarisir. O yuzden kesinlikle once on gorusme yapmanizi tavsie ederim. Bu arada biz ilk 2 denemeyi bahceci de yaptik bu sefer memorialla da gorustuk ama icimize sinmedi yine bahceciye donduk.merhaba ben 42 yaşındayım ve iki kere tüp bebek yaptırdım sonuncusunu memorial da temmuzda yaptırmıştım. Şimdi üçüncü deneme için öğretmen arkadaşlarımdan biri ısrar ediyor bahçeci fulya ya gitmem için bende açıkcası kararsızım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memorial dan benim gibi bahçeciye geçmeyi düşünen ya da geçen var mı memnun musunuz? Bahçecide tüp bebek fiyatı nedir? Şehir dışından gelicem uygun fiyatlı otel var mı ayrıca öğretmenim rapor veriyor mu bahçeci gibi gibi sorularım vardı ama
Amin tatlimKızlar belirtilerimi yazayım
4 gün kahverengi akıntı ve kasik ağrısı aşırı derecede gaz ve bagirsak harekleri durmadan karnımda ses geliyordu
5 gün idrar testi yaptım pozitif ama bn ihtimal vermedim erken diye ve bütün adet belirtileri vardı
İnanin öğrenince isteyen herkese dua ettim be hep edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Embriyolariniz blastokist asamaya ulasiyorsa ve siz bu seyleri yasiyorsaniz bence kendiniz de gerekli testleri yaptirmalisiniz. Cunku embriyolarin gelisimi 3. Gunden sonra yavaslarsa erkekte sikinti oluyor grnelde. Era testi ya da onun givi testler var. bence arastirin derim.iyi akşammlar herkese ..benim embiryolar 5 güne kadar geliyor onda sıkıntı yok...ama merak ettigim benim gibi olan varmı transfer yapılıyor 1-2 saat sonra başım dönüyor gözüm kararıyo midem bulanıyo istifa ediyorum etlerim resmen yanıyor ilk 2 gün böyleyim 3 gün duş alıyorum normal hayatıma dönüyorum hiç bir şey kalmıyor bende sonuç negatif
Cd56 isimli testle tanı koyuluyor canım sanırım serumun ismi intralapid serum du yanlış da yazmış olabilirim onunla hamile kalanlar diye bir grup var inceleyebilirsin. Transfer dönemi ve sonrasında bağışıklık kazandırılıyor bu sayede embriyo tutunuyor. Era nın arkadaşına uygun olduğunu zannetmiyorum ama o da rahmin embriyoyu en uygun kabul etme günü belirleniyor Ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam Latehzen in de o şekilde tutundu kuzusuBenimde bi arkadasım var hiç bi sorun yok henüz tüp bebek denemedi ama hamile kalıp düşük yapıyor ve doktorun teşhisi senin rahmin bebeği kabul etmiyor dedi sanirim mikrop olarak algılıyormuş
Hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Güzel bi şekilde hamileliğini tamamlayıp bebişine kavuşursun inşAllah. Darısı bizim başımıza. Dua et kuzum bize deKızlar belirtilerimi yazayım
3. Deneme ondan olabilir canim insallah rabbim hayirli ve saglikli evlatlar versin hepimizebasbelasiyim sınır 35 diye biliyordum çift embriyo için ? İsteğe bağlı olabiliyor mu ablam şimdi gördüm de 32 yaşında çift transfer olcakmış ya şaşırdım bu arada inşaallah ikizlerini alırsın kucağına
Kızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah
değer kaç çıktı canımİnsallah kızlar ya bugun 7 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?