Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım hayırlı uğurlu olsun :) 21 Eylül sana en müjdeli haberi veren gün olsun...:)
sigara içip içindeki o masum bebeği dumana boğma !! Hep bunu düşün lütfen :) Sakız çiğne iyi geliyor diye duymuştum hep :)

Kardelen benim Dr'um Erbil Yağmur. Ayrıca Gürkan bey, Güvenç bey'in de isimleri çok geçiyor bu merkezde. 5.900 TL +ilaç+tahiller ile rakam artıyor. Konaklama için bir yer olduğunu düşünmüyorum ama belki senin gibi dışarıdan gelen arkadaşların bilgisi vardır.
Şimdiden hayırlı bir tedavi dilerim sana.

Sagol canim insallah hayirlisi olur hepimiz icinde.. İcmiyorum cok sukur ya istek mistekte kalmadi suan, sakizda iyi fikirmiş canim saolasin

Sagol canim insallah hayirlisi olur hepimiz icinde.. İcmiyorum cok sukur ya istek mistekte kalmadi suan, sakizda iyi fikirmiş canim saolasin

OOOO Süper çok sevindim. İçini ferah tut zoru başardın bundan sonra dikkat et kendine .. Kayısı ,kuru üzüm kuru yemiş ye sigara aklına gelmesin hem kabızlığı önlüyor.. İyi haberlerini bekliyoruz .. İkiside sım sıkı tutunsun annelerine.. İnşallah

Tsk ederim ssilan cvp verdigin icin sizde sorun neydi ozel degilse? Acaba hem pco hemde hareketszlik ve morfoloji sorunu olup hamile kalan varmi burdaaa?

İl disindan gelen arksdalr nerelerde kaldnz?kac gun kalmamiz gerekiryo orda?bende baslicam ama naparim nerde kac gun kalicaz hic bisey bilmiyorum

[QUOTE="Ssilan, post: 36849023, member: 4kizinBende PCO var.Sebebimiz bu. Bir kızım var benim bu tedavim 2. çocuk için olacak:)[/QUOTE]

İnsallh olur.rabbim gonlune gore versin..

Nasıl gidiyor. Habersiz bırakma bizi

Nasıl gidiyor. Habersiz bırakma bizi

Canim iyi gidiyor simdilik, bugün transfer gününü saymazsam üçüncü gün.. Ara ara kasiklarimda kramplar oluyor sanirim ilaclarin etkisi cünkü öncedende olurdu kramplar bende.. Onun disinda bi yaramazlik yok cok sükür.. Sen nasilsin neler yapiyosun?

Hayirli cumalar hanimlar, Allah tüm dualarimizi kabul eder insAllah...

Çok sevindim inş. hayırlı haberler gelecek. Biraz sıkıntı oluyor tabii Rabbim yardımcın olsun. Sayıyoruz yavaş yavaş günleri.
İyi bende eşimden ve benden istenen kan tahlillerini yaptırdım bende yavaş yavaş hazırlanıyorum. Sanada hayırlı cumalar.

Senin nasil gidiyor canim adetin basladi mi? Doktorundan memnun musun? Hayirlisiyla güzel sonuçlar aliriz insallah...

Tahlilleri merkezde mi yaptirdiniz? Sanki bu tahlil olayi bana para tuzagi gibi geldi ben gelmeden butun tahlilleri yaptirmistim yinede istediler ya... Gereksiz gibi geldi bana tahlil olayi...

Az kaldi bayrama insallah cabucak gecer ama en onemlisi hayirlisiyla gecsinde kavusalim bebislerimize...

Senin nasil gidiyor canim adetin basladi mi? Doktorundan memnun musun? Hayirlisiyla güzel sonuçlar aliriz insallah...
Benim adetim tam bayrama denk geliyor. Sanırım hesaplamalara göre . Bir sonraki adette gideceğim Güvenç bey pozitif çok görücez bakalım. Sende durumlar ne kızın kardeş bekliyor inş. hemen tutar.

Benim adetim tam bayrama denk geliyor. Sanırım hesaplamalara göre . Bir sonraki adette gideceğim Güvenç bey pozitif çok görücez bakalım. Sende durumlar ne kızın kardeş bekliyor inş. hemen tutar.
Canim beni Ssilan ile karistirdin sanirim :) kizi olan oydu :) benim ilk bebisim olcak Allahin izniyle..

Canim beni Ssilan ile karistirdin sanirim :) kizi olan oydu :) benim ilk bebisim olcak Allahin izniyle..

Karıştırmadım aslında da mailden bakınca Ssilan yazmış gibi gördüm eski olanı görmüşüm.Kusura bakma. Senin haberini dört gözle bekliyorum hatta 8 gözle diyebilirim. Kan tahlilleri bende yaptım ama 6 ayda bir yenilenmesi gerekiyormuş. Yenisini aile hekimine yaptırdım . Orada yapılacak diye bişey demediler.

Estafurullah canim ne kusuru. Evet tahlillerin yeni yapilmis olmasi gerekiyorda ben gelmeden iki hafta önce yapmistim zaten.. Neyse vardir elbet bir bildikleri :)

Selam kızlar.. Beni anmış olmanıza sevindim :)

Ben şu anda Tarlusal kullanıyorum adet olabilmek için.Bakalım adet olunca başlayabilecekmiyim tedaviye. Bende tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım. Guatr ve şeker yüklemesi vs.. İleride başka tahiller isterse onlarada bakarız artık.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…