Kulaklarını çınlattıkSelam kızlar.. Beni anmış olmanıza sevindim :)
Ben şu anda Tarlusal kullanıyorum adet olabilmek için.Bakalım adet olunca başlayabilecekmiyim tedaviye. Bende tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım. Guatr ve şeker yüklemesi vs.. İleride başka tahiller isterse onlarada bakarız artık.:)
Selam kızlar.. Beni anmış olmanıza sevindim :)
Ben şu anda Tarlusal kullanıyorum adet olabilmek için.Bakalım adet olunca başlayabilecekmiyim tedaviye. Bende tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım. Guatr ve şeker yüklemesi vs.. İleride başka tahiller isterse onlarada bakarız artık.:)
SHosgeldin canim evet azcik cinlattik :)
Hayirlisi insallah baslayabilirsiniz tedaviye, tahlil illaki istiyorlar kan sayimi falan vardi yanlis hatirlamiyosam..
S
Selam, İyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için.. Nasıl gidiyor .Her şey yolundadır umarım..
Aynı durumdayız ben de buraya ilk kez yazıyorum doktorum Güvenç Bey gerçekten de çok sıcak ve güven veren bir doktor. Benim ilk tüp bebek deneyimim 2 kez yumurta toplama operasyonu yapıldı bana temmuz ve ağustos aylarında sadece 2 embriyo oluştu donduruldu transfer olmayı bekliyorum ben şehir dışından geliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç gerçekten seni çok iyi anlıyorum hele başka şehirden gelenler için durum daha da zor ama doktorumuz çok iyi bir doktor ona çok güvrniyorumçok uzun zamandır bu kulübün ama bu konunun yeni üyesi olarak Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
çok zor bir süreç bu kadar duygu karmaşasını bir arada hiç yaşamamıştım. Güvenç beyle yola çıktık. inanılmaz pozitif ve güven hissi veriyor. ama benim duygularım gelgitlerim çok fazlahepimiz bu uğraşlar sonunda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz rabbimin izniyle inşallah...
Aynı durumdayız ben de buraya ilk kez yazıyorum doktorum Güvenç Bey gerçekten de çok sıcak ve güven veren bir doktor. Benim ilk tüp bebek deneyimim 2 kez yumurta toplama operasyonu yapıldı bana temmuz ve ağustos aylarında sadece 2 embriyo oluştu donduruldu transfer olmayı bekliyorum ben şehir dışından geliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç gerçekten seni çok iyi anlıyorum hele başka şehirden gelenler için durum daha da zor ama doktorumuz çok iyi bir doktor ona çok güvrniyorum
Aynı durumdayız ben de buraya ilk kez yazıyorum doktorum Güvenç Bey gerçekten de çok sıcak ve güven veren bir doktor. Benim ilk tüp bebek deneyimim 2 kez yumurta toplama operasyonu yapıldı bana temmuz ve ağustos aylarında sadece 2 embriyo oluştu donduruldu transfer olmayı bekliyorum ben şehir dışından geliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç gerçekten seni çok iyi anlıyorum hele başka şehirden gelenler için durum daha da zor ama doktorumuz çok iyi bir doktor ona çok güvrniyorum
Geçmiş olsun cnm ya moralini bozma tedavinin ilk günü zaten Güvenç bey antibiyotik veriyor o önlemini alır inşallah kaliteli güzel yumurtaların olur. Bende yumurta rezervinde azalma varmış en fazla 2 ya da 3 yumurta oluşabildi moralim çok bozulmuştu neysek ki dondurulabilecek 2 embriyo oldu sayı az ama her şey Allahtan olcak olduktan sonra onlarla da olur diye düşünüyorum dediğim gibi moralini yüksek tut çok önemli iyi ki doktorumuz çok sıcak bir insan bu zor süreçte hasta doktor ilişkisi çok önemli gelişmeleri yazarsan sevinirim güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun inşallah.benimde ilk olacak temmuzda septum histeroskopiyle alındı ilaçlar regl bekle derken süreç uzadı azcık evet senin şehir dışında olman zorluk derecesini arttırıyor ben istanbuldayım ama en azından yolu yarılamışşın azcık kalmış :) ben bugün start vericem inşallah birde grip olmasaydım çok hastayım :'(
Geçmiş olsun cnm ya moralini bozma tedavinin ilk günü zaten Güvenç bey antibiyotik veriyor o önlemini alır inşallah kaliteli güzel yumurtaların olur. Bende yumurta rezervinde azalma varmış en fazla 2 ya da 3 yumurta oluşabildi moralim çok bozulmuştu neysek ki dondurulabilecek 2 embriyo oldu sayı az ama her şey Allahtan olcak olduktan sonra onlarla da olur diye düşünüyorum dediğim gibi moralini yüksek tut çok önemli iyi ki doktorumuz çok sıcak bir insan bu zor süreçte hasta doktor ilişkisi çok önemli gelişmeleri yazarsan sevinirim güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım Allah bu ugurda mücadele veren herkesin mükafatını versinaynen öyle cnm Rabbim ne verirse hayırlısını versin bize de herkese bende senden güzel gelişmeler bekliyorum ilk müjde senden gelsin cnm :)
Selam canim cok sukur iyiyim iki gündür dolasmaya ciktim baya baya gezdim minik adimlarla :) dikkat etmeye calisiyorum kendime insallah basarili oluyorumdur..
Amiin hayirli sonuclar alacagimiz biir hafta olur insallah sen nasilsin iyimisin?
Ben de ilk tüp denememi Güvenç beyle başlayacağım Ekim sonunda. Umarim hayallerimiz gerçek olur.çok uzun zamandır bu kulübün ama bu konunun yeni üyesi olarak Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
çok zor bir süreç bu kadar duygu karmaşasını bir arada hiç yaşamamıştım. Güvenç beyle yola çıktık. inanılmaz pozitif ve güven hissi veriyor. ama benim duygularım gelgitlerim çok fazlahepimiz bu uğraşlar sonunda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz rabbimin izniyle inşallah...
İyi olmana sevindim. Az kaldı seninle beraber gün sayıyorum İnş .çokk güzel bir haber alacaksın. Ben çalışıyorum bakalım dinlenme işini nasıl ayarlayacağım transfer sonrası ilk denemede dinlenme fırsatım olmadı. Doktor 2-3 gün yeterli dedi ama bakalım. Dolaşmadan da zaman geçmez yavaş yavaş gezinmekte lazım. Moralini yüksek tut.
aaaa evet buradan öyle görünüyor çok sevindim güzelim ya.Güzel haberlerini bekliyorum habersiz bırakma olurmu dualarım seninle öptümm..Canim galiba hamileyim ben... Bugün 8inci günüm ve dayanamayip akşam idrar testi yaptim.. Yarin kan testi yapicam insallah ama idrar testine göre durum bu..
Eki Görüntüle 1245919
Slm bende Güvenç beyin hastasıyım ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız inş. seninle aynı döneme denk geliyor hayırlısı hepimiz için benim ikinci denemem olacak ilk deneme mi başka merkezde yapmıştım.Ben de ilk tüp denememi Güvenç beyle başlayacağım Ekim sonunda. Umarim hayallerimiz gerçek olur.
aaaa evet buradan öyle görünüyor çok sevindim güzelim ya.Güzel haberlerini bekliyorum habersiz bırakma olurmu dualarım seninle öptümm..
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Canim galiba hamileyim ben... Bugün 8inci günüm ve dayanamayip akşam idrar testi yaptim.. Yarin kan testi yapicam insallah ama idrar testine göre durum bu..
Eki Görüntüle 1245919
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?