Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Oooo kızlar kaynatmaya başlamışsınız bile :)) nasılsınız bakalım keyifler yerinde görünüyor burdan bakınca )

aykiz, tedavin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin :))

pembecim seni çok merak ettik ama çok şükür transferin güzel geçmiş ve annende yatıp dinlenmiş olmanda çok güzel test ne zamandı canım ?? sana tavsiye evde test yapma lütfen onlar yanıltıcı olabiliyor sabret sık dişini test gününe kadar tamam mı şekerim )

hoş bulduk canım teşekkürler

teşekkür ederim canım inşallah güzel haber vericem ama tabi emin değilim:)

SAOL CANIM BENİM BU ARADA SEN NASILSIN 18 MAYIS CUMARTESİ TEST GÜNÜM EVDE YAPMAM CANIM EŞİM İZİN VERMEZ ZATENSABREDİCEM İNŞALLAH EVDE YATMAKTA NE GÜZELDİ YA :)

Kızlar herkese selamlar,

Bende nisan yolcusuydum ama uzun süredir nete girip yazamadım bazı evle ilgili durumlardan dolayı. Ama tedavi sonucumu bildirmek istedim arkadaşlar sonucum pozitif hamileyim :)) Rabbim ikinci denemede bana nasip etti çok şükür..

dün ilk kez anlamlı bi anneler günüydü benim için... ama inanın ne burdaki forumdaki arkadaşların nede çevremdeki bazı kişilerin anneler gününü kutlayamadım üzülmesinler diye.. çünkü ben o duyguyu çok iyi biliyorum.. bizi sadece bizler anlarız buna emin olun.. Dualarım sizlerle çok sık giremiyorum foruma belki ama inanın aklımdasınız ve sizleri takip ediyorum. sizleri çok seviyorum Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah....

SAOL CANIM BENİM BU ARADA SEN NASILSIN 18 MAYIS CUMARTESİ TEST GÜNÜM EVDE YAPMAM CANIM EŞİM İZİN VERMEZ ZATENSABREDİCEM İNŞALLAH EVDE YATMAKTA NE GÜZELDİ YA :)

ayyy ewet sen çalıştığın için sana ne keyif vermiştir şimdi :)) canım iş yerinden izin almak sorun oluyor mu peki? bide sen il dışındasın yani istanbula gelip gitmen uzaklık açısından soruyorum yani ?

aynen öyle canım bir de kadınlara derler erkekler daha çok dır dır ediyorlar

ayyy inanki öyle. benim eşimde mesela kafaya bişey taktı mı ha bire başıma kalkıp durur ben yapsam adım dedikoducu olur ama... neyselki tedavi sürecinde çok hassas ve baya psikolojisi bozuldu hiç gitmiyorum üstüne hatta bu son 1 aydır çok sakinim o konuşsada takmamaya çalışıyorum o da en az benim kadar gergin çünkü (

Kızlar nasılsınız? Benim 16 mayıs test günüm biliyosunuz ama acaba evde test yapsam mı diye zor tutuyorum kendimi :)) dün gece bel ağrım vardı biraz sürdü sonra kasığıma vurdu birazda o sürdü sonra geçti ne oldu anlamadım. sabahta kahve leke gelmişti korktum ama doktorumu aramadım bazen okuyorum yerleşme kanaması diye yazıyor bayanlar umarım benimkide odur (

sabret karapek baka ramızda 2 gün var hadi ikimzide güzel haberler bekliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin tüm evlet sahibi olmak istiyenlerin kucaklarını doldursun inşallah amin...

sorun oluyor tabi ama ben burda yaptırdım takibimi totalde 3 kez istanbula gelmiş oldum tedavi başında zaten takibimin burda olmasını istemiştim doktorumda takip için bir doktor ayarlamıştı bana istanbul yolu gece gece hiç çekilmiyodu özellikle opu günü aç açına:)

yaa herkes yolun sonuna geldi test gününü bekliyo ne güzel ben hala adet olmadım ağlıcam yaaaa tam günü geçecek zaman buldu ufffff ((((

yaa herkes yolun sonuna geldi test gününü bekliyo ne güzel ben hala adet olmadım ağlıcam yaaaa tam günü geçecek zaman buldu ufffff ((((

aaaa neden acaba? hep mi böyle oluyor yoksa ilk defa mı oldu canım? bide normalde ayın kaçında adet oluyorsun normalde? yoksa hamile misin ayyyy ne güzel düşünsene :))))

Selamlar bayanlar, ben Gaziantepten yazıyorum. Daha öncede yazmıştım belki hatırlarsınız :)) Allah izin verirse çarşamba günü Bahçeciye muayeneye geliyorum 2 gün yada ne gibi tahliller testler gerekiyosa yaptırıp sonuçlanana kadar kalcam sonra evime geri döncem. Bidaha artık opu ve transfer için gelirim herhalde. Doktorum Erbil Yağmur. Sizlerden banada destek olmanızı ve dua etmenizi istiyorum.. Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Tebrik ederim, Allahım dualarınızı kabul etmiş sağlıklı bir doğumunuz olur inşallah...

merhabalar, umarım hamilesinizdir ve boşuna telaş yapmayın adet olcak gibi olan sancılar gebelik belirtisidir içiniz rahat olsun sabırla bekleyin Allahın izniyle :))

Nasılsınız bayanlar nerdesinz yaa kimse yok yoksa ben mi erkenciyim :))

günaydın canım ben burdayım. Akşama yolculuk var diye erkenden kalktım yarın İstanbulda olcaz inş.. Gaziantep-istanbul arası 16 saat falan sürüyor akşam 7 otobüsüyle yola çıkıyorz bayanlar

günaydın canım mslarına arada bakarmısın:) canım sana dün msj attım nasılsın bakalım bebiş nasıl

hee gördüm canım mesajını hatta cevap attım gelmedimi? bebiş iyi canım arada midem çok kötü oluyor halsiz bırakıyor genelde yatıyorum arada foruma giriyorum işte sabah eşim giderken uyandığım için bi daha uyuyamıyorum belki öğlen uyuyorum geçiyor işte zaman. sende durumlar nasıl varmı bişeyler belirti falan?

selam pk80 nasılsın? bende Adanada yaşıyorum ve Antepe ara ara gelir gideriz akrabalarımız var orda :)) Allah izin verirse yaza bende İstanbul yolcusuyum tesadüfün böylesi benimde doktorum Erbil Bey. Ama ben önceden muayene oldum bikaç aydır kullandığım ilaçlar var onlar bitince muayene olcam eğer uygun görürse tedaviye geçicez bi aksilik olmazsa haziranda gitme planımız var bakalım ilacım bitiyor çünkü.

sağol canım iyiyim heyecanlıyım akşama yolculuk var ... bende Adanaya gelmiştim eşimin dayısı oturuyor orda yaza denk gelmişti o ne sıcak öyle insan oturduğu yerde terliyor felaket bi sıcaklık vardı. Allah yardımcınız olsun yani :)) ne ilacı kullanıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…