Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

arkadaşlar ikinizinde yolu açık olsun inşallah.. Bebeğiniz için onca yolu çekip buralara kadar geliyor olmanız ne büyük bi fedakarlık.. Rabbim gönlünüze göre versin hepimize güzel, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

iyiym canım belirti yok sanki belim ağrıyo bide sanırım biraz fazla açıkıyorum bu ilaçtanmıdır strestenmi bilemedim ama karnım feci şi ya hamile gibi oldum çok kötü görünüyo sende ne gibi belirtiler vardı:)

canım acıkmayı bilmiyorum ama bel ağrısı belirti diye biliyorum benimde kasığım ağrıyo dün geceden beri vurup geçiyor yine anlamadım ( son 2 gün ve çok heyecanlıyım pembe inş. sonuç pozitif olur hepimizin (

hadi kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum başka bir topikte konuştuğum arkadaş hamile çok sevindim İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Bu arada benim adetim 2 gün erken geldi doktorumu aradım yarın yada ertesi gün bahçecideyim kızlar ya daha şimdiden heyecanlanıyorum ben ilk kez kırmızıları görünce sevindim eskiden salya sümük ağlardım insanoğlu işte ne istediğini bilmiyor hehehehe

günaydın canım :)) aynen yaa normalde insan off yine mi adet oldum derken şimdi bende adet olmayı bekliyorum tedaviye geçmek için:)) insanoğlu doyumsuz derler yaa doğru yani :))))) senin doktorun kim canım ??

günaydın canım :)) aynen yaa normalde insan off yine mi adet oldum derken şimdi bende adet olmayı bekliyorum tedaviye geçmek için:)) insanoğlu doyumsuz derler yaa doğru yani :))))) senin doktorun kim canım ??

günaydın kızlar, yaa ben kafayı yemiştim gün saymaktan ha bire :)) ama sayılı günler çabuk geçiyor rahat olun )

nasılsınız bakalım genç kızlar :))

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini inşallah burdan duyucaz

karapek canım rabbimm ne yazdıysa onu yaşıycaz varsa kaderimizde bebişimizi kucağımıza alıcaz allahın izniyle

hayırlısıyla tedavine başla canım bizi gelişmelerden haberdar et :)
günaydın kızlar, yaa ben kafayı yemiştim gün saymaktan ha bire :)) ama sayılı günler çabuk geçiyor rahat olun )

nasılsınız bakalım genç kızlar :))
iyiyim canım bende son 3 günü sayıyorum bakalım eşimin doğum günü var perşembe keşke o gün test yapma şansım olsaydı diyorum ama tabi kötü sonuç almak istemezdim:)herhalde evet kızlar nerdesiniz son durumunuz ne iyimisiniz moraller nasıl ben iyi gibiyim ama cumartesi ne olur bilmem:18::18::18::18::18::18:

ben çok çok heyecanlıyım yarın sabah kan vermeye gitcem belim ağrıyor baya ( annem falanda tuttu işte hamilesin diyolar ama ben endişeliyim yinede (

sende test yapma canım bekle. aslında eşine en güzel hediye olurdu doğum gününde ama bekle pembecim

yok canım yapmıycam bu akşam arkadaşlarını çağırdım perşembeyi beklemiycez gece yarısı kutlayalım diyorum yarın test sonucunu bekliyorum burda arkadaşım inşallah pzitif olucak

yok canım yapmıycam bu akşam arkadaşlarını çağırdım perşembeyi beklemiycez gece yarısı kutlayalım diyorum yarın test sonucunu bekliyorum burda arkadaşım inşallah pzitif olucak

ayyy sürpriz parti hee :)) ee neler hazırlıcaksın bakalım planın nedir anlatsana :))

ayyy sürpriz parti hee :)) ee neler hazırlıcaksın bakalım planın nedir anlatsana :))

dün akşamdan börek puaça falan yaptım anlamsın nie tatlı yapmadın demesin diede sufle yaptım dün gece eve işleri dolayısıyla geç geldi haberi yok yani ama evde olsaydı kesinlikle yaptırmazdı eğilme kalkma aaşkım yere bişey düşer alma aşkım ben alırım böle üzerime titriyo ama bakalım test sonucumuz ne olacak çok uzun zamndır görüşemiyoduk arayolardı müsait olmuyoduk malum tüp bebek çarşamba gelelim dediler bende tamam dedim gece yarısı olunca pastasını kesmek istiyorum öle çok planlanmış bir süpriz olmadı:))canım ya perşembede kandil zaten o zaman kayınvalidemlere gitmeyi palnlıyorum ordada süpriz yapmak istiyorum tabi pastamızı kayınvalidem yaparsa:)

hehehe yapar ya neden yapmasın annesi değilmi :))

ama sen kendini neden o kadar yordunki ( Allah korusun dikkat etmen gerek öyle börek çörek falan yorma kendini bak eşin akşam kızacak o zaman sana (

ama sen kendini neden o kadar yordunki ( Allah korusun dikkat etmen gerek öyle börek çörek falan yorma kendini bak eşin akşam kızacak o zaman sana (

inşallah yapar :) arıcam bakalım bugün yok ya yorulmadım sadecece kafa karşıklığından kabartma tozunu unutmuşum bölede güzel oldu ya

hadi ya :)) pembecim nasıl kabardı o poğaçalar o zaman :))))))

1 tepsisi öle oldu aklım başıma gelince 2. tepsiye koydum hem zaten çok kabarmıyo bu poçalar içinde sirke falan var gevrek poaça kandil simidi gibi oluyo:) zaten kabarmayan tepsiyi ben bugün götürdüm işe getirdim afiyetlen yidik

ahahaha kötüleri arkadaşlarına yedirdin yani hadi itiraf et kuzum :))))

ee hediye aldın mı eşine bakiim

ahahaha kötüleri arkadaşlarına yedirdin yani hadi itiraf et kuzum :))))

ee hediye aldın mı eşine bakiim

aldım canım pumadan bi saat beyenmişti onu aldım fırsat çarşıda pek dolaşmıyorum izin vermiyo kocacım iğne olucam kaçamağıyla anca onu alabildim:)

aldım canım pumadan bi saat beyenmişti onu aldım fırsat çarşıda pek dolaşmıyorum izin vermiyo kocacım iğne olucam kaçamağıyla anca onu alabildim:)

yaaa çok komik kaçak dövüş yani ) keşke önceden alıp koysaydın kenara malum tedavi süresinde zor oluyor bu işler. Ama senin canın sağolsun arkadaşım :)) kayınvalidenle yakın mı oturuyosun canım ?

karapek hani yapardı ya gıcık kadın yapmıyo kzı olsaydı belki yaprdı vazgeçtim ulen ona gitmekten ben kocama pasta yaparım gizliden

yok canım o şehrin bi ucunda ben öbür ucunda o :) çoçuk olunca annem bakar dioda eşim hayatta başarılar günde göbecikleri kim atar ya sonra:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…